krodii 15.11.03, 19:03 Jeżeli któraś z Pań byłaby zainteresowana kupnem tego kosmetyku do ciała za niewielką cenę w stosunku do cenu w perfumeriach (przyp.610 zł) proszę o kontakt krodii@interia.pl Pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kawa Re: wiadomość dla Pań-Sprzedam TOP MODELA IP: *.chello.pl 16.11.03, 11:02 sprzedam TOP Modela... handlujesz ludźmi? :))) a na poważnie - pierwszy raz słyszę o takim kosmetyku. Co to jest i do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
krodii Re: wiadomość dla Pań-Sprzedam TOP MODELA 16.11.03, 17:42 Top model jest to kosmetyk francuskiej marki gabinetowej Methode Jeanne Piaubert.Jest to preparat który ma za zadanie uwolnić tłuszcz tam gdzie jest go za dużo np. w biodrach czy udach i przenieść go do biustu.Preparat ten składa się z dwóch żeli 1.zielony-przeznaczony do ciała (200ml) i 2.różowy (100ml)do stosowania na biust.Zawarte w tych dwóch żelach składniki pozwalają na przenoszenie tkanki tłuszczowej bo biustu - a przypomnę że kobiece piersi składaja sie 80% z tłuszczu.Więc jeżeli kobieta ma za dużo tkanki tłuszczowej na brzuchu i biodrach a ma mały biust to stosując ten preparat przez 4 tygodnie może powiększyć sobie piersi nawet o 1 numer stanika.Efekt utrzymyje się 3-4 miesiące. Preparat stosowany jest w gabinetach kosmetycznych więc jest sprawdzone jego działanie i jest bardzoo chętnie kupowany przez Panie chcące spróbować nawet za cenę 610 ( taka jest cena tego kosmetyku w perfumeriach).Ja dostałam TOP MODELA na szkoleniu ale nie chce go stosowac ponieważ odpowiada mi rozmiar mojego stanika:) Może któras z Pań będzie go chciała wybróbować to sprzedam go za 200 zł. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: wiadomość dla Pań-Sprzedam TOP MODELA IP: 195.85.249.* 18.11.03, 10:10 Mam tańszą metodę. Jedząc tłuste rzeczy trzeba łykać dużo tabletek z żelazem. Wtedy tłuszcz ma własności magnetyczne. Następnie zakładamy na cycki magnesy i efekt gotowy. WADA: biust zrobi cięższy i twardszy, należy uważać podczas igraszek miłosnych, żeby nie powybijać zębów partnerowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awi Re: wiadomość dla Pań-Sprzedam TOP MODELA IP: 62.233.164.* 18.11.03, 11:42 niezła ta Twoja metoda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wiadomość dla Pań-Sprzedam TOP MODELA 20.11.03, 19:46 Umarłem ze śmiechu. A czy używając tego top-modela trzeba chodzić na rękach? No bo jak inaczej ten tłuszcz spłynie do biustu? Myślę, że wielu panów przemieściłoby swój tłuszcz z brzucha trochę niżej. Odpowiedz Link Zgłoś