Dodaj do ulubionych

szukam lekarza

22.01.13, 21:04
Witam,czy ktos ma namiary na dr.Kedracką Annę ,która pracowała w Alfamedic w Ursusie.Bardzo chciałbym ją znależć.wiem że pracuję gdzieś na Ursusie.
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwia Re: szukam lekarza IP: *.centertel.pl 24.01.13, 09:27
      Witam,
      ja leczę się u niej w Amodencie za Biedronką ale podobno przyjmuje też na Popularnej w Ortolan.Gorąco polecam .Pacjentka
    • Gość: rabat Re: szukam lekarza IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.01.13, 10:03
      > wiem że pracuję gdzieś na Ursusie.

Skąd ty przyjechałeś, słoiku? Ludzie trąbią tu o tym, że mówi się w Ursusie, a nie na Ursusie, a ten swoje...
      forum.gazeta.pl/forum/w,298,141672027,,DO_Ursusa_i_DO_Wloch.html?v=2
      • Gość: 123 Re: szukam lekarza IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.13, 17:08
        Może dobrze napisała.Babka się przekwalifikowała i zasuwa wesoło na traktorku...
        • Gość: rabat Re: szukam lekarza IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.01.13, 17:32
          A, to piękny komentarz :-) Brawo, 123!
    • Gość: zz Re: szukam lekarza IP: *.play-internet.pl 24.01.13, 20:40
      chyba w ursusie,nie na. naplyw? sloik?
      • Gość: 321 Re: szukam lekarza IP: *.compi.net.pl 28.01.13, 21:04
        Od kiedy pamiętam miejscowi mówili, że jadą na Ursus.Tak było. Myślę, że kobietka może być miejscowa w odróżnieniu od tego który ją miesza w słoiki. A że nie prawidłowo ... no cóż. Bardzo niegrzecznym jest takie prześmiewcze zwracanie uwagi ..... może świadczyć o bardzo ograniczonym wachlarzu opisowym.
        • Gość: xz Re: szukam lekarza IP: *.ip.netia.com.pl 24.02.13, 11:37
          chyba do ursusa..
      • Gość: gbf Re: szukam lekarza IP: *.ip.netia.com.pl 29.01.13, 13:14
        tym sloikiem walnij sie w leb, nigdzie nie ma tyle zawisci od przyjezdnych co w warszawie, co za ludzie, sami przyejchali za praca za kasą do pracy w korpo i mysla ze zlapali pana boga za nogi , a po 30tce zawaly, itp :)
        • 1-buc Re: szukam lekarza 29.01.13, 18:02
          widze, ze zeby dostac ip. netia.com.pl wystarczy wykazać sie lekkim uposledzeniem umysłowym albo aktem urodzenia poza miastem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka