Gość: joanna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 17:41 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamele Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t 17.11.03, 15:34 Witam. Jesli myslisz o nowych kinie na Glebockiej, to ja bylem w sobote. Jest naprawde super - wielki ekran, swietny dzwiek 3d i naprawde bardzo wygodnie i komfortowo. Idac tam na seans proponuje wczesniej zaopatrzyc sie w cos do picia, bo ceny napojow wahaja sie od 6 do 8 zl. Bilety w weekend kosztowaly 19 zl od osoby. Ogladalem film Kill Bill, ktory polecam wszystkim (dla mnie rewelacja jakiej dawno nie bylo), a kino do tego filmu nadawalo sie idealnie. Polecam to kino, jesli oczywiscie ceny za bilety nie podskocza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jedrzej! Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t 17.11.03, 18:17 jak już pisałem w innym wątku, byłem i mnie się podobało. Tylko fotele mogły byc wyższe, jak w kinie przy Promenadzie. Ala Kino Świt kontraatakuje. Matrix Rewolucje w grudniu będą za 8 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KINOMAN Re: KINO na GŁĘBOCKIEJ IP: *.chello.pl 18.11.03, 01:56 WRESZCIE !!!! było i jest bardzo potrzebne.... byłem pierwszego dnia ( burdel totalny)..haos przy kasach( trudno połapać sie która kolejka do której kasy), tablica z repertuarem wyświetlała co chwilę cos innego, a kasjerka sprzedała mi bilet na inny film!!!! po zakupie biletu można wejśc do dowolnej sali !!!!! NIKT NAD TYM NIE PANOWAŁ ..........a same kino ( SALA) na czwórkę z plusem......WYBIERAM SIE ZA KILKA DNI ......TO ZOBACZĘ CZY TO TYLKO TAK PIERWSZEGO DNIA , CZY TO TAK ZAWSZE.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajsarka Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.03, 06:51 Bylam w niedziele na Matrixie. Jak to w nowym kinie-czysto, jeszcze malo ludzi, mila obsluga. Ekran i dzwiek ok. Pozytywne wrazenie. Bede chodzic, bo mam najblizej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek G. Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t IP: 217.11.129.* 18.11.03, 15:46 Witam, ja byłem, w nowym kinie i to juz 2 razy! krótko mówiąc jest... R E W E L A C Y J N E !!!!!!!!!!!!!!! Dobrze, że to Silver Screen, który jest dużo lepszy niż np. taki multipleks jak Cinema City! Atmosferka jest bardzo miła, sale zaprojektowane tak, że z każdego miejsca widzi się tak samo dobrze. Fotele wygodne.. i wszystko na wyciągnicie ręki. Już dawno powinni otworzyć to kino, ale co nagle to po diable... Ja ze swojej strony - POLECAM. Moi znajomi też. Na razie, Marek G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 20:50 bylam zaraz po otwarciu. rzeczywiscie niezly chaos (np kasjerki nie wiedzialy, czy moge placic karta), ale naprawde przemila obsluga :) bede stalym klientem- widzem. no i co to za rozkosz miec do kina 5 minut spacerkiem, a nie 40 minut autobusem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.11.03, 01:17 Mieszkasz w polu czy w ogrodkach dzialkowych? Chyba przesadzilas z tymi 5 minutami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 01:22 mieszkam niedaleko kosciola Marii Magdaleny i chodze zwawym krokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Już byłam :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 13:16 Na Matrixie hehe. I rzeczywiście super. I jak miło wyjść z domu pół godzinki oprzed seansem, a nie jechać tyle samo na Bemowo. I apel do wszystkich. Nie idźcie już na Bemowo, bo tu nie będą puszczać wszystkich filmów. papa Odpowiedz Link Zgłoś
amoniak2 Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t 25.11.03, 17:03 PLUSY: 1. blisko :) 2. widać z każdego miejsca 3. można płacić kartą MINUSY: 1. słaba izolacja akustyczna (do sali dochodzą dźwięki z Centrum Handlowego) :( 2. Obsługa miota się - zwłaszcza przy popcornie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meelka Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t IP: *.chello.pl 25.11.03, 19:24 Byłam w najbardziej kinowej porze - niedzielne popołudnie i był taki tłok i kolejki jak w 82 roku gdy rzucili papier toaletowy . zamiesznie totalne , trudne do opanowania dla obsługi. Może to się z czasem ustabilizuje . Kino komfortowe, ze wszystkich multipleksów Silver Screen wypada najlepiej. Jeśli ktoś należy do tych co do kina chodzą raz w roku i w dodatku z familią to polecam , wsród prawdziwych kinomanów na pewno wygrywa Muranów i Kinoteka - najbardziej klimatyczna publika i w ogóle fajne miejsca , tyle że w mieście. Skoro my są z peryferii dobrze że silver jednak wreszcie jest. No nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szobo Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 04.12.03, 15:19 Faktycznie troche zamieszania jest, ale sądze że przez to że załoga jest nowa. Słyszeliście że bar jest otwarty na górze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t IP: *.chello.pl 04.12.03, 17:45 bylam i spoko Jest tu świetna AUTENTYCZNA promocja! Przed filmem kupiliśmy picie i slodycze w Carfurze za ok.9 zł.dostaliśmy kupony na darmowy popcorn na łączna wartośc 10zł!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.12.03, 21:18 Ja Cie!!!!!!!! Ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ............................. Odpowiedz Link Zgłoś