Dodaj do ulubionych

zmiana admina

IP: *.findme.pl 09.03.11, 16:44
Witajcie,
stawiam wniosek o zmianę admina Forum.Kto popiera?
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: zmiana admina IP: *.acn.waw.pl 09.03.11, 23:35
      Zgłaszałam w grudniu problemy z adminem na forum "O moderacji" ale zostałam zignorowana. Poinformowano mnie, że w przypadku braku reakcji ze strony administratora zgłoszenia należy wysyłać na forum@agora.pl.
      • Gość: xx Re: zmiana admina IP: 82.177.67.* 10.03.11, 08:38
        Dzieki ,wysyłam tam informacje.Moje wcześniejsze posty z propozycją zmiany admina zostały wykasowane.
        • lukasz.1978 Moim zdaniem to całe forum jest bez sensu 10.03.11, 12:28
          Ochota jest przecież odrębną dzielnicą, Ursus i Włochy tak samo, to i problemy są odmienne. Jaki jest sens utrzymywania zbiorczych "kubłow" dla kilku dzielnic?
          • Gość: ret Re: Moim zdaniem to całe forum jest bez sensu IP: *.ip.netia.com.pl 10.03.11, 14:25
            byc mzoe dlatego ze ludzie sie przemieszczaja, i ze lepiej jest sie orientowac w okolicy, niz wertowac fora wszystkich dzielnic po kolei, aby wyszukac info.
            te 3 dzielnice sa dobrze skomunikowane.
            • maja9622 Re: Moim zdaniem to całe forum jest bez sensu 10.03.11, 15:04
              z for innych dzielnic ogłoszenie o remontach już daaaawno zniknęło. Tu wisi. Ciekawe jak długo. To tylko jeden z wielu przykładów. Popieram wniosek o zmianę admina. Po raz kolejny. Chętnie dowiem się, choćby od admina, gdzie skierować wniosek o jego usunięcie. Konkretny kontakt poproszę.
              • Gość: xx Re: Moim zdaniem to całe forum jest bez sensu IP: *.findme.pl 10.03.11, 16:08
                i tak dziwne ze post wisi tyle czasu;-)
              • Gość: s Re: Moim zdaniem to całe forum jest bez sensu IP: *.posnet.com.pl 10.03.11, 16:33
                A kto zamiast?
                • Gość: xx Re: Moim zdaniem to całe forum jest bez sensu IP: 178.73.49.* 13.03.11, 09:28
                  proponuje dwie osoby lub tez inna opcje - zostać przy obecnym ale spowodować jego lepsza pracę.
                  • Gość: abc Re: Moim zdaniem to całe forum jest bez sensu IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.11, 20:32
                    a jak spowodowac zeby jego praca byla lepsza?
                    gdyby chcial to by byl lepszym adminem i juz,
                    jak jest len to metoda kija to nawet za mało;/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka