Gość: MARBETA IP: 62.233.164.* 11.10.03, 10:05 wynajęcie sali gimnastycznej i grę w siatkę, głównie kobiety dla wyrównania szans.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omim Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... 24.10.03, 19:16 Ja jestem za! Tylko gdzie, kiedy i za ile? Trochę gimnastyki nie zaszkodzi. pozdrawiam, Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna_fiona Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... 24.10.03, 21:56 A gdzie chciałabyś wynajmować tą salę? Na Strumykowej czy na Światowida? Cena jest ta sama (20 zł). I jeszcze jedno pytanie... Czy byłaby to grupa typowo rekreacyjna, czy też "wyczynowo - wybitna"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARBETA Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: 62.233.164.* 25.10.03, 09:42 Na początek rekreacyjna, a potem kto wie. Podobno trening czyni mistrza. Ale tak serio to obojętnie w której sali byśmy grały. Ja i tak bym musiała dojechać bo mieszkam przy urzędzie Białołęka, więc się dostosuje. Może zaczekamy, aż zbierze się nas więcej i zobaczymy, gdzie komu będzie najlepiej pasowało. Pogadajcie z koleżankami. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iona Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: *.acn.pl 25.10.03, 20:28 Dołączam do Was:) Odpowiedz Link Zgłoś
susel-duzy Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... 25.10.03, 20:39 To super pomysł!!! bardzo chętnie się dołączę jeżeli nie stawiacie wygórowanej poprzeczki. Mogę pomóc przy zorganizowaniu sali. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelm11 Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: 143.97.123.* 27.10.03, 10:37 Ja ze swoja dziewczyna jestesmy chetni. Pawel i Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: 62.233.164.* 27.10.03, 11:30 Ja też chętny ale mam pytanie. -jaki jest koszt wynajęcia sali? -gdzie będziemy grać? Czekam na jakiś odzew pod ogmar@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marbeta Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... 27.10.03, 11:43 SUPER, ja znalazłam jeszcze 1 osobę, więc niedługo będziemy mogli się spotkać. Jak ktoś ma ochotę to proszę by się dowiedział ile wyniesie nas wynajęcie sali i możliwe terminy. Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna_fiona Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... 27.10.03, 14:08 Sala kosztuje 20 zł www.bialoleka.waw.pl/instytucje/gos.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelm11 Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: 143.97.123.* 28.10.03, 10:23 To kto zajmie sie sprawa wynajecia i w jakie dni? Ja moge ( sroda, albo piatek wieczorkiem) moze cos maja wolnego) moj adres <pawelm11@gazeta.pl> @ INTERNET Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: 143.97.123.* 28.10.03, 10:51 Te 20 zloty kosztuje boisko (chyba pod chmurka). Sala to juz wiekszy koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARBETA ZAŁATWIŁAM SALE. IP: 62.233.164.* 30.10.03, 09:32 MOI DRODZY PODZWONIŁAM PO SZKOŁACH NA TARCHOMINIE I SIĘ PODŁAMAŁAM, BO CENY ZA WYNAJĘCIE SĄ W GRANICACH 100-200 ZŁ. ALE UDAŁO MI SIĘ ZNALEŹĆ COŚ TAŃSZEGO, Z TYM ŻE NA WIŚNIEWIE. (1 PRZYSTANEK ZA URZĘDEM GMINY JADĄC W STRONĘ LEGIONOWA, TUŻ PRZY MODLIŃSKIEJ. UL. PODRÓŻNICZA 11). SĄ TAM WOLNE PIĄTKI, SOBOTY I NIEDZIELE, A CENA ZA GODZINĘ WYNOSI 30 ZŁ. JEŚLI PODZIELIMY TO NA 12 OSÓB, KTÓRE BĘDĄ GRAŁY TO KWOTA BĘDZIE NIEWIELKA. MOŻEMY NAWET GRAĆ I 1,5 H,ALBO I 2H. MAM NADZIEJĘ, ŻE POMYSŁ WAM SIĘ SPODOBA, POZDRAWIAM:) P.S. WPISZCIE JAKI DZIEŃ I GODZINY WAM ODPOWIADAJĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
parr Re: ZAŁATWIŁAM SALE. 30.10.03, 11:08 Gość portalu: MARBETA napisał(a): > MOI DRODZY PODZWONIŁAM PO SZKOŁACH NA TARCHOMINIE I SIĘ PODŁAMAŁAM, BO CENY ZA > WYNAJĘCIE SĄ W GRANICACH 100-200 ZŁ. ALE UDAŁO MI SIĘ ZNALEŹĆ COŚ TAŃSZEGO, Z > TYM ŻE NA WIŚNIEWIE. (1 PRZYSTANEK ZA URZĘDEM GMINY JADĄC W STRONĘ LEGIONOWA, > TUŻ PRZY MODLIŃSKIEJ. UL. PODRÓŻNICZA 11). SĄ TAM WOLNE PIĄTKI, SOBOTY I > NIEDZIELE, A CENA ZA GODZINĘ WYNOSI 30 ZŁ. JEŚLI PODZIELIMY TO NA 12 OSÓB, > KTÓRE BĘDĄ GRAŁY TO KWOTA BĘDZIE NIEWIELKA. MOŻEMY NAWET GRAĆ I 1,5 H,ALBO I > 2H. MAM NADZIEJĘ, ŻE POMYSŁ WAM SIĘ SPODOBA, POZDRAWIAM:) > P.S. WPISZCIE JAKI DZIEŃ I GODZINY WAM ODPOWIADAJĄ. Ja bardzo chetnie ale nie w weekendy.Tylko poniedzialek-piatek wieczorem. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pawelm11 Re: ZAŁATWIŁAM SALE. 30.10.03, 12:44 Ja z Ewa mozemy w Piatek najlepiej okolo godziny 20 i to na 2 godziny ;-) Podajmy tez do siebie namiary pawelm11@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: ZAŁATWIŁAM SALE. 30.10.03, 16:47 A parkiet w tej sali ktoś widział? Nie wyłażą tam klepki? I co z szatnią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: 195.94.198.* 30.10.03, 13:41 Bardzo chętnie, ja i żona. Najlepiej wieczorem, chetnie w weekendy. Mój namiar to robbad@poczta.onet.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
olciak Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... 31.10.03, 10:29 ja też chetnie - cały tydzień byle wieczorem - okolice 20.00 jak najbardziej wskazane:-) olciak@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARBETA CZY KTOŚ ZAŁATWI PIŁKĘ DO SIATKI? IP: 62.233.164.* 31.10.03, 13:03 szkoła udostępni nam salę gimnastyczną, ale bez piłki. jeśli ktoś ma to niech się zadeklaruje, że weźmie ze sobą piłkę. jeśli nie to zrobimy zrzutę po ok. 2 zł i kupimy jakąś w Auchan. ktoś pytał o wymiar sali więc jest trochę większa od boiska do siatki, myślę,że dla nas wystarczy. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelm11 Re: CZY KTOŚ ZAŁATWI PIŁKĘ DO SIATKI? 03.11.03, 14:12 ja mam pilke ( calkiem niezla) Tych z Auchana i innych wynalazkow nie proponuje bo rece odpadaja Pozdr Najchetniej bym gral w piateczek okolo 20...lub ewentualnie w weekend godziny wieczorkiem P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marbeta CO POWIECIE NA PIĄTEK O 19 IP: 62.233.164.* 04.11.03, 08:13 Bardzo proszę o potwierdzenie swojego uczestnictwa w naszych spotkaniach. Nazbierało nas się sporo i moglibyśmy coś w końcu ustalić. Proponowałabym najpierw jakieś spotkanie "przedstępne-integracyjne" bo najpierw musimy zapłacić za salę.Jeśli chodzi o grę w siatkę to zaproponowałam piątek o godz. 19, ale jeśli reszta się dopisze na inny termin to zawsze możemy zmienić. Napiszcie co o tym myślicie. Możecie podawać adresy mailowe to łatwiej się będzie umówić. Do mnie jest bemar@autograf.pl POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marbeta Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: 62.233.164.* 10.11.03, 13:09 HEJ ! Co z Wami? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epir Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: *.chello.pl 10.11.03, 13:43 jest tak- na wiśniewie sala jest malutka i kiepska(odłazi klepka). Ceny na strumykowej rzeczywiście wynoszą 100-200 zł ALE ZA CAŁĄ HALĘ. Hale są wielkie i Tam wystarzy wam 1 sektor(większy niż na wiśniewie cała sala), którego wynajęcie kosztuje 30-40 zł . pozdrawiam- tomek(wiem, bo się tam uczyłem) jak coś- sqty-ja@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WERTY Re: kto z tarchomina i okolic jest chętny na... IP: 62.233.164.* 17.11.03, 12:24 czyżby przegrana polskich siatkarek zniechęciła was do gry :-) Odpowiedz Link Zgłoś