eela 06.01.02, 21:18 do Zdzichy, e-manii, Palkera, sloggiego WOŚP zmieniła miejsce pobytu, wszystko pozostałe bez zmiany. Czy wszyscy maja moje namiary? Jak ktoś nie, to niech się odezwie, wyslę mailem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palker Re: WOŚP 06.01.02, 21:50 WOŚP, pod dowództwem generała Jędrzeja, będzie szlała w kinie Świt, na Wysockiego. Oczywiście chodzi o praski finał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: WOŚP IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 23:13 Czuję się urażona, i to już drugi raz w dniu dzisiejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: WOŚP 07.01.02, 23:18 Gość portalu: kuleczka napisał(a): > Czuję się urażona, i to już drugi raz w dniu dzisiejszym. To pierwsze "urażenie" postarałem sie sprostować, ale o drugim nie mam zielonego pojęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: WOŚP IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 23:21 Doszły mnie słuchy od osób trzecich, ale osobiście to ja nic nie wiem na temat waszych konszachtów. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: WOŚP 07.01.02, 23:26 Gość portalu: kuleczka napisał(a): > Doszły mnie słuchy od osób trzecich, ale osobiście to ja nic nie wiem na temat > waszych konszachtów. Skonszachtuj się ze mną :-)) zanim zaczniesz po obcych landach latać. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: WOŚP 07.01.02, 23:34 palker napisał(a): > Skonszachtuj się ze mną :-)) zanim zaczniesz po obcych landach latać. :-)) A co na to Twoja żona? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: WOŚP IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 23:37 Pewnie już dawno śpi, a nasz Palker ma teraz wolną rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: WOŚP 07.01.02, 23:42 Chyba nawet obie, skoro klawiatury poprawnie używa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: WOŚP 07.01.02, 23:39 zdzicha napisał(a): > palker napisał(a): > > > > Skonszachtuj się ze mną :-)) zanim zaczniesz po obcych landach latać. :-)) > > A co na to Twoja żona? :))) > Moja żona na to: patrz Z. znowu zadała ci tradycyjne pytanie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: WOŚP 07.01.02, 23:41 palker napisał(a): > Moja żona na to: patrz Z. znowu zadała ci tradycyjne pytanie :-)) Powiedz żonie, ze ją lubię i chciałabym ją poznać. To musi być fajna babka, skoro się z Toba przez tyle lat zadaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: WOŚP 07.01.02, 23:55 zdzicha napisał(a): > palker napisał(a): > > > > Moja żona na to: patrz Z. znowu zadała ci tradycyjne pytanie :-)) > > Powiedz żonie, ze ją lubię i chciałabym ją poznać. To musi być fajna babka, sko > ro > się z Toba przez tyle lat zadaje :) Wszyscy jej to wokół od lat powtarzają :-)) A wyrazy uznania przekażę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś