Gość: jj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:40 Teraz nastała moda na ekrany akustyczne. Stawia się je czy trzeba czy nie trzeba. A może obstawić wszystkie ulice ekranami. Dlaczego tylko wiadukty? Wszędzie jest hałas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: herman Rozwiązać ZDM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:31 Jedynym sposobem realizacji przedsięwzięć drogowych w tym miescie jest rozwiązanie nieudolnego ZDM i powołanie na jego miejsce kompletnie nowej, zarzadzanej przez zawodowcow instytucji. ZDM potrafi tylko wybierac wykonawcow-popaprancow i zalewac miasto kostka bauma. Czas powiedziec temu Panstwu 'pa, pa!' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garaż Re: Rozwiązać ZDM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:46 ZDM pewnie uważa że nie warto oszczędzać na pięknym wyglądzie miasta i fakt ładuje nawet pod śmietnikami kostkę brukową. Kiedys były chodniki i starczyło... ważne by wszystko było funkcjonalne. Jak widać wykonawcy muszą dawać niezłe łapóweczki skoro tak drogi materiał jest zakupowany... Odpowiedz Link Zgłoś
nowotka1 Re: Rozwiązać ZDM 18.02.05, 19:43 Popieram, popieram, popieram!!! Jest to najbardziej szkodliwa instytucja w mieście. Jest tam kilku niezłych fachowców, ale ci nie mają nic do gadania. Reszta, to... szkoda słów. Niewydanie środków przeznaczonych na inwestycje świadczy albo o lenistwie, o nieudolności albo jest efektem zwykłego sabotażu. ZDM prowadzi własna politykę transportową wg swojego widzimisię nie zważając na decyzje i uchwały władz miasta. Jego rolę powinna przejąć doświadczona firma europejska wyłoniona w otwartym przetargu. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_ochotnikiem Re: Rozwiązać ZDM 20.02.05, 00:11 Swietnie. Rozwiazac ZDM - ale co na jego miejsce? "Doswiadczona firma europejska", "otwarty przetarg" - swietnie, ale czy ktos jeszcze wierzy w skutecznosc takich rozwiazan? Bo ja nie. -------------------------------------------- Korepetycje z matmy? Na Ochocie? Nic prostszego! www.matma.w.pl jestem_ochotnikiem@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś