Gość: Becia IP: *.chello.pl 03.09.08, 13:41 Gdzie na Pradze lub Targówku znajdę niedrogą aptekę, chodzi mi o Detralex? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: Najtańsza apteka 03.09.08, 14:19 Na Leszczynowej: www.aptekabursztynowa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Najtańsza apteka 04.09.08, 00:40 Tam akurat jest dość drogo, specyfik kupiony na Leszczynowej około 10-12 zł. tańszy niż na Światowida. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjentka Re: Najtańsza apteka IP: *.jmdi.pl 04.09.08, 08:29 Jeżeli chcesz w tej aptece kupić pigułki hormonalne to informuję, że jakieś pół roku temu jej właściciel wprowadził zakaz sprzedaży środków antykoncepcyjnych. (jego własne widzimisie, bo zgodnie z Prawem farmaceutycznym ma mieć w ofercie wszystkie leki, a jeśli nie to uzgodnić z pacjentem, na kiedy może je sprowadzić). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjentka Re: Najtańsza apteka IP: *.jmdi.pl 04.09.08, 08:31 Oczywiście chodzi mi o zakaz sprzedaży wprowadzony w Aptece na Leszczynowej Odpowiedz Link Zgłoś
omeri Re: Najtańsza apteka 04.09.08, 08:35 21 zł za originalny detralex to drogo???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Najtańsza apteka IP: *.gfk.pl 04.09.08, 09:55 Co prawda dawno tam nie byłam, ale wydaje mi się że w aptece w Auchan jest dość niedrogo... Odpowiedz Link Zgłoś
leigif Re: Najtańsza apteka 04.09.08, 10:12 tak apteka w Auchan rzeczywiscie jest tania, polecam jeszcze niedrogą 24h przy rondzie Starzyńskiego. Tu tez, za duze zakupy zdarza mi się dostawać gratisy np. 10 paczek chusteczek hig. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Najtańsza apteka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 11:00 niestety nie ma jednoznacznej odpowiedzi, która apteka jest tania leki, które kupujemy na stałe - recepturowe raczej an leszczynowej, paski do glukometru tez ale leki bez recepty raczej na światowida (np 10 zł różnicy na opakowaniu w porównaniu do leszczynowej) apteka w auchan też jest niezła ale ostatnio kupiłam tam drożej lek niż w forcie piontek jedyne wyjście zadzwonić do kilu aptek i zapytać o cenę, różnice potrafią być znaczące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Najtańsza apteka w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 10:21 Proponuję spojrzeć na tą stronę z aptekami w Warszawie. Na stronie każdej apteki jest mapka, więc można znaleźć coś niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rivanol Re: Najtańsza apteka w Warszawie IP: 157.166.216.* 29.01.09, 15:50 na Rembielińskiej przy Poborząnskiej, w takim budynku na środku trawnika, na tłach Pekinu i vis a vis torów tramwajowych, super ceny i fachowa obsługa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapsel Re: Najtańsza apteka w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 00:05 fakt jest to super apteka, najlepsza na Bródnie i w okolicy, duuużo promocni, codziennie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najtańsza apteka w Warszawie IP: 80.48.2.* 05.02.09, 00:45 Fajna i tania Ale w niedługim czasie ją kasują. Odpowiedz Link Zgłoś
kalowiec Re: Najtańsza apteka w Warszawie 01.10.09, 17:04 no i skasowali za to żulia całodobowa ma raj Odpowiedz Link Zgłoś
chomik-3 Re: Najtańsza apteka w Warszawie 01.10.09, 13:40 według mnie najtańsza jest nowa przy środkowej 30 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bożena Re: Najtańsza apteka w Warszawie IP: *.elwico.pl 10.02.15, 11:42 jak ktoś jest z woli to polecam hale mirowska lub mała ale tanią apteke na Górczewskiej przy ulicy Syreny. Odpowiedz Link Zgłoś
kilovolt Re: Najtańsza apteka w Warszawie 19.02.15, 17:45 Nie trzeba jechać aż na Wolę, apteka mirowska jest również na Bródnie, na Bazyliańskiej koło Pelcowizny. Jest to ta sama sieć aptek. Odpowiedz Link Zgłoś
nat-ilo Re: Najtańsza apteka w Warszawie 10.03.15, 22:17 Na Pradze Północ tania jest Apteka Pigułka przy Radzymińskiej 50 przy Pelcowiźnie. W szczególności jeśli chodzi o tabletki antykoncepcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
vanhelena Re: Najtańsza apteka w Warszawie 29.03.15, 12:46 Ja kupuję na Mokotowie w Hibiskusie przy Puławskiej. Mają tam tanie szczepionki dla dziecka i sidretellę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Najtańsza apteka w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.15, 17:53 Kiedyś robiłam zakupy na Radzymińskiej, ale teraz po przeprowadzce do centrum kupuje w ziko. Ceny jak na ten skrawek Wawy przyzwoite. Maja szczepionki i Clexane. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Najtańsza apteka w Warszawie 13.08.15, 11:45 Na Targówku i Bródnie najtańszy jest Hibiskus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Najtańsza apteka w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.16, 23:58 Na Targówku tańsza od Hibiskusa jest apteka NAMEX na rogu Chodeckiej i Krasnobrodzkiej. Nie dosc ze tanio to i obsluga na wysokim poziomie. Hibiskus przy nich wysiada. I jeszcze wielkim plusem sa godziny otwarcia - 24h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parker Re: Najtańsza apteka w Warszawie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.07.16, 18:42 Witam wszystkich, Czy ktoś może mi dokładniej powiedzieć gdzie apteka Hibiskus się mieści? Może jakiś charakterystyczny punkt? Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vivanna Re: Najtańsza apteka w Warszawie IP: *.play-internet.pl 14.10.15, 20:04 Byłam kiedyś w Tej aptece niesamowicie niemiła obsługa jakby te farmaceutki były tam za karę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia5 Re: Najtańsza apteka w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.16, 11:25 Tak było, ale tam zmienił się właściciel pod koniec roku i teraz dziewczyny są naprawdę świetne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguśka Re: Najtańsza apteka IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.15, 09:38 Jeśli kupuję leki (chodzi o Targówek) to korzystam z oferty apteki przy ul. Barkocińskiej. A podobno tańsza jest w przychodni na Radzymińskiej 101/103. Absolutnie omijać aptekę na Trockiej przy piekarni. Tam za zestaw leków na grypę żołądkową zapłaciłam 40 zł, a za to samo, tylko że na Barkocińskiej 21. To chyba spora różnica :) Odpowiedz Link Zgłoś
leopol_szymanski Re: Najtańsza apteka 04.03.15, 02:05 Najtańsza jest naprzeciwko urzędu Praga-Północ Odpowiedz Link Zgłoś
haaalinap Re: Najtańsza apteka 18.05.16, 13:47 Moim zdaniem najtańsza i najlepsza apteka to Cosmedica. Mam obok siebie na Terespolskiej w Warszawie i tylko tam robię zakupy. Zwróciliście uwagę na to, jakie mają tam czasami promocje? Można naprawdę w bardzo atrakcyjnych cenach złapać leki, suplementy czy dermokosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Najtańsza apteka IP: *.centertel.pl 12.03.17, 15:18 dzien dobry nie zgodze się... nie mają tanio, chyba ze kosmetyki z promocji, a to też nie zawsze... ja chodzę do takiej nowej na Ząbkowskiej, dobre ceny mają, obok Bogulandi--księgarni chrześcijańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tosix1984 Re: Najtańsza apteka 28.06.16, 18:12 Najtańsze są apteki internetowe, zawsze mają niższe ceny niż jakiekolwiek apteki stacjonarne. Mi podpasowała Melissa, bo naprawdę bardzo szybko realizuje przesyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
mietekkkkk5 Re: Najtańsza apteka 17.02.17, 14:08 Polecam sprawdzić tutaj, mają czasem dobre promocje, www.ziko.pl/lokalizator/?city=warszawa Odpowiedz Link Zgłoś