Dodaj do ulubionych

co się stało w Alejach...

IP: 195.136.112.* 10.12.04, 10:16
... wczoraj, ok. 20 w stronę Włoch przy Blue City?? podobnież jakiś wypadek ??
stałem blisko godzinę czekając na 127 przy Makro...
internet też coś kuleja ;)
Obserwuj wątek
    • pan_pndzelek To jacek bartosiewicz i jego stowarzyszonko 10.12.04, 10:29
      To jacek bartosiewicz i jego stowarzyszonko urządzili protest i żądali
      przywrócenia upraw buraków w tym miejscu by im się dzieciństwo znowu wróciło...
      wypadek to bartosiewicz miał i owszem ale w dzieciństwie, tata go niechcący
      kłonicą zaje.bał w główkę i jacuś taki durnowaty do dziś się został...
      • Gość: Green masz coś mądrego do napisania? IP: 195.136.112.* 10.12.04, 10:42
        chyba nie, liczyłem na odpowiedź, a nie na komentarz jakiegoś trolla.
        • pan_pndzelek O! Dziewczyna Jajcysia? 10.12.04, 12:05
          O! Dziewczyna Jajcysia? To Jajcyś ma dziewczynę?
          • Gość: komagane trolle IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.04, 13:41
            Niestety, na forach, nawet na tym naszym dzielnicowym, cały czas grasują
            trolle. Informacje trudno wyłowić spośród tego ryku.
            Nb. nie wiem, co sie działo w Alejach. też bym chciała wiedzieć.
            • pan_pndzelek [...] 10.12.04, 14:30
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: Green Re: Stare brudne torby IP: 195.136.112.* 10.12.04, 17:39
                Pudło pendzlu! Ani Jacyś, ani Basia ... zgaduj dalej trollu,
                Zapytałem się tylko o korek w Alejach, a ty już jakieś bzdety musiałeś popisać.
                Gnój jakiś z ciebie i tyle.
                • Gość: Pytek Re: Stare brudne torby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 18:04
                  A ty to kim jesteś śmieciu jakiś?
                  • Gość: wsia_zapachnialo Re: Stare brudne torby IP: 194.248.240.* 11.12.04, 16:47
                    Możecie sobie pogadać na jakimś innym forum? Może na "NIE"? A my tu będziemy
                    sobie spokojnie przynudzać o korku w alejach i innych tego typu sprawach...
                    • Gość: Bubio dobrze powiedziane! IP: 195.136.112.* 13.12.04, 14:56
                      zadałem pytanie i nie dostałem odpowiedzi... co najwyżej podskoczyły jakieś
                      trolle, niczym pijaczki do parkującego samochód ...
                      Co do Alej to chyba się już nie dowiem ...
                      • Gość: komagane Re: dobrze powiedziane! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 17:24
                        Na tym polega DEMOKRACJA w portalu gazeta.pl

A w innym wątku - kombatanckie wspomnienia, jak to się kiedyś z komuną
                        walczyło... O co? O wolność. O demokrację.

Tylko dla kogo ta demokracja? Na pewno nie dla tych, którym samolot lata nad
                        głową, samochody w korku smrodzą pod oknem, a wampir z jaagą i Yasiem usiłuja
                        wprowadzić autostrade na podwórko.

Oj, Michnik, Michnik, czy na pewno o to wam chodziło? Jak myślisz, ile jeszcze
                        czasu potrzeba, żeby tym razem pogoniono WAS w imię - a jakże - demokracji?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka