Gość: przedszkolak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:51 czekam na opinie jakie przedszkole polecacie blisko białobrzeskiej ? karol Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niewolnica_isaura Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest 11.02.06, 17:06 polecam przedszkole integracyjne przy Białobrzeskiej 19 profesjonalna opieka, małe grupy, sale i teren przedszkola zadbane, a dzieci chodzą tam uśmiechnięte :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isaura izaura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:03 a niewolic tam duzo ? Odpowiedz Link Zgłoś
mikewazowski Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest 13.02.06, 12:01 ja równiez polecam przedszkole integracyjne 404 przy bitwy warszawskiej mój syn był zachwycony i teraz mile wspomina tamten czas gdyz chodzi już do szkoly 2 klasa ,mam nadzieję że przedszkole nadal jest tak dobrą placówką jak kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest IP: *.ericsson.net 13.02.06, 15:32 404 jest OK - świetni nauczyciele, bardzo miłe Panie, które przygotowują posiłki dla dzieci. Oby tak dalej. Proszę podać w której szkole syn się uczy? Czy SP 61? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mikewazowski Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest 21.02.06, 09:50 witam ! wieksza część dzieci z grupy synka uczy się w 61 ale my jesteśmy na Majewskiego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pepegi Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest 27.03.06, 16:14 Uczyłam tam kiedyś angielskiego jako "pani na przychodne". Rzeczywiście bardzo dobre przedszkole, panie miłe i profesjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest IP: *.chello.pl 18.02.06, 11:11 Moje dzieci uczęszczały, a młodsze jeszcze uczęszcza do przedszkola nr 70 przy ul. Rokosowskiej 2. Jestem bardzo zadowolona. Fajna kadra, miłe i ambitne nauczycielki , bardzo ciepłe i oddane dzieciom, miła obsługa, kontaktowa i otwarta pani dyrektor, ładne wnętrza, ciekawy program, a co najważniejsze to klimat przyjazny i czuje się tam, że praca tych ludzi jest ważna ale dzieci najwazniejsze. Dzieci lubią chodzić do przedszkola i wychodzą z przedszkola zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.06, 22:11 Zgadzam się, moje dzieciaki uwielbiają chodzić do 70-tki. Rano skoro świt juz gotowe, czekają na wyjście do przedszkola, a z kolei z przedszkola nie chcą wychodzić. Oprócz tego, co napisała mamuśka, dzieciom organizowane są ciekawe imprezy wyjazdowe, ciągle coś dzieje. Dzieci są dopilnowane, realizowany jest bardzo ciekawy program. W dużej mierzej na pewno to zasługa pani dyrektor, która mądrze rządzi, i to wszystkim wychodzi na dobre. Grupy integracyjne też są (do 20 dzieci). Polecam szczerze Rokosowską!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dylemat lelechowska - rokosowska - białobrzeska ??? IP: *.chello.pl 01.03.06, 18:45 Z opowieści z placów zabaw wsród rodziców doceniane są w szczególnosci przedszkola na Lelechowskiej, Rokosowskiej i Białobrzeskiej. Nie wiem czemu ale pewnie niedługo się dowiem bo właśnie dokonuje tego wyboru. Byłam we wszystkich trzech i dopiero mam dylemat. Lelechowska : piękny ogód, ładne przedszkole i wolnostojące, konkretna dyrekcja. Rokosowska : miła atmosfera, ładne sale ( duże ), kontaktowa i miła dyrektorka. Białobrzeska : malutkie sale ale domowa atmosfera, przemiła dyrektorka i przytulnie. Do tego we wszytkich dzieci wyglądają na zadowolone i nie zobaczyłam nic czego mogłabym się czepić. W dwóch przedszkolach dowiedziałam się , że mam wybrać jedno, bo te przedszkola mają dużo chętnych i nie ma sensu starać się we wszystkich trzech. Może ktoś mi cos powie o tych przedszkolach więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie No własnie, które?? IP: *.chello.pl 07.03.06, 10:57 No własnie, które? Czy nie ma tu mam przedszkolaków, bo na forum przedszkoli tłok i trudno się rozeznać. Mamy przedszkolaków, popiszcie trochę o przedszkolach na starej Ochocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: No własnie, które?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.06, 12:54 Powtarzam się, ale uparcie polecam Rokosowską. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest IP: *.triton.vessel.int.slb.com 11.03.06, 23:46 Tez polecam przedszkole nr 70 przy Rokosowskiej- jedna moja coreczka juz tam chodzi a druga zapisalismy i od wrzesnia zacznie chodzic. Fajna atmosfera, mile panie, spoko dyrektorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest IP: *.chello.pl 12.03.06, 18:23 Moje dziecko chodziło do przedszkola na Lelechowską, też wybierając przedszkole zastanawialismy się które. Wtedy, 6 lat temu rokosowska dopiero chyba walczyła o miejsce, miała mało dzieci ale słyszało sie o niej coraz lepsze opinie. Znam rodziców, którzy posyłali i posyłają tam swoje dzieci i są zadowoleni. Od kilku, a może już wiecej lat jest tam nowa dyrektorka i chyba musiała wypracować sobie opinie na Ochocie. Przedszkole na Lelechowskiej jest dobre i jesteśmy zadowoleni, też od kilku lat jest nowa dyrektorka i widzę, że zmiany w kadrze zarządzającej oświatą to zazwyczaj zmiany na lepsze. teraz wchodzą młode osoby, z wigorem i ambicjami. Stara kadra ze starymi nawykami odchodzi i dobrze. CHociaz zmiana dyrektorki na częstochowskiej nie wiem czy do końca było to dobre posunięcie. Nie najlepsze opinie mają przedszkola: chotomowska i jedna z siewierskich ( i tam mimo zmiany dyrektorki ). Białobrzeska też ma dobre opinie w okolicy. A o drugiej siewieskiej słyszy się sprzeczne opinie. Dalszych przedszkoli nie znam, bo to już nie mój rejon. Teraz dziecko posyłam do SP 61 i nie jestem zadowolony, szkoda że przedszkola się starają i nie jest to kontunuowane. Reasumując to chyba w naszym rejonie liczy się Lelechowska, Rokosowska i Białobrzeska - to chyba poprostu normalne i przyjazne przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
dygula Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest 14.03.06, 21:04 Hej ja tez się zastanawiam nad Rokosowką albo Lelechowską. Co do Rokosowskiej mam jedną wątpliwość dzieci oglądają tam telewizję a za Lelchowską przemawia zaplecze, budynek przystosowany do tego typu działalnosci no i największy chyba w okolicy ogródek. Białobrzeska odpadła bo pracuje do 17.00, chociaz mieszkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka do dygula IP: *.chello.pl 16.03.06, 18:23 To jakaś brednia z tą TV na rokosowskiej. Znam to przedszkole i poza sporadycznymi wypadkami typu : ferie i - 30 na dworze nie spotałam się z oglądaniem TV, a dokładniej nie oglądały TV tylko bajke przyniesioną przez dziecko na kasecie wideo. Jestem zaskoczona, bo dyrektorka jest przeciwniczką oglądania bajek, a dzieci wychodzą tam na dwór każdego dnia, więc jeśli widzę , że dzieci mają zajęcia i ciągle się czegos uczą, są godzinę i więcej na dworze i mają zajęcia dodatkowe własnie na sali gimnastycznej, gdzie jest TV to kiedy i gdzie mają ogladać TV. CIekawe kto naopowiadał Ci takich bredni. A co do zaplecza to faktycznie lelechowska z zewnątrz wygląda okazale ale chyba nie ma tak dyżych sal jak na rokosowskiej, idź i zobacz do środka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaloripuk_rovinasta Re: do dygula 20.03.06, 01:11 chetnie zaspokoje Twoja ciekawosc, mamusko i przyznam sie, ze to ja, biedny maz wyslany na inspekcje naopowiadalem zonie ze na rokosowskiej oglada sie bajki. byla 12, ja nic tego dnia nie pilem i nie cpalem. nie lecze sie rowniez psychiatrycznie. ciesze sie dobrym zdrowiem acz moglbym zgubic kilka kilo. niewzywan bynajmniej do tablicy, znow cieszac sie tym samym dobrym zdrowiem, donosze, ze w pierwszych dniach marca w przedszkolu na lelechowskiej, bedac oprowadzany przez (zaiste) przemila Pania dyrektor, widzialem bajke wyswietlana z nosnika magnetycznego na kineskopie o rzadkiej dzisiaj przekatnej 20 cali. za widownie robilo 8 szczawi plci obojga i 2 pelnoletnie opiekunki. uznaje jednak po lekturze tego tematu ze warto poslac nygusa na lelechowska i pewnikiem tak sie skonczy. wszak kazdemu sie moze zdarzyc potkniecie. nawet mamuśce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: do dygula IP: *.chello.pl 20.03.06, 21:31 To właściwie gdzie oglądają to TV, na rokosowskie, czy lelechowskiej? Jakoś mi sie już pomieszało z Twoich wypowiedzi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaloripuk_rovinasta Re: do dygula 21.03.06, 22:40 eee.. faktycznie, namieszalem :) to integracyjne, na rokosowskiej. tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: do dygula IP: 82.210.133.* 27.03.06, 20:41 Co za głupoty słysze o rokosowskiej, moje dzieci tam chodzą i nieraz mnie błagaią aby powiedzieć pani ze chca ogladać bajeczke.A niestety panie tylko czytają bajki a nie oglondają. Zamiast bajek wychodzą na spacery.Wiec jestem zniesmaczona tymi pomowieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest IP: 82.210.133.* 27.03.06, 20:51 Na rokosowskie nieogladają tv, lecz ich atutem jest jeszcze kadra pedagogiczna, ich program nauczania , wycieczki , czeste wyjścia poza teren przedszkola i wiele innych rzeczy, atmosfera jest poprostu jest wspaniała.Wiec naprawde polecam Przedszkole nr 70.Sami się przekonajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka czy nie ma innych? IP: *.chello.pl 28.03.06, 20:38 Na tym watku widac tylko mowa o dwóch, no trzech przedszkolach. Jak już pojawił się tu taki wątek to może rodzice jeszcze z jakiś przedszkoli się wypowiedzą. Ciekawa jestem czy nie ma na Ochocie innych dobrych przedszkoli poza rokosowską, lelechowską i wspomnianą tu równiez białobrzeską? Przecież jest ogromna ilość przedszkoli na ochcie. A swoją droga rekrutacja ku końcowi, ciekawe czy wszyscy dostaną sę do swoich upatrzonych przedszkoli. Ja mam nadzieje, że jako kontunuator edukacji na rokosowskiej nic mi nie grozi! :-))) I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
gnomi Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest 15.03.06, 15:41 a ktore przedszkole niepubliczne w tej okolicy jest warte zainteresowania? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamajul Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest 26.03.06, 10:37 Dzieci w przedszkolu przy ulicy Lelechowskiej nie mają kiedy oglądać TV :). Sale są przestronne i panuje miła atmosfera. Już drugi rok przez ostatnie 3 mies.roku realizowany jest tam program "przedszkole bez zabawek"- wdzieci bawią się zabawkami wykonanymi przez siebie z nat.materiałów :). Serce mojej nieśmiałej i przyklejonej córeczki zostało kupione i biega tam z radoscią. I jedzonko jest pyszne-mój niejadek wcina aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest IP: 82.210.133.* 27.03.06, 20:47 Polecam rokosowską jest super. Odpowiedz Link Zgłoś