Dodaj do ulubionych

eUrsus - Nowy portal społecznościowy Ursusa

IP: *.chello.pl 11.03.10, 16:32
www.eUrsus.ning.com

Mieszkasz w Ursusie? Dołącz do naszej społeczności!
- poznaj swoich sąsiadów
- dyskutuj na forum
- informuj o wydarzeniach
- zamieszczaj zdjęcia
- pisz swój blog
Stwórz z nami ten portal :) eursus@vp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: uuu Re: eUrsus - Nowy portal społecznościowy Ursusa IP: *.chello.pl 15.03.10, 12:28
      eursus.ning.com/
    • Gość: gośćAle dno Re: eUrsus - Nowy portal społecznościowy Ursusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 03:39
      • Gość: Adminka Re: eUrsus - Nowy portal społecznościowy Ursusa IP: *.chello.pl 16.03.10, 10:37
        Malkontenci z Ursusa! Łączcie się!

eursus.ning.com/group/malkontenci
        • ogar_polski Re: eUrsus - Nowy portal społecznościowy Ursusa 16.03.10, 13:06
          Jezzzu ale naganiacze...
          Niby sie zalaogowałam ale ach i och nie mogę powiedzieć...
          • Gość: gość Re: eUrsus - Nowy portal społecznościowy Ursusa IP: *.chello.pl 17.03.10, 10:17
            Najłatwiej jest krytykować. A mi się podoba :)
            • ogar_polski Re: eUrsus - Nowy portal społecznościowy Ursusa 18.03.10, 22:13
              Nie krytykuję - nie musi mi sie podobać i tyle ;)
              • Gość: Adminka darmowa reklama IP: *.chello.pl 21.03.10, 00:17
                Dodawaj wydarzenia na eursus.ning.com/events/
                • Gość: Adminka jest nas coraz więcej IP: *.chello.pl 24.03.10, 10:14
                  Jest nas coraz więcej! Nie możesz do nas nie dołączyć! Codziennie nowe i
                  aktualne informacje :)

eursus.ning.com/
                  • Gość: Adminka do ogara IP: *.chello.pl 24.03.10, 10:23
                    Ogar, skoro się zalogowałeś, to możemy podyskutować na forum, ujawnij się
                    • ogar_polski Re: do ogara 24.03.10, 11:00
                      Jak narazie nie ma ciekawych dla mnie tematów - jak się coś rozwinie
                      to chętnie się ujawnię :)
                      • Gość: Adminka Re: do ogara IP: *.chello.pl 24.03.10, 12:33
                        To może sam stwórz taki temat :) Nie ma to jak pogadać z kimś inteligentnym... :))
                        • ogar_polski Re: do ogara 25.03.10, 17:38
                          Nie chce mi się :)
                          • Gość: Admin Re: do ogara IP: *.chello.pl 25.03.10, 19:09

I w tym tkwi problem... Pozdrawiam
                            • ogar_polski Re: do ogara 26.03.10, 10:40
                              Ja problemu nie mam żadnego - nic nie tracę nie piszac tam. Ale
                              widze że za dużo użytkowników to tam nie ma...
                              • Gość: Adminka Re: do ogara IP: *.chello.pl 26.03.10, 21:41
                                A ja nie zyskam...

W Almie na początku też było niewielu klientów...:)
                                • ogar_polski Re: do ogara 27.03.10, 22:31
                                  Nie porównujmy Almy z jakimś tam forum...To śmieszne.
                                  A z drugiej strony to takie naganianie niczemu nie pomaga...
                                  • Gość: Adminka Re: do ogara IP: *.chello.pl 28.03.10, 21:54
                                    A założymy się?
                                    • Gość: niedźwiadek Re: do ogara IP: 82.210.163.* 29.03.10, 02:11
                                      najlepiej zróbcie jeszcze 15 forów (for?) to wtedy już nikt nie będzie żadnego
                                      czytał. Może by się skrzyknąć i zrobić z prawdziwego zdarzenia portal Ursusa?
                                      ALE JEDEN! Bo tak mamy Skorosze - tubę ursusowskiej PO, ten nowy wynalazek
                                      adminki, Wyborczą, popłuczyny na stronie Urzędu (parę jeszcze można by
                                      wyliczyć). Nie ma czasu zaglądać. W dodatku wszyscy przekonani o wybitności
                                      swoich portali - cytują je wszem i wobec na innych (niczym właśnie w tym poście)
                                      i mamy na wszystkich forach kit typu - zajrzyj na forum takie a takie bo jest
                                      tam ciekawy post... Masakra.

Pozdrawiam / Niedźwiadek
                                      • ogar_polski Re: do niedźwiadek 29.03.10, 09:39
                                        Popieram Cię niedzwiadku w 100%.
                                      • Gość: Adminka Re: do ogara IP: *.chello.pl 29.03.10, 11:41
                                        Ja również się z tym zgadzam, ale nie do końca ;) Kto powiedział, że jestem
                                        przekonana o wybitności mojego portalu...? Kto nie chce, nie musi z niego
                                        korzystać. Mamy wolność wyboru, ale ten wybór musi być! Czyżbyś proponował
                                        monopol...? :)
                                        • ogar_polski Re: do adminki 29.03.10, 13:07
                                          Ja wolę inny potral o Ursusie.
                                          Nudzi mnie już ta rozmowa i wiecej tu nie wrócę ale ilość
                                          użytkowników na Twoim portalu chyba świadczy też o jakości...:)
                                      • Gość: puklesz Re: do ogara IP: 217.153.131.* 29.03.10, 15:19
                                        no wiec wlasnie .... weźmy się za to !
    • Gość: Ohota Włohy Órsós eUrsus- żałosna tragedia IP: *.privacyfoundation.de 31.03.10, 23:50
      W życiu nie widziałam aż tak nędznego portalu, nudy na pudy.
      Widać że robiony na siłę przez osobę która nie ma pomysłu na nic i się na niczym nie zna. Nie ma nic do zaproponowania. Jedynie chodzi o reklamy, dużo odwiedzających to łatwy duże wpływy z reklam. Proponuję ten portal omijać szerokim łukiem. Po za tym nie ma informacji o podmiocie który go prowadzi, wpisu do KRS itp., nie wiadomo kto będzie miał dostęp do danych, komu je sprzeda, brak regulaminu z prawdziwego zdarzenia. Szwindel jak nic, lub totalne dyletanctwo.
      • Gość: Adminka koniec jałowych dyskusji IP: *.chello.pl 01.04.10, 08:48
        Bardzo wszystkich przepraszam za te jałowe dyskusje. Skoro portal wzbudza w
        niektórych aż tyle emocji, to znaczy, że został zauważony i komuś to
        przeszkadza.... Co do reklam i ilości odsłon, to nie masz bladego pojęcia o czym
        mówisz.
        • Gość: Ohota Włohy Órsós koniec eursus! IP: 91.206.27.* 01.04.10, 11:32
          Portal nie wzbudza żadnych emocji, jest mdły, szczytem złego smaku i bezguścia.
          Jedynie to zostało zauważone i wzbudziło emocje to twoje nachalne reklamowanie go na tym forum. Twoje postępowanie to zwykłe trollowanie, nic więcej. O czym by nie pisać to ty wciskasz ten portal, widać ze nie masz kultury i szacunku dla czytelników forum.gazeta.pl. Forum służy do wymiany myśli, opinii, a ty nic nie przekazujesz tylko tym swoim portalem wyjeżdżasz, to irytuje.
          Jak zauważyłem ty nie masz bladego pojęcia o prowadzeniu portalu czego dałaś przykład tworząc to szkaradzieństwo. Nie odniosłaś się do moich wypowiedzi, tylko napisałaś że to jest atak i nie znam się. Wystawiasz sobie przez to tragiczną opinię i jeszcze bardziej podkreślasz to ze ten portal to skok na kasę, zero pomysłu, zero polotu, ale może się uda wyrwać coś od reklamodawców.
          • Gość: niedżwiadek Re: koniec eursus! IP: 82.210.163.* 03.04.10, 10:10
            eeetaaam... nie musi chodzić o reklamy - wybory idą! A na wybory (szczególnie samorządowe) najlepiej zrobić coś, że niby to "inicjatywa obywatelska".

Zgadzam się z "Ohotą...", że każda inicjatywa w internecie, która NIE JEST PODPISANA przez autora to sprawa podejrzana - ale może właśnie przyczyna jest j.w. Jakby ktoś robił portal dla kasy (reklamy) to by się nie bał podpisać.

Ale niech sobie robią - co nam tam, tyle że przyjmijmy może Adminko, że już wiemy o Twoim (?) portalu, cieszsymy się i jak będziemy chcieli to tam zajrzymy. I nie trzeba nam o tym codziennie przypominać.

Wesołych Świąt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka