Dodaj do ulubionych

ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest OKEJ

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:51
czekam na opinie jakie przedszkole polecacie blisko białobrzeskiej ?

karol
Obserwuj wątek
    • niewolnica_isaura Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest 11.02.06, 17:06
      polecam przedszkole integracyjne przy Białobrzeskiej 19
      profesjonalna opieka, małe grupy, sale i teren przedszkola zadbane, a dzieci
      chodzą tam uśmiechnięte :))
      • Gość: isaura izaura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:03
        a niewolic tam duzo ?
    • mikewazowski Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest 13.02.06, 12:01
      ja równiez polecam przedszkole integracyjne 404 przy bitwy warszawskiej mój
      syn był zachwycony i teraz mile wspomina tamten czas gdyz chodzi już do szkoly
      2 klasa ,mam nadzieję że przedszkole nadal jest tak dobrą placówką jak kiedyś
      • Gość: P. Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest IP: *.ericsson.net 13.02.06, 15:32
        404 jest OK - świetni nauczyciele, bardzo miłe Panie, które przygotowują
        posiłki dla dzieci. Oby tak dalej.

Proszę podać w której szkole syn się uczy? Czy SP 61?

Pozdrawiam
        • mikewazowski Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest 21.02.06, 09:50
          witam ! wieksza część dzieci z grupy synka uczy się w 61 ale my jesteśmy na
          Majewskiego. pozdrawiam
      • pepegi Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest 27.03.06, 16:14
        Uczyłam tam kiedyś angielskiego jako "pani na przychodne". Rzeczywiście bardzo
        dobre przedszkole, panie miłe i profesjonalne.
    • Gość: mamuśka Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest IP: *.chello.pl 18.02.06, 11:11
      Moje dzieci uczęszczały, a młodsze jeszcze uczęszcza do przedszkola nr 70 przy
      ul. Rokosowskiej 2. Jestem bardzo zadowolona. Fajna kadra, miłe i ambitne
      nauczycielki , bardzo ciepłe i oddane dzieciom, miła obsługa, kontaktowa i
      otwarta pani dyrektor, ładne wnętrza, ciekawy program, a co najważniejsze to
      klimat przyjazny i czuje się tam, że praca tych ludzi jest ważna ale dzieci
      najwazniejsze. Dzieci lubią chodzić do przedszkola i wychodzą z przedszkola
      zadowolone.
      • Gość: ania Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.06, 22:11
        Zgadzam się, moje dzieciaki uwielbiają chodzić do 70-tki. Rano skoro świt juz
        gotowe, czekają na wyjście do przedszkola, a z kolei z przedszkola nie chcą
        wychodzić. Oprócz tego, co napisała mamuśka, dzieciom organizowane są ciekawe
        imprezy wyjazdowe, ciągle coś dzieje. Dzieci są dopilnowane, realizowany jest
        bardzo ciekawy program. W dużej mierzej na pewno to zasługa pani dyrektor,
        która mądrze rządzi, i to wszystkim wychodzi na dobre. Grupy integracyjne też
        są (do 20 dzieci). Polecam szczerze Rokosowską!!!!
    • Gość: dylemat lelechowska - rokosowska - białobrzeska ??? IP: *.chello.pl 01.03.06, 18:45
      Z opowieści z placów zabaw wsród rodziców doceniane są w szczególnosci
      przedszkola na Lelechowskiej, Rokosowskiej i Białobrzeskiej. Nie wiem czemu ale
      pewnie niedługo się dowiem bo właśnie dokonuje tego wyboru. Byłam we wszystkich
      trzech i dopiero mam dylemat. Lelechowska : piękny ogód, ładne przedszkole i
      wolnostojące, konkretna dyrekcja. Rokosowska : miła atmosfera, ładne sale ( duże
      ), kontaktowa i miła dyrektorka. Białobrzeska : malutkie sale ale domowa
      atmosfera, przemiła dyrektorka i przytulnie. Do tego we wszytkich dzieci
      wyglądają na zadowolone i nie zobaczyłam nic czego mogłabym się czepić. W dwóch
      przedszkolach dowiedziałam się , że mam wybrać jedno, bo te przedszkola mają
      dużo chętnych i nie ma sensu starać się we wszystkich trzech. Może ktoś mi cos
      powie o tych przedszkolach więcej?
    • Gość: pytanie No własnie, które?? IP: *.chello.pl 07.03.06, 10:57
      No własnie, które? Czy nie ma tu mam przedszkolaków, bo na forum przedszkoli
      tłok i trudno się rozeznać. Mamy przedszkolaków, popiszcie trochę o
      przedszkolach na starej Ochocie.
      • Gość: Ania Re: No własnie, które?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.06, 12:54
        Powtarzam się, ale uparcie polecam Rokosowską. Pozdrawiam, Ania
    • Gość: tomek Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest IP: *.triton.vessel.int.slb.com 11.03.06, 23:46
      Tez polecam przedszkole nr 70 przy Rokosowskiej- jedna moja coreczka juz tam
      chodzi a druga zapisalismy i od wrzesnia zacznie chodzic. Fajna atmosfera, mile
      panie, spoko dyrektorka.
    • Gość: lelek Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest IP: *.chello.pl 12.03.06, 18:23
      Moje dziecko chodziło do przedszkola na Lelechowską, też wybierając przedszkole
      zastanawialismy się które. Wtedy, 6 lat temu rokosowska dopiero chyba walczyła o
      miejsce, miała mało dzieci ale słyszało sie o niej coraz lepsze opinie. Znam
      rodziców, którzy posyłali i posyłają tam swoje dzieci i są zadowoleni. Od kilku,
      a może już wiecej lat jest tam nowa dyrektorka i chyba musiała wypracować sobie
      opinie na Ochocie. Przedszkole na Lelechowskiej jest dobre i jesteśmy
      zadowoleni, też od kilku lat jest nowa dyrektorka i widzę, że zmiany w kadrze
      zarządzającej oświatą to zazwyczaj zmiany na lepsze. teraz wchodzą młode osoby,
      z wigorem i ambicjami. Stara kadra ze starymi nawykami odchodzi i dobrze.
      CHociaz zmiana dyrektorki na częstochowskiej nie wiem czy do końca było to dobre
      posunięcie. Nie najlepsze opinie mają przedszkola: chotomowska i jedna z
      siewierskich ( i tam mimo zmiany dyrektorki ). Białobrzeska też ma dobre opinie
      w okolicy. A o drugiej siewieskiej słyszy się sprzeczne opinie. Dalszych
      przedszkoli nie znam, bo to już nie mój rejon. Teraz dziecko posyłam do SP 61 i
      nie jestem zadowolony, szkoda że przedszkola się starają i nie jest to
      kontunuowane. Reasumując to chyba w naszym rejonie liczy się Lelechowska,
      Rokosowska i Białobrzeska - to chyba poprostu normalne i przyjazne przedszkola.
      • dygula Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest 14.03.06, 21:04
        Hej ja tez się zastanawiam nad Rokosowką albo Lelechowską.
        Co do Rokosowskiej mam jedną wątpliwość dzieci oglądają tam telewizję a za
        Lelchowską przemawia zaplecze, budynek przystosowany do tego typu działalnosci
        no i największy chyba w okolicy ogródek.

Białobrzeska odpadła bo pracuje do 17.00, chociaz mieszkamy.
        • Gość: mamuśka do dygula IP: *.chello.pl 16.03.06, 18:23
          To jakaś brednia z tą TV na rokosowskiej. Znam to przedszkole i poza
          sporadycznymi wypadkami typu : ferie i - 30 na dworze nie spotałam się z
          oglądaniem TV, a dokładniej nie oglądały TV tylko bajke przyniesioną przez
          dziecko na kasecie wideo. Jestem zaskoczona, bo dyrektorka jest przeciwniczką
          oglądania bajek, a dzieci wychodzą tam na dwór każdego dnia, więc jeśli widzę ,
          że dzieci mają zajęcia i ciągle się czegos uczą, są godzinę i więcej na dworze i
          mają zajęcia dodatkowe własnie na sali gimnastycznej, gdzie jest TV to kiedy i
          gdzie mają ogladać TV. CIekawe kto naopowiadał Ci takich bredni. A co do
          zaplecza to faktycznie lelechowska z zewnątrz wygląda okazale ale chyba nie ma
          tak dyżych sal jak na rokosowskiej, idź i zobacz do środka.
          • kaloripuk_rovinasta Re: do dygula 20.03.06, 01:11
            chetnie zaspokoje Twoja ciekawosc, mamusko i przyznam sie, ze to ja, biedny maz
            wyslany na inspekcje naopowiadalem zonie ze na rokosowskiej oglada sie bajki.
            byla 12, ja nic tego dnia nie pilem i nie cpalem. nie lecze sie rowniez
            psychiatrycznie. ciesze sie dobrym zdrowiem acz moglbym zgubic kilka kilo.

niewzywan bynajmniej do tablicy, znow cieszac sie tym samym dobrym zdrowiem,
            donosze, ze w pierwszych dniach marca w przedszkolu na lelechowskiej, bedac
            oprowadzany przez (zaiste) przemila Pania dyrektor, widzialem bajke wyswietlana
            z nosnika magnetycznego na kineskopie o rzadkiej dzisiaj przekatnej 20 cali. za
            widownie robilo 8 szczawi plci obojga i 2 pelnoletnie opiekunki.

uznaje jednak po lekturze tego tematu ze warto poslac nygusa na lelechowska i
            pewnikiem tak sie skonczy. wszak kazdemu sie moze zdarzyc potkniecie.

nawet mamuśce ;)
            • Gość: mamuśka Re: do dygula IP: *.chello.pl 20.03.06, 21:31
              To właściwie gdzie oglądają to TV, na rokosowskie, czy lelechowskiej? Jakoś mi
              sie już pomieszało z Twoich wypowiedzi. :-)
              • kaloripuk_rovinasta Re: do dygula 21.03.06, 22:40
                eee.. faktycznie, namieszalem :)
                to integracyjne, na rokosowskiej. tam.
                • Gość: iza Re: do dygula IP: 82.210.133.* 27.03.06, 20:41
                  Co za głupoty słysze o rokosowskiej, moje dzieci tam chodzą i nieraz mnie
                  błagaią aby powiedzieć pani ze chca ogladać bajeczke.A niestety panie tylko
                  czytają bajki a nie oglondają. Zamiast bajek wychodzą na spacery.Wiec jestem
                  zniesmaczona tymi pomowieniami.
        • Gość: iza Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest IP: 82.210.133.* 27.03.06, 20:51
          Na rokosowskie nieogladają tv, lecz ich atutem jest jeszcze kadra pedagogiczna,
          ich program nauczania , wycieczki , czeste wyjścia poza teren przedszkola i
          wiele innych rzeczy, atmosfera jest poprostu jest wspaniała.Wiec naprawde
          polecam Przedszkole nr 70.Sami się przekonajcie.
          • Gość: mamuśka czy nie ma innych? IP: *.chello.pl 28.03.06, 20:38
            Na tym watku widac tylko mowa o dwóch, no trzech przedszkolach. Jak już pojawił
            się tu taki wątek to może rodzice jeszcze z jakiś przedszkoli się wypowiedzą.
            Ciekawa jestem czy nie ma na Ochocie innych dobrych przedszkoli poza rokosowską,
            lelechowską i wspomnianą tu równiez białobrzeską? Przecież jest ogromna ilość
            przedszkoli na ochcie. A swoją droga rekrutacja ku końcowi, ciekawe czy wszyscy
            dostaną sę do swoich upatrzonych przedszkoli. Ja mam nadzieje, że jako
            kontunuator edukacji na rokosowskiej nic mi nie grozi! :-))) I dobrze.
    • gnomi Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest 15.03.06, 15:41
      a ktore przedszkole niepubliczne w tej okolicy jest warte zainteresowania?

pozdrawiam
    • mamajul Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest 26.03.06, 10:37
      Dzieci w przedszkolu przy ulicy Lelechowskiej nie mają kiedy oglądać TV :).
      Sale są przestronne i panuje miła atmosfera. Już drugi rok przez ostatnie 3
      mies.roku realizowany jest tam program "przedszkole bez zabawek"- wdzieci bawią
      się zabawkami wykonanymi przez siebie z nat.materiałów :).
      Serce mojej nieśmiałej i przyklejonej córeczki zostało kupione i biega tam z
      radoscią. I jedzonko jest pyszne-mój niejadek wcina aż miło.
    • Gość: iza Re: ktore przedszkole blisko białobrzeskiej jest IP: 82.210.133.* 27.03.06, 20:47
      Polecam rokosowską jest super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka