bzi.kk 22.01.13, 21:04 Witam,czy ktos ma namiary na dr.Kedracką Annę ,która pracowała w Alfamedic w Ursusie.Bardzo chciałbym ją znależć.wiem że pracuję gdzieś na Ursusie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwia Re: szukam lekarza IP: *.centertel.pl 24.01.13, 09:27 Witam, ja leczę się u niej w Amodencie za Biedronką ale podobno przyjmuje też na Popularnej w Ortolan.Gorąco polecam .Pacjentka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabat Re: szukam lekarza IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.01.13, 10:03 > wiem że pracuję gdzieś na Ursusie. Skąd ty przyjechałeś, słoiku? Ludzie trąbią tu o tym, że mówi się w Ursusie, a nie na Ursusie, a ten swoje... forum.gazeta.pl/forum/w,298,141672027,,DO_Ursusa_i_DO_Wloch.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: szukam lekarza IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.13, 17:08 Może dobrze napisała.Babka się przekwalifikowała i zasuwa wesoło na traktorku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabat Re: szukam lekarza IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.01.13, 17:32 A, to piękny komentarz :-) Brawo, 123! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: szukam lekarza IP: *.play-internet.pl 24.01.13, 20:40 chyba w ursusie,nie na. naplyw? sloik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 321 Re: szukam lekarza IP: *.compi.net.pl 28.01.13, 21:04 Od kiedy pamiętam miejscowi mówili, że jadą na Ursus.Tak było. Myślę, że kobietka może być miejscowa w odróżnieniu od tego który ją miesza w słoiki. A że nie prawidłowo ... no cóż. Bardzo niegrzecznym jest takie prześmiewcze zwracanie uwagi ..... może świadczyć o bardzo ograniczonym wachlarzu opisowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Re: szukam lekarza IP: *.ip.netia.com.pl 24.02.13, 11:37 chyba do ursusa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbf Re: szukam lekarza IP: *.ip.netia.com.pl 29.01.13, 13:14 tym sloikiem walnij sie w leb, nigdzie nie ma tyle zawisci od przyjezdnych co w warszawie, co za ludzie, sami przyejchali za praca za kasą do pracy w korpo i mysla ze zlapali pana boga za nogi , a po 30tce zawaly, itp :) Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: szukam lekarza 29.01.13, 18:02 widze, ze zeby dostac ip. netia.com.pl wystarczy wykazać sie lekkim uposledzeniem umysłowym albo aktem urodzenia poza miastem Odpowiedz Link Zgłoś