Dodaj do ulubionych

LEKARZ< KOROTYŃSKIEGO

12.09.04, 20:57
Witam
Właśnie przeniosłam się na Ochotę, dokładnie na Korotyńskiego przy
szczęśliwicach. szukam przychodni, która ma podpisany kontrakt z NFZ.
Z góry dziękuję za namiary.

JEST WSPANIALE
Obserwuj wątek
    • Gość: sylia Re: LEKARZ< KOROTYŃSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 21:02
      To niesamowite - wlasnie mialam wyslac to samo pytanie: tez przenioslam sie na
      Ochote, tez na Korotynskiego i tez szukam przychodni! Wiec jestesmy juz dwie:-)
      Prosimy o namiary! dziekuje i pozdrawiam
      • Gość: jj Re: LEKARZ< KOROTYŃSKIEGO IP: *.skwer / 217.153.142.* 12.09.04, 21:45
        witam, co za zbieg okoliczności - ja mieszkam na Korotyńskiego od ponad
        roku :). cała nasza rodzina jest zapisana do przychodni bonder medica (budynek
        Colloseum) - pediatrę chwalimy, mieszane uczucia jeśili chodzi o internistów.
    • la_myssia Re: LEKARZ< KOROTYŃSKIEGO 13.09.04, 10:32
      Ja też mieszkam na Korotyńskiego od jakichś 26 lat:) Faktycznie w pobliżu jest
      Bonder Medica tel 822-64-44, a do dzieci zdrowych 827-07-00. Pediatrę mamy
      świetną, ale nie chcę pisać nazwiska na forum, jeśli coś chcecie wiedzieć
      piszcie na priv lub gg 3834231.
      Pozdrawiam
      • an26d Do la_myssia 17.01.05, 09:43
        Czy mogłabyś podać mi namiary na tego pediatrę. Mieszkamy od tygodnia i właśnie
        rozchorowało nam się dziecko.

Z góry dziękuję
    • Gość: Vtec KOROTYŃSKIEGO fun club? IP: *.dozamel.ssk.pl / *.dozamel.ssk.pl 14.09.04, 10:27
      Powoli tworzy nam się kółko mieszkańców Korotyńskiego :-)
      Czy mamy do obgadania jeszcze inne tematy oprócz Bondera?

Pozdrawiam
      Vtec (na Korotyńskiego 24 lata)
      • la_myssia Re: KOROTYŃSKIEGO fun club? 15.09.04, 11:05
        Podejrzewam, że coś by się jeszcze znalazło do obgadania poza Bonderem :) A
        masz jakieś propozycje? Ja się też zastanowię i jak mi coś przyjdzie do głowy
        to napiszę:)
        Pozdrawiam
        • dhaula Re: KOROTYŃSKIEGO fun club? 16.09.04, 13:16
          Witam!
          dziewczyny, a moze mozecie polecic jakiegos dobrego ginekologa w okolicy?
          dzieki, pozdrawiam:-)
          • la_myssia Re: KOROTYŃSKIEGO fun club? 16.09.04, 16:10
            Przykro mi, ale nie znam. Sama mam w Lim Center, albo w IMiDz. Ale zapytam
            jeszcze qmpeli, ona chodziła do kogos do Bondera i była zadowolona. Nie wiem
            czy nie dr Kantor. Zapytam
          • magda985 Re: KOROTYŃSKIEGO fun club? 30.03.05, 15:23
            Goraco polecam dr.Molende,mila i serdeczna. Wyslucha,poradzi,pomoze. Dba o
            pacjentki,po mimo ze nie jest juz taka mloda. Przyjmuje w BONDER-MEDICA a takze
            w Promedzie.
            • la_myssia Re: KOROTYŃSKIEGO fun club? 31.03.05, 09:30
              magda985 napisała:

> Goraco polecam dr.Molende,mila i serdeczna. Wyslucha,poradzi,pomoze. Dba o
              > pacjentki,po mimo ze nie jest juz taka mloda. Przyjmuje w BONDER-MEDICA a
              takze
              >
              > w Promedzie.

Hej
              Coś mi mówi nazwisko Molenda, ale nie wiem co :) Jaki to lekarz? Dzieciowy czy
              dla mamy?
              Pzdr.
              • Gość: Misia. Re: KOROTYŃSKIEGO fun club? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 17:34
                Molenda była pediatrą w Ursusie, teraz jest dyrektorem ZOZ-u na Ochocie.
                dr. Molenda z Bondera jest ginekologiem, dwie różne lekarki o tym samym nazwisku
    • ivettz1 Re: LEKARZ< KOROTYŃSKIEGO 20.09.04, 14:29
      Witam,
      mieszkam na Jasielskiej i chodzę do Medycyny Rodzinnej na Żwirki i Wigury. Oni
      współpracują z Bonder Medica na Grójeckiej, ale z Korotyńskiego przy
      Mołdawskiej jest bliżej do MR. Polecam lekarza internistę dr Klej. Bardzo
      sympatyczna kobieta. Z pediatrii osobiście nikogo nie znam, ale jest taki
      starszy pan, niewysoki z brzuszkiem i brodą. Nie pamiętam teraz nazwiska, ale
      leczył mojego męża jak był jeszcze w szkole podstawowej (mąż oczywiście).
      Podobno jest świetny. Jeżeli chodzi o ginekologa to chyba nikogo nie polecę. Ja
      chodzę do dr Dobrowolskiego, ale mam coraz gorsze zdanie.
      Przychodnia ma podpisaną umową z NFZ, więc bez obaw. Jest czysto i przyjemnie.
      Polecam.
      • Gość: jj Re: LEKARZ< KOROTYŃSKIEGO IP: *.skwer / 217.153.142.* 20.09.04, 21:43
        Z pediatrii osobiście nikogo nie znam, ale jest taki
        > starszy pan, niewysoki z brzuszkiem i brodą. Nie pamiętam teraz nazwiska, ale
        > leczył mojego męża jak był jeszcze w szkole podstawowej (mąż oczywiście).

Pewnie chodzi o dr. Dróżdza
      • j666 Re: LEKARZ KOROTYŃSKIEGO 27.09.04, 11:53
        ... przy Baleya.
        Niestety, jakość obsługi w tej przychodni pogarszała się systematycznie z roku
        na rok :-((
        JaC

> mieszkam na Jasielskiej i chodzę do Medycyny Rodzinnej na Żwirki i Wigury.
    • ivettz1 Re: LEKARZ< KOROTYŃSKIEGO 20.09.04, 14:30
      Numery telefonów do MR: 823 89 45, 0 605 729 132
      Dyżury nocne w Bonder Medica: 824 06 12, 822 64 44, 824 06 13
    • Gość: aga Re: LEKARZ< KOROTYŃSKIEGO IP: 217.153.60.* 22.09.04, 16:33
      mieszkam na wlodarzewskiej
      sama mam karnet do Medicover, ale reszta mojej rodziny nalezy do Bondera - jest
      swietna doktor internista z wieloletnia praktyka w pediatrii i ona wyciagnela
      mojego synka z ciezkiego zapalenia oskrzeli (byl wczesniej 10 dni w szpitalu
      bez skutku w leczeniu). wiec jest i dla doroslych i dla dzieci - dr Cichecka:)

o pani doktor ginekolog syszalam jak najgorsze opinie (z Bondera, nie znam
      nazwiska, jakas starsza)
      • la_myssia Re: LEKARZ< KOROTYŃSKIEGO 27.09.04, 09:05
        Gość portalu: aga napisał(a):

> o pani doktor ginekolog syszalam jak najgorsze opinie (z Bondera, nie znam
        > nazwiska, jakas starsza)
        pewnie dr Bielasik, też nie polecam, fatalna !!!!!!!! badanie tak bolesne jak
        to tylko możliwe, a do tego znam ją też prywatnie, nie należy do czystych i
        zadbanych
        Pozdrawiam
    • Gość: As Re: LEKARZ< KOROTYŃSKIEGO IP: 83.238.0.* 24.11.04, 12:43
      Ja się niedługo również przeprowadzam w te okolice. Będę wdzięczny za jeszcze
      jakieś namiary.
      • Gość: - Re: reflexis IP: *.crowley.pl 17.01.05, 18:59
        A my wyprowadzilismy sie z korotynskiego "za park" (uff nareszcie!!) i duzo
        spokojniej sie mieszka:)))) i wsm ochota nie okrada nas podnoszac wkolko w
        czynszu oplaty ekploatacyjne!!!! nawyzszym czynszom spoldzielni wsm na ochocie
        mowimy stanowcze NIE!!!
    • la_myssia Re: LEKARZ& & #35; 60; KOROTYŃSKIEGO 18.01.05, 10:08
      Hejka Aniu, to jesteśmy bliskimi sąsiadkami :) Ta przychodnia to Bonder Medica
      telefon 822-64-44 i z pediatrów polecam dr Świetlik, bardzo fajna kobitka.
      Pozdrawiam serdecznie
      Jakbyś coś więcej chciała wiedzieć to możesz na gg do mnie pisać 3834231.
      • bewasow przychodnia na Jankowskiej 21.03.05, 13:11
        ja zapisałam dzieci do przychodnia na Jankowskiej
        pediatra dr Pałka bardzo sympatyczna, traktuje pacjentów jak swoje dzieci
        bez kilejek bardzo sympatycznie
        internista dr Kinga Fazan również przesympatyczna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka