Dodaj do ulubionych

Sklepy galerie

12.09.03, 12:35
Czy nie uważacie, iż to swego rodzaju specjalność na Szmulkach się robi.
Jest na Kawęczyńskiej "Szuflada", jest na Białostockiej, a już Ząbkowska
(szczególnie na początku nieopodal Tragowej) to już sklepowo-galeriowe
zagłebie niemalże.
Obserwuj wątek
    • kolczatka Re: Sklepy galerie 17.09.03, 11:37
      Owszem, troszkę ich tu powstało. Moja ulubiona to wspomniana już Szuflada. Miło
      by było, gdyby Szmulki stały się alternatywą dla Starego Miasta.
    • maxxa Re: Sklepy galerie 07.07.04, 21:39
      mala ciekawostka: "szuflada" jest filia sklepu o podobnym profilu mieszczacego
      sie na Starym Miescie. Niestety nie pamietam w ktorym miejscu.
      Sklepo-galeria na Kaweczynskiej jest dla wlascicieli malo oplacalna, ale trwaja,
      bo...no wlasnie tgo nie wiem. Ale sie ciesze, ze sa, bo sklep tworzy klimacik
      na tym odcinku ulicy - wystawa jest nieprzecietna:) I maja ciekawe pierdolki,
      ktore czasem kupuje.
      • szatanciekocha małe sprostowanko :) 25.03.05, 20:27
        małe sprostowanko :)
        "szuflada" na kawęczyńskiej jest głównym sklepem tej firmy, zdaje sie że mają
        tam nawet piec do wypalania ceramiki, ich filie/kolejne sklepy były na starym
        mieście (chyba) i na pewno na chmielnej , ten drugi od nowego roku zlikwidowany.
        właściciel stwierdził że jednak na szmule wiecej snobów z kasą przyjeżdża
        pozdrawiam:)
        • maxxa Re: małe sprostowanko :) 07.05.05, 09:41
          dzieki za sprostowanie. Sklep jest niepowtarzalny:)
          • ajlii Re: małe sprostowanko :) 14.07.05, 23:22
            eeee... a ja właśnie nie lubię tego sklepu... wogóle to uwielbiam klimatyczne zakątki, bardzo podoba mi sie pomysł na zagospodarowanie wnętrza (sama chciałabym mieć taką garderobę, jak urządzona jest cześć z ciuchami)... ale odrzuca mnie jakość wyrobów... no i niestety też obsługa :(((

Ale bardzo mnie cieszą te małe sklepiki na Ząbkowskiej :))) ze starociami, z niepowtarzalnymi ubraniami i dodatkami (lumpeks, ale z klasą ;), z rzeczami gospodarstwa domowego... :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka