Dodaj do ulubionych

Czarny Kot

IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.13, 13:21
W związku z pomówieniami jakobym to ja prowadził 'autopromocję' (jeśli promocją można nazwać tak destrukcyjne działanie), chciałbym napisać wyjaśnienie. Nie zrobiłem dotąd na tym forum żadnego tematu. Wszystkie swoje wpisy oznaczałem imieniem, a czasem również nazwiskiem. Teraz każdy wątek będzie komentowany w stylu 'a jak na dworze deszcz to gdzie można się napić kawy blablabla'. Nie jest to mojego autorstwa. Mam nadzieję, że dla osób normalnych zrozumiałe będzie to, że nikt nie jest na tyle głupi żeby w taki sposób prowadzić reklamę. Ktoś chce zniechęcić ludzi do mojego lokalu spamując forum. Moim zdaniem trochę przesadził i stało się oczywiste, że jest to szydera. Sorry, że tak późno to piszę ale nie zaglądałem przez parę dni tutaj i nie wiedziałem do czego to urosło. Zapewne teraz powstanie trochę wpisów podpisanych moim imieniem bądź nazwiskiem. Pewnie będą pisać, że mamy 'wielki ogrudek', 'pysznom kawe' itd. Ja takich wpisów nie zamierzam robić ale chciałbym żeby normalni ludzie wiedzieli, że to nie ja. Jeśli ktoś chciałby coś mi przekazać bądź porozmawiać to zapraszam na facebooka lub mailowo - stysiek@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Justyn Re: Czarny Kot IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.13, 13:24
      Przyspamowałem dzisiaj trochę forum próbując odpowiedzieć na zarzuty. Jednak jak zobaczyłem ile tego jest to wolałem wpisać wszystko w nowym temacie, więc sorry za podbijanie tamtych wątków.
      • 1-buc SPAM 25.08.13, 19:34
        Facet sam dopisuje na własne posty. Tak nisko jeszcze nikt na Forum nie upadł.
    • anel_ma Re: Czarny Kot 26.08.13, 09:38
      to może zaloguj się swoim nickiem, to mniejsza szansa ze ktoś się bedzie pod ciebie poszywał, bo jako "gość" to każdy może napisać, ze jest Justyn

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka