Gość: certuska IP: 195.205.163.* 24.06.09, 12:13 Z powodu silnej alergii dziecka muszę oddać moją ukochaną Kotkę, Towarzyska, ma 10 lat. Pieszczoszka :) Więcej info na maila: dzienio@poczta.fm Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
christine.p Re: oddam kotkę 24.06.09, 19:39 Daj ogłoszenie na miau.pl - tam jest dużo prawdziwych kociarzy. Jednak to będzie straszne przeżycie dla 10-letniej kotki... Żałuję, że nie mogę pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolanowak Re: oddam kotkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 18:32 10 letnia kotka nie przeżyje zmiany domu, uśpij ją... rozumiem, że dziecko jest po testach alergicznych, które wskazują na kotkę??? a może to tylko podejrzenie? cała sytuacja jest dla mnie oburzająca... a jak będziesz miała "alergię" na swoje nastoletnie dziecko, to też wtedy uśpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
danusia100 Re: oddam kotkę 29.06.09, 22:07 Najpierw była kotka,a pewnie póżniej dziecko.Jest problem,ale rozwiązanie typu uśpij kotke to chyba kiepska rada.Dziecko może mieć alergie i to silną na kota,więc nie potępiaj matki.Przecież nie wyrzuca kociaka z domu na mróz i nie przywiązuje do drzewa.Może znajdzie kogoś kto pokocha kociaka z wzajemnością.Dlaczego ma usypiać zdrowego kota???Zaden normalny weterynarz nie wyrazi zgody na taki zabieg Odpowiedz Link Zgłoś
christine.p Re: oddam kotkę 29.06.09, 23:20 A kto pisał żeby uśpić kotkę? Czyżby usunięto ten komentarz? - bo ja go nie widzę... Ponadto - co za bzdura radzić, żeby usypiać zdrowe zwierze? - Żaden prawdziwy weterynarz tego nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: oddam kotkę 30.06.09, 12:41 jolinowak upały zaszkodziły widocznie... 'imaginancje' jej dokuczyły... Odpowiedz Link Zgłoś
christine.p Re: oddam kotkę 30.06.09, 20:39 Te porady jolinowak trochę sprzeczne - a moze to prowokacja? W każdym razie trzeba znaleźć kotce nowy, przyjazny dom, jeśli faktycznie alergia jest silna i jest pewne, że to na kotkę właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś