sloggi 24.01.02, 08:15 Komisja Rewizyjno-Budowlana stwierdziła brak uchybień w pracach Reymontowskich.Toteż niniejszym ogłaszan, że Lelu może swobodnie pretendować do Nobla w dziedzinie Reymontologii w kategorii Sufitowo-Podwieszanej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lelu Re: Nobel dla Lela za Reymont IP: 195.117.174.* 24.01.02, 09:24 Jeszcze są inne dziedziny z którymi sie zmierzę: ruroobudownictawo, tapetopróbokładzenie, podłogoskrobactwo i jej woskownictwo. Proszę, póki o nominacje- potem sie zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Nobel dla Lela za Reymont 24.01.02, 10:05 Ja jako niewykwalifikowana siła robocza jestem ekspertem w trzymanie płyty gipsowo-kartonowej ponad linia głowy z apomocą szczotki do podłogi. Jaka za to nagroda sie nalezy??? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Nobel dla Lela za Reymont 24.01.02, 22:25 W tapetokładzeniu oferuję pomoc. Stawka wyjściowa 2 piwa za godzinę - do negocjacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Reymont IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:17 Dziś przybyła górna otoczka podsufitowa. To jest ponad nasze siły...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Nobel dla Lela za Reymont 27.01.02, 22:52 Mamy juz podwieszany sufit, zagipsowany i pomalowany na biało. Są w nim 3 otworki na lampki. Na ścianie mamy szklaną tapetę - niestety jeszcze nie pomalowana. W ten weekend Lelu pracował sam. Ja - niewykfalifikowana siła robocza byłam na wyjeździe. Lelu mówi, że to zrobiłam specjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Nobel dla Lela za Reymont 27.01.02, 23:31 kuleczka napisał(a): > Na ścianie mamy szklaną tapetę - niestety jeszcze nie > pomalowana. W ten weekend Lelu pracował sam. Znaczy, wzgardził moją ofertą pomocy... A może stawka była za wysoka? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Nobel dla Lela za Reymont 27.01.02, 23:04 Już wiem, co może być gorszego od remontu. Od remontu moze być gorszy tylko duży remont :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Nobel dla Lela za Reymont 28.01.02, 20:30 k_kula napisał(a): > Proszę nie kracz:)))) Mam wrażenie, że on nie kracze - sam wymyśliłeś jeszcze jakieś sztuki z podłogami, a to już niebezpiecznie przybliża cię do dużego remontu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Nobel dla Lela za Reymont 28.01.02, 21:04 beata_ napisał(a): > k_kula napisał(a): > > > Proszę nie kracz:)))) > > Mam wrażenie, że on nie kracze - sam wymyśliłeś jeszcze jakieś sztuki z > podłogami, a to już niebezpiecznie przybliża cię do dużego remontu:-))) Hmmm... remont da sie lubić. A o krakaniu już coś wspominałam? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Nobel dla Lela za Reymont 30.01.02, 22:38 Zakończył się reymont. POdłoga wyszorowana, listwy przycięte, oczekujemy mebli koło niedzieli. ZAPRASZAMY:))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Nobel dla Lela za Reymont 31.01.02, 01:30 kuleczka napisał(a): > Zakończył się reymont. POdłoga wyszorowana, listwy przycięte, oczekujemy mebli > koło niedzieli. ZAPRASZAMY:))) Igrasz z ogniem, Kuleńko!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelu Re: Nobel dla Lela za Reymont IP: 195.117.174.* 31.01.02, 07:13 Tp młody człowiek. Nie wie co mówi. Pewnie też nic nie szlyszał nt ord tatarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
e-mania Re: Nobel dla Lela za Reymont 31.01.02, 09:50 Usłyszy.... BTW, nic nie jest tak "przyjemne" jak nauka na własnych błędach. Za nic ci młodzi nie chcą rodzicieli słuchać... Igrają z ogniem... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Nobel dla Lela za Reymont 31.01.02, 10:10 Chodzi Ci o tę swieczkę zapachową co ją palę namiętnie kazdego dnia czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Nobel dla Lela za Reymont 31.01.02, 11:17 Przepraszam, ja tylko stwierdziłam ze remont ukonczony. Ja na prawde nie wiem o co chodzi:))) >PS lelu wyjechal - chata wolna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś