Dodaj do ulubionych

Karta Multisport !!!

IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 18:32
Witam !
Miałby ktoś możliwość "załatwienia" mi karty multisport !? Ogólnie czy jest jakaś możliwość załatwienia takiej karty dla osoby towarzyszącej itp. ?
Jeśli nie ,to czy byłby ktoś chętny aby zebrać się w kilkanaście osób i załatwić taką kartę? Oczywiście potrzebowalibyśmy jakiejś osoby,która prowadzi firme,aby podpisała umowę.
Wpisujcie się kto byłby chętny :)
Obserwuj wątek
    • Gość: J. Re: Karta Multisport !!! IP: *.173.15.82.tesatnet.pl 18.07.11, 20:48
      hej, moge zalatwic multiporta karte za 150zł-kwota jaka narzuca pracodawca plus 50zł prowizji, jesli jestes zainteresowany prosze o kontakt:)love_skye@wp.pl
      • sibeliuss Re: Karta Multisport !!! 25.07.11, 08:51
        Gość portalu: J. napisał(a):

> plus 50zł prowizji,
        >
        Jesteś ubogi, czy po przodkach masz ochotę na lichwę?
        • Gość: ww Re: Karta Multisport !!! IP: *.ip.netia.com.pl 25.07.11, 09:50
          a moze by ten watek podeslac pracodawcy? benefit system?
    • adam76a Re: Karta Multisport !!! 14.03.12, 14:39
      Popytaj wśród ludzi z korporacji - oni zazwyczaj mają karty i możliwość załatwienia drugiej

Może przy okazji ktoś wie jak załatwić kartę Business Travel Cards? Koleżanka dostała firmową i ma 40% rabatu na hotele w całej Polsce. Będę wdzięczny za odpowiedź.
      • Gość: Tomekkk01 Re: Karta Multisport !!! IP: *.icpnet.pl 10.05.12, 09:49
        Z BTC nie ma problemu żeby ją kupić - wejdź na www.kartabtc.pl i po prostu kup:)

Teraz mają nawet promocję 79zł za 12-miesięczna kartę.
    • sebib89 Re: Karta Multisport !!! 10.08.13, 14:20
      Witam. Jestem w stanie zorganizować karnet ok systemu, będący programem konkurencyjnym dla bardziej popularnego Benefitu. Liczba obiektów jest porównywalnie duża z obiektami Benefiitu. Mam do zaoferowania 2 rodzaje karnetów w Silver(odpowiednik benefitu) za 160zł miesięcznie, oraz gold(dodatkowo usługi typu solarium, laserowy paint ball, kręgle itp) za 180 zł miesięcznie, istnieje ograniczenie ilości wejść do 7 tygodniowo, można kożystać z karnetu co 10 godzin.
      604 561 105
      • Gość: bf Re: Karta Multisport !!! IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.08.13, 12:25
        za 160?
        ja place 60 :) niezly narzut kolego :)))
        • grzespe Re: Karta Multisport !!! 11.06.15, 13:30
          Ja korzystam z OKsystem i porównując ceny z Benefitem jestem zadowolony. W cenie mam kontakt z trenerem i zamawiam u nich suplementy. Śmiało mogę polecić karnet który znalazłem na greenport.pl :)
          Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka