Dodaj do ulubionych

Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 17:41
Obserwuj wątek
    • kamele Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t 17.11.03, 15:34
      Witam.
      Jesli myslisz o nowych kinie na Glebockiej, to ja bylem w sobote.
      Jest naprawde super - wielki ekran, swietny dzwiek 3d i naprawde bardzo
      wygodnie i komfortowo.
      Idac tam na seans proponuje wczesniej zaopatrzyc sie w cos do picia, bo ceny
      napojow wahaja sie od 6 do 8 zl.
      Bilety w weekend kosztowaly 19 zl od osoby.
      Ogladalem film Kill Bill, ktory polecam wszystkim (dla mnie rewelacja jakiej
      dawno nie bylo), a kino do tego filmu nadawalo sie idealnie.
      Polecam to kino, jesli oczywiscie ceny za bilety nie podskocza.
      Pozdrawiam
      • jedrzej! Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t 17.11.03, 18:17
        jak już pisałem w innym wątku, byłem i mnie się podobało. Tylko fotele mogły
        byc wyższe, jak w kinie przy Promenadzie.

Ala Kino Świt kontraatakuje. Matrix Rewolucje w grudniu będą za 8 zł.
    • Gość: KINOMAN Re: KINO na GŁĘBOCKIEJ IP: *.chello.pl 18.11.03, 01:56
      WRESZCIE !!!! było i jest bardzo potrzebne.... byłem pierwszego dnia ( burdel
      totalny)..haos przy kasach( trudno połapać sie która kolejka do której kasy),
      tablica z repertuarem wyświetlała co chwilę cos innego, a kasjerka sprzedała mi
      bilet na inny film!!!! po zakupie biletu można wejśc do dowolnej sali !!!!!
      NIKT NAD TYM NIE PANOWAŁ ..........a same kino ( SALA) na czwórkę z
      plusem......WYBIERAM SIE ZA KILKA DNI ......TO ZOBACZĘ CZY TO TYLKO TAK
      PIERWSZEGO DNIA , CZY TO TAK ZAWSZE..........
    • Gość: bajsarka Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.03, 06:51
      Bylam w niedziele na Matrixie. Jak to w nowym kinie-czysto, jeszcze malo
      ludzi, mila obsluga. Ekran i dzwiek ok.
      Pozytywne wrazenie. Bede chodzic, bo mam najblizej.

Pozdrawiam!
    • Gość: Marek G. Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t IP: 217.11.129.* 18.11.03, 15:46
      Witam,

ja byłem, w nowym kinie i to juz 2 razy! krótko mówiąc jest... R E W E L A C Y
      J N E !!!!!!!!!!!!!!! Dobrze, że to Silver Screen, który jest dużo lepszy niż
      np. taki multipleks jak Cinema City! Atmosferka jest bardzo miła, sale
      zaprojektowane tak, że z każdego miejsca widzi się tak samo dobrze. Fotele
      wygodne.. i wszystko na wyciągnicie ręki. Już dawno powinni otworzyć to kino,
      ale co nagle to po diable...

Ja ze swojej strony - POLECAM. Moi znajomi też.

Na razie,
      Marek G.
    • Gość: kragmel Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 20:50
      bylam zaraz po otwarciu. rzeczywiscie niezly chaos (np kasjerki nie wiedzialy,
      czy moge placic karta), ale naprawde przemila obsluga :) bede stalym klientem-
      widzem. no i co to za rozkosz miec do kina 5 minut spacerkiem, a nie 40 minut
      autobusem...
      • Gość: ggg Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.11.03, 01:17
        Mieszkasz w polu czy w ogrodkach dzialkowych? Chyba przesadzilas z tymi 5
        minutami.
        • Gość: kragmel Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 01:22
          mieszkam niedaleko kosciola Marii Magdaleny i chodze zwawym krokiem.
    • Gość: joanna Już byłam :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 13:16
      Na Matrixie hehe. I rzeczywiście super. I jak miło wyjść z domu pół godzinki
      oprzed seansem, a nie jechać tyle samo na Bemowo.
      I apel do wszystkich. Nie idźcie już na Bemowo, bo tu nie będą puszczać
      wszystkich filmów.

papa
    • amoniak2 Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t 25.11.03, 17:03
      PLUSY:
      1. blisko :)
      2. widać z każdego miejsca
      3. można płacić kartą

MINUSY:
      1. słaba izolacja akustyczna (do sali dochodzą dźwięki z Centrum Handlowego) :(
      2. Obsługa miota się - zwłaszcza przy popcornie
    • Gość: meelka Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t IP: *.chello.pl 25.11.03, 19:24
      Byłam w najbardziej kinowej porze - niedzielne popołudnie i był taki tłok i
      kolejki jak w 82 roku gdy rzucili papier toaletowy . zamiesznie totalne ,
      trudne do opanowania dla obsługi. Może to się z czasem ustabilizuje . Kino
      komfortowe, ze wszystkich multipleksów Silver Screen wypada najlepiej. Jeśli
      ktoś należy do tych co do kina chodzą raz w roku i w dodatku z familią to
      polecam , wsród prawdziwych kinomanów na pewno wygrywa Muranów i Kinoteka -
      najbardziej klimatyczna publika i w ogóle fajne miejsca , tyle że w mieście.
      Skoro my są z peryferii dobrze że silver jednak wreszcie jest. No nie?
      • Gość: szobo Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 04.12.03, 15:19
        Faktycznie troche zamieszania jest, ale sądze że przez to że załoga jest nowa.
        Słyszeliście że bar jest otwarty na górze?
    • Gość: agusia Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t IP: *.chello.pl 04.12.03, 17:45
      bylam i spoko
      Jest tu świetna AUTENTYCZNA promocja!
      Przed filmem kupiliśmy picie i slodycze w Carfurze za ok.9 zł.dostaliśmy kupony
      na darmowy popcorn na łączna wartośc 10zł!!!!:)
      • Gość: w Re: Kto był w nowym kinie? Jakie opinie? n/t IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.12.03, 21:18
        Ja Cie!!!!!!!!
        Ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.............................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka