lidek0
31.08.18, 10:57
Może ktoś zna odpowiedzi na moje pytania:
1) Czemu niedawno zrobiono ogrodzenie dookoła głównego boiska? Jakiś czas temu robiono w okolicach basenu ogrodzenie, tak, żeby na stadion nie można było wejść bez biletu a wejście od Alei Bzów było w czasie meczu zamknięte. Pojawiło się kolejne ogrodzenie wokół samego stadionu /kolejny jak dla mnie bezsensowny wydatek/ a podczas meczu wejście od Alej Bzów nadal jest zamykane?
2) Ile kosztowała wątpliwej urody dekoracja z lite i atrapy traktora vis a vis wejścia na basen?
3) Dlaczego dyrekcja OSiR rezygnuje z kortów tenisowych? Ich najemca dostał już wypowiedzenie umowy, w tym miejscu powstanie kryta hala do innych sportów. Przy kortach wybudowano jak sądziłam zaplecze właśnie na potrzeby kortów.
4) Dlaczego od lat na piętrze nad basenem jest tak duża niewykorzystana marnująca się przestrzeń a na zajęcia fitness wpuszcza się ponad 20 osób i jest koszmarnie ciasno?
Pytania piszę tu bo na stronie urzędy dzielnicy nie znalazłam forum, moje pisma do dyrekcji OSiRU /w innej sprawie/ okazały się kompletnie bez sensownych odpowiedzi, więc pytanie dyrektora ośrodka nie ma sensu.
Może ktoś tu na forum coś wie.