ania.pe 12.09.04, 20:57 Witam Właśnie przeniosłam się na Ochotę, dokładnie na Korotyńskiego przy szczęśliwicach. szukam przychodni, która ma podpisany kontrakt z NFZ. Z góry dziękuję za namiary. JEST WSPANIALE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylia Re: LEKARZ< KOROTYŃSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 21:02 To niesamowite - wlasnie mialam wyslac to samo pytanie: tez przenioslam sie na Ochote, tez na Korotynskiego i tez szukam przychodni! Wiec jestesmy juz dwie:-) Prosimy o namiary! dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: LEKARZ< KOROTYŃSKIEGO IP: *.skwer / 217.153.142.* 12.09.04, 21:45 witam, co za zbieg okoliczności - ja mieszkam na Korotyńskiego od ponad roku :). cała nasza rodzina jest zapisana do przychodni bonder medica (budynek Colloseum) - pediatrę chwalimy, mieszane uczucia jeśili chodzi o internistów. Odpowiedz Link Zgłoś
la_myssia Re: LEKARZ< KOROTYŃSKIEGO 13.09.04, 10:32 Ja też mieszkam na Korotyńskiego od jakichś 26 lat:) Faktycznie w pobliżu jest Bonder Medica tel 822-64-44, a do dzieci zdrowych 827-07-00. Pediatrę mamy świetną, ale nie chcę pisać nazwiska na forum, jeśli coś chcecie wiedzieć piszcie na priv lub gg 3834231. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
an26d Do la_myssia 17.01.05, 09:43 Czy mogłabyś podać mi namiary na tego pediatrę. Mieszkamy od tygodnia i właśnie rozchorowało nam się dziecko. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vtec KOROTYŃSKIEGO fun club? IP: *.dozamel.ssk.pl / *.dozamel.ssk.pl 14.09.04, 10:27 Powoli tworzy nam się kółko mieszkańców Korotyńskiego :-) Czy mamy do obgadania jeszcze inne tematy oprócz Bondera? Pozdrawiam Vtec (na Korotyńskiego 24 lata) Odpowiedz Link Zgłoś
la_myssia Re: KOROTYŃSKIEGO fun club? 15.09.04, 11:05 Podejrzewam, że coś by się jeszcze znalazło do obgadania poza Bonderem :) A masz jakieś propozycje? Ja się też zastanowię i jak mi coś przyjdzie do głowy to napiszę:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dhaula Re: KOROTYŃSKIEGO fun club? 16.09.04, 13:16 Witam! dziewczyny, a moze mozecie polecic jakiegos dobrego ginekologa w okolicy? dzieki, pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
la_myssia Re: KOROTYŃSKIEGO fun club? 16.09.04, 16:10 Przykro mi, ale nie znam. Sama mam w Lim Center, albo w IMiDz. Ale zapytam jeszcze qmpeli, ona chodziła do kogos do Bondera i była zadowolona. Nie wiem czy nie dr Kantor. Zapytam Odpowiedz Link Zgłoś
magda985 Re: KOROTYŃSKIEGO fun club? 30.03.05, 15:23 Goraco polecam dr.Molende,mila i serdeczna. Wyslucha,poradzi,pomoze. Dba o pacjentki,po mimo ze nie jest juz taka mloda. Przyjmuje w BONDER-MEDICA a takze w Promedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
la_myssia Re: KOROTYŃSKIEGO fun club? 31.03.05, 09:30 magda985 napisała: > Goraco polecam dr.Molende,mila i serdeczna. Wyslucha,poradzi,pomoze. Dba o > pacjentki,po mimo ze nie jest juz taka mloda. Przyjmuje w BONDER-MEDICA a takze > > w Promedzie. Hej Coś mi mówi nazwisko Molenda, ale nie wiem co :) Jaki to lekarz? Dzieciowy czy dla mamy? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia. Re: KOROTYŃSKIEGO fun club? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 17:34 Molenda była pediatrą w Ursusie, teraz jest dyrektorem ZOZ-u na Ochocie. dr. Molenda z Bondera jest ginekologiem, dwie różne lekarki o tym samym nazwisku Odpowiedz Link Zgłoś
ivettz1 Re: LEKARZ< KOROTYŃSKIEGO 20.09.04, 14:29 Witam, mieszkam na Jasielskiej i chodzę do Medycyny Rodzinnej na Żwirki i Wigury. Oni współpracują z Bonder Medica na Grójeckiej, ale z Korotyńskiego przy Mołdawskiej jest bliżej do MR. Polecam lekarza internistę dr Klej. Bardzo sympatyczna kobieta. Z pediatrii osobiście nikogo nie znam, ale jest taki starszy pan, niewysoki z brzuszkiem i brodą. Nie pamiętam teraz nazwiska, ale leczył mojego męża jak był jeszcze w szkole podstawowej (mąż oczywiście). Podobno jest świetny. Jeżeli chodzi o ginekologa to chyba nikogo nie polecę. Ja chodzę do dr Dobrowolskiego, ale mam coraz gorsze zdanie. Przychodnia ma podpisaną umową z NFZ, więc bez obaw. Jest czysto i przyjemnie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: LEKARZ< KOROTYŃSKIEGO IP: *.skwer / 217.153.142.* 20.09.04, 21:43 Z pediatrii osobiście nikogo nie znam, ale jest taki > starszy pan, niewysoki z brzuszkiem i brodą. Nie pamiętam teraz nazwiska, ale > leczył mojego męża jak był jeszcze w szkole podstawowej (mąż oczywiście). Pewnie chodzi o dr. Dróżdza Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: LEKARZ KOROTYŃSKIEGO 27.09.04, 11:53 ... przy Baleya. Niestety, jakość obsługi w tej przychodni pogarszała się systematycznie z roku na rok :-(( JaC > mieszkam na Jasielskiej i chodzę do Medycyny Rodzinnej na Żwirki i Wigury. Odpowiedz Link Zgłoś
ivettz1 Re: LEKARZ< KOROTYŃSKIEGO 20.09.04, 14:30 Numery telefonów do MR: 823 89 45, 0 605 729 132 Dyżury nocne w Bonder Medica: 824 06 12, 822 64 44, 824 06 13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: LEKARZ< KOROTYŃSKIEGO IP: 217.153.60.* 22.09.04, 16:33 mieszkam na wlodarzewskiej sama mam karnet do Medicover, ale reszta mojej rodziny nalezy do Bondera - jest swietna doktor internista z wieloletnia praktyka w pediatrii i ona wyciagnela mojego synka z ciezkiego zapalenia oskrzeli (byl wczesniej 10 dni w szpitalu bez skutku w leczeniu). wiec jest i dla doroslych i dla dzieci - dr Cichecka:) o pani doktor ginekolog syszalam jak najgorsze opinie (z Bondera, nie znam nazwiska, jakas starsza) Odpowiedz Link Zgłoś
la_myssia Re: LEKARZ< KOROTYŃSKIEGO 27.09.04, 09:05 Gość portalu: aga napisał(a): > o pani doktor ginekolog syszalam jak najgorsze opinie (z Bondera, nie znam > nazwiska, jakas starsza) pewnie dr Bielasik, też nie polecam, fatalna !!!!!!!! badanie tak bolesne jak to tylko możliwe, a do tego znam ją też prywatnie, nie należy do czystych i zadbanych Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: LEKARZ< KOROTYŃSKIEGO IP: 83.238.0.* 24.11.04, 12:43 Ja się niedługo również przeprowadzam w te okolice. Będę wdzięczny za jeszcze jakieś namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: reflexis IP: *.crowley.pl 17.01.05, 18:59 A my wyprowadzilismy sie z korotynskiego "za park" (uff nareszcie!!) i duzo spokojniej sie mieszka:)))) i wsm ochota nie okrada nas podnoszac wkolko w czynszu oplaty ekploatacyjne!!!! nawyzszym czynszom spoldzielni wsm na ochocie mowimy stanowcze NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
la_myssia Re: LEKARZ& & #35; 60; KOROTYŃSKIEGO 18.01.05, 10:08 Hejka Aniu, to jesteśmy bliskimi sąsiadkami :) Ta przychodnia to Bonder Medica telefon 822-64-44 i z pediatrów polecam dr Świetlik, bardzo fajna kobitka. Pozdrawiam serdecznie Jakbyś coś więcej chciała wiedzieć to możesz na gg do mnie pisać 3834231. Odpowiedz Link Zgłoś
bewasow przychodnia na Jankowskiej 21.03.05, 13:11 ja zapisałam dzieci do przychodnia na Jankowskiej pediatra dr Pałka bardzo sympatyczna, traktuje pacjentów jak swoje dzieci bez kilejek bardzo sympatycznie internista dr Kinga Fazan również przesympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś