Gość: Green IP: 195.136.112.* 10.12.04, 10:16 ... wczoraj, ok. 20 w stronę Włoch przy Blue City?? podobnież jakiś wypadek ?? stałem blisko godzinę czekając na 127 przy Makro... internet też coś kuleja ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_pndzelek To jacek bartosiewicz i jego stowarzyszonko 10.12.04, 10:29 To jacek bartosiewicz i jego stowarzyszonko urządzili protest i żądali przywrócenia upraw buraków w tym miejscu by im się dzieciństwo znowu wróciło... wypadek to bartosiewicz miał i owszem ale w dzieciństwie, tata go niechcący kłonicą zaje.bał w główkę i jacuś taki durnowaty do dziś się został... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Green masz coś mądrego do napisania? IP: 195.136.112.* 10.12.04, 10:42 chyba nie, liczyłem na odpowiedź, a nie na komentarz jakiegoś trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek O! Dziewczyna Jajcysia? 10.12.04, 12:05 O! Dziewczyna Jajcysia? To Jajcyś ma dziewczynę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komagane trolle IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.04, 13:41 Niestety, na forach, nawet na tym naszym dzielnicowym, cały czas grasują trolle. Informacje trudno wyłowić spośród tego ryku. Nb. nie wiem, co sie działo w Alejach. też bym chciała wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek [...] 10.12.04, 14:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Green Re: Stare brudne torby IP: 195.136.112.* 10.12.04, 17:39 Pudło pendzlu! Ani Jacyś, ani Basia ... zgaduj dalej trollu, Zapytałem się tylko o korek w Alejach, a ty już jakieś bzdety musiałeś popisać. Gnój jakiś z ciebie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytek Re: Stare brudne torby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 18:04 A ty to kim jesteś śmieciu jakiś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsia_zapachnialo Re: Stare brudne torby IP: 194.248.240.* 11.12.04, 16:47 Możecie sobie pogadać na jakimś innym forum? Może na "NIE"? A my tu będziemy sobie spokojnie przynudzać o korku w alejach i innych tego typu sprawach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubio dobrze powiedziane! IP: 195.136.112.* 13.12.04, 14:56 zadałem pytanie i nie dostałem odpowiedzi... co najwyżej podskoczyły jakieś trolle, niczym pijaczki do parkującego samochód ... Co do Alej to chyba się już nie dowiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komagane Re: dobrze powiedziane! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 17:24 Na tym polega DEMOKRACJA w portalu gazeta.pl A w innym wątku - kombatanckie wspomnienia, jak to się kiedyś z komuną walczyło... O co? O wolność. O demokrację. Tylko dla kogo ta demokracja? Na pewno nie dla tych, którym samolot lata nad głową, samochody w korku smrodzą pod oknem, a wampir z jaagą i Yasiem usiłuja wprowadzić autostrade na podwórko. Oj, Michnik, Michnik, czy na pewno o to wam chodziło? Jak myślisz, ile jeszcze czasu potrzeba, żeby tym razem pogoniono WAS w imię - a jakże - demokracji? Odpowiedz Link Zgłoś