Gość: magda79 IP: *.metrona.pl 27.06.06, 14:44 Kto jest chętny do wspólnej jazdy na rowerze z tych okolic ? pozdr magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lotchick Re: rowery - Ursus, Włochy IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 29.06.06, 00:03 W jakich godzinach i okolicach? Pzdr, Piotr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda79 Re: rowery - Ursus, Włochy IP: *.metrona.pl 29.06.06, 09:07 szukam kogoś z Ursusa, Włoch a w którym kierunku bedzie jazda to zależy od rowerzystów. Godziny również do ustalenia ale wydaje mi sie że w tygodniu to ok 19 -20 godz -jak już nie ma takiego upału. Ja generalnie jeżdze około godziny żeby się nie przemęczyć ;) w końcu to ma być przyjemność a nie nabijanie km. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gipsowa_Kotka Re: rowery - Ursus, Włochy IP: *.bph.pl 29.06.06, 10:51 Witam :-) Ja równiez by chętnie pojeździła i godziny mi jak najbardziej odpowiadają. Mam nawet taka mała trasę, którą pokonuję w ok. 40 min. Od ul. Popularnej, obok salonu mercedesa, potem pod wiaduktem w Al. Jerozolimskich, leclerc, WKD Raków, WKD Salomena, Michałowiece (chyba) :-), a potem prosto drogą Ryżową. Polecam :-). Jeśli masz jakąś inna propozycję to chętnie sprawdzę. Twoja propozycja jest ciekawa, bo mi brakuje dopingu to jeżdzenia samej. Pozdrawiam seredcznie Gipsowa Kotka Odpowiedz Link Zgłoś
lotchick Re: rowery - Ursus, Włochy 29.06.06, 11:22 Ja jeżdżę W okolicach ul. Regulskiej, tj. do Piastowa, lub w stronę Komorowa. Traska 10-15 km w 1-1.5godz. pzdr, Piotr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gipsowa_kotka Re: rowery - Ursus, Włochy IP: *.bph.pl 29.06.06, 12:24 Cześć Piotrek :-) A czt mógłbyś mi napisac jak się dostać na tą Regulską? Czy np. gdybym przejechała tory kolejki WKD Michałowice (jadąc od Alej Jeroz.) i skręciła w prawo to własnie trafiłabym na tą trasę? Czy dużo tam jeździ samochodów? Pozdrawiam Kotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotchick Re: rowery - Ursus, Włochy IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 30.06.06, 00:41 Cześć Kotka, Ja mieszkam koło Regulskiej, ale to nie o tę ulicę chodzi. Chodzi o Komorów i las. Jest tam kilka szlaków turystycznych i spokojnie można tam pojeździć rowerkiem. Po drodze jest gdzie "wzmocnić siły" itd. Ja tam jadę Regulską, przejeżdzam Jerozolimskie, potem mijam stację WKD i dalej prosto aż do rozwidlenia. W prawo jedzie się do Komorowa, a w lewo kierując się na Suchy Las dojeżdża się do fajnego lasku. Tam jest też jeziorko, ale raczej nikt się tam nie kąpie, tylko łapią rybki. Jakbyś miała ochotę tam się wybrać to daj znać. Pozdrawiam, Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda79 Re: rowery - Ursus, Włochy IP: *.metrona.pl 30.06.06, 07:53 może spróbujmy się dogadac i umówmy na wspólne pedałowanie to moje gg 1344614 dogadajmy sie i pojeżdzijmy ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś