Dodaj do ulubionych

wiadomość dla Pań-Sprzedam TOP MODELA

15.11.03, 19:03
Jeżeli któraś z Pań byłaby zainteresowana kupnem tego kosmetyku do ciała za
niewielką cenę w stosunku do cenu w perfumeriach (przyp.610 zł) proszę o
kontakt krodii@interia.pl

Pozdrawiam serdecznie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kawa Re: wiadomość dla Pań-Sprzedam TOP MODELA IP: *.chello.pl 16.11.03, 11:02
      sprzedam TOP Modela... handlujesz ludźmi? :)))
      a na poważnie - pierwszy raz słyszę o takim kosmetyku. Co to jest i do czego?
      • krodii Re: wiadomość dla Pań-Sprzedam TOP MODELA 16.11.03, 17:42
        Top model jest to kosmetyk francuskiej marki gabinetowej Methode Jeanne
        Piaubert.Jest to preparat który ma za zadanie uwolnić tłuszcz tam gdzie jest go
        za dużo np. w biodrach czy udach i przenieść go do biustu.Preparat ten składa
        się z dwóch żeli 1.zielony-przeznaczony do ciała (200ml) i 2.różowy (100ml)do
        stosowania na biust.Zawarte w tych dwóch żelach składniki pozwalają na
        przenoszenie tkanki tłuszczowej bo biustu - a przypomnę że kobiece piersi
        składaja sie 80% z tłuszczu.Więc jeżeli kobieta ma za dużo tkanki tłuszczowej
        na brzuchu i biodrach a ma mały biust to stosując ten preparat przez 4 tygodnie
        może powiększyć sobie piersi nawet o 1 numer stanika.Efekt utrzymyje się 3-4
        miesiące.

Preparat stosowany jest w gabinetach kosmetycznych więc jest sprawdzone jego
        działanie i jest bardzoo chętnie kupowany przez Panie chcące spróbować nawet za
        cenę 610 ( taka jest cena tego kosmetyku w perfumeriach).Ja dostałam TOP MODELA
        na szkoleniu ale nie chce go stosowac ponieważ odpowiada mi rozmiar mojego
        stanika:) Może któras z Pań będzie go chciała wybróbować to sprzedam go za 200
        zł.

Pozdrawiam!!
        • Gość: LS Re: wiadomość dla Pań-Sprzedam TOP MODELA IP: 195.85.249.* 18.11.03, 10:10
          Mam tańszą metodę.

Jedząc tłuste rzeczy trzeba łykać dużo tabletek z żelazem. Wtedy tłuszcz ma
          własności magnetyczne. Następnie zakładamy na cycki magnesy i efekt gotowy.

WADA: biust zrobi cięższy i twardszy, należy uważać podczas igraszek miłosnych,
          żeby nie powybijać zębów partnerowi.
          • Gość: awi Re: wiadomość dla Pań-Sprzedam TOP MODELA IP: 62.233.164.* 18.11.03, 11:42
            niezła ta Twoja metoda!!!
          • sloggi Re: wiadomość dla Pań-Sprzedam TOP MODELA 20.11.03, 19:46
            Umarłem ze śmiechu.
            A czy używając tego top-modela trzeba chodzić na rękach? No bo jak inaczej ten
            tłuszcz spłynie do biustu?
            Myślę, że wielu panów przemieściłoby swój tłuszcz z brzucha trochę niżej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka