Gość: ursusianka Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: 199.67.203.* 13.06.12, 15:08 Przestrzegam przed panią Kasią z Fresco z Galerii Gawra! Całkowity brak zdolności strzyżenia, po 1 umyciu wyszło, że mam o połowę mniej włosów - nawet nie ścieniowała ich tylko wyszarpała ta technika podobno nazywa "degaż" i stosowana jest w nadmiarze przez pozbawionych umiejętności fryzjerów. Włosy nie chciały się układać, a znajomi stwiedzili, że wyglądam, jakby ktoś mnie pozbawił części włosów (uszy mi zaczęły wystawać, czego nigdy nie miałam). Masakra. Teraz byłam u pana Mariusza - pozytywne opinie znalazłam o nim w necie i co się dało, poprawił, tego pana jak najbardziej polecam Odpowiedz Link Zgłoś
b.jaga Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! 04.09.12, 17:29 Absolutnie Fresco nie polecam. Chodzilam tam z dzieckiem i mialam czas zaobserwowac klimat. Zawsze opoznienia do pol godziny. Klienci "swoi" czyli zaprzyjaznieni sa na onnych prawach - przyjmowani o czasie, czestowani napojami, cukierkami, dzieci dostaja balony. Klienci pozostali, nawet jezeli to nie jest ich pierwsza wizyta sa olewani, obslugiwani byle jak. Duzy kontrast. Wiecej tam nie pojde, nie lubie byc piatej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.181.102.71.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.09.12, 14:49 Jeden z lepszych salonów kosmetyczno fryzjerskich w ursusie to salon kosmetyki profesjonalnej na ul kolorowej 19 między żabką a dominium.Personel to fachowcy i pasjonaci swojego zawodu ,zarówno kosmetyczki i fryzjerzy-ceny normalne i super usługi warto .Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.12.12, 18:36 forum.gazeta.pl/forum/f,93060,Ursus_przyjazna_dzielnica.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majabaja Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.13, 17:01 jachodze do eweliny i jak na razie jest najlepsza spośród wszystkich, których przerobiłam www.estheme.pl/ewelina-habyk-fryzjer-stylista Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga1974 Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! 02.04.13, 16:42 ja tam byłam, tylko nie u Eweliny a u Anety Białeckiej...:)..córka mnie namówiła bo chodzi do Pany Anetki. Blond istna poezja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.05.13, 15:28 zgadzam się Pani Ewelina Habyk jest bardzo dobra, teraz wiem ze juz jest na zwolnieniu, ale tam pracuje od niedawna jeszcze jedna fryzjerka, róznież bardzo dobra. Polecam salon !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: 5.134.64.* 29.03.13, 22:12 polecam Pana Mariusza z Efektowni jest naprawde świetny. Wyslucha co mamy do powiedzenia doradzi i super ostrzyże. Byłam u niego pierwszy raz, a po mnie moje 3 koleżanki i wszytskie jesteśmy mega zadowolone:) z czystym sumieniem polecam !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: 212.180.227.* 26.05.13, 21:06 www.fryzjerursus.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była klientka Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.06.13, 17:09 To właściwie nie jest polecanie, a raczej przestroga. Z żalem, z dniem dzisiejszym zasilam grono niezadowolonych klientów salonu Jagoda Ursus. Farbowałam włosy w salonie na ryżowej u p. Kasi. Nie mam wymagającego koloru – wręcz przeciwnie to brąz, a właściwie to był brąz, czyli teoretycznie coś co trudno spsuć, a jednak… Fryzjerka przetrzymała farbę na moich włosach: 1h 10 min, przy czym jest to czas od momentu zakończenia nakładania preparatu na odrosty. Włosy wyszły niemal czarne i bez połysku. Aby wrócić do dawnego odcienia mogę jedynie ściągnąć kolor - nie liczę na to, że złapią odcień jaśniejszej farby przy kolejnym farbowaniu. Rozpacz - tak mogę opisać swoje samopoczucie po wizycie. Fakt, że ruch był bardzo duży. Na zarzut o przetrzymanie farby fryzjerka zareagowała stwierdzeniem „nie było wolnej myjki”, co nie jest zgodne z prawdą. Pani Kasia zamiast zająć się klientem wyszła na zewnątrz zapalić papierosa, a gdy już skończyła, zamiast wrócić do salonu towarzyszyła koleżankom czekając aż i one skończą W tym czasie myjka była wolna. Jak już panie do salonu wróciły, to p. Katarzyna powiedziała, żebym jeszcze chwilę poczekała, bo inna fryzjerka musi głowę umyć innej klientce. Nie jestem wymagającym klientem i naprawdę trudno mnie zdenerwować. Dziś jednak swoje niezadowolenie określam na 10,5 w 10 stopniowej skali. Rachunek za farbowanie uregulowałam w standardowej wysokości. Miało być farbowanie & układanie, było tylko farbowanie, bo jak się okazuje 2h to zbyt mało czasu by także uczesać głowę. Z zakładu wyszłam w czapeczce spinając włosy gumką. Gdybym tak bardzo się nie spieszyła, porozmawiałaby o wysokości rachunku. Gorąco przestrzegam wszystkie panie przed tą osobą – wiem, że pracuje również na Skoroszewskiej. Do tego salonu niegdyś przychodziłam – dwukrotnie jednak trafiłam do tej pani i za każdym razem wracałam usmarowana farbą po brwi. Dziś kolejne spotkanie i kolejna porażka. .. Na ryżowej byłam wielokrotnie: farbowały mnie p. Iza i właścicielka salonu. Bez uwag było zawsze. Nie wiem czy wrócę na ryżową po tym doświadczeniu z dwóch powodów: uważam że przez tzw. Fryzjerkę zostałam potraktowana nieprofesjonalnie, a ze strony salonu nie fair było przyjęcie należności za usługę. To nie jest opinia dotycząca pracy wszystkich pracowników salonów p. Jagody - nie chcę by ta opinia była krzywdząca dla innych z którymi styczności nie miałam - przestrzegam przed konkretną osobą. A właścicielom zakładu chciałabym uświadomić, że w dobrym tonie byłoby nie kasowanie klienta za niewłaściwie wykonaną usługę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gd Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.ip.netia.com.pl 17.06.13, 10:28 kochana, Zle to ty zrobilas, bo jesli usluga zostala wykonana nie tak jak powinna, masz prawo za nią po prostu nie zapłacić, i spisac sprawe przy fryzjerce na pismie i juz. Tak samo w restauracji jesli dostaniesz np neieswieze danie. Owszem wyzalilas sie na forum ale twoich wlosow juz nic nie odratuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Experiments IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.13, 15:15 a ja polecam pana Wojtka, na Wojciechowskiego (niedźwiadek), w zielonych pawilonach. W nazwie jest coś z experiments. Poszłam do niego kiedyś i od tamtej pory nie pójde do żadnego innego! Nie dość, ze dobrze strzyże to i tanio. Zawsze zaproponuje coś do picia. Usługa super. Cała moja rodzina do Niego chodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Experiments IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.14, 22:29 Jeżeli poszukujecie fryzjera myślę że spełni się ten ze studia fryzur ,, EFEKTOWNIA '' 2 lata temu pracował w salonie na Skoroszach . Obecnie po przeciwnej stronie przychodni dla dzieci na Tomcia Palucha Odpowiedz Link Zgłoś
marlusia82 Omijać z daleka! 07.05.14, 15:27 Kierowana dobrymi opiniami na forum, poszłam do p. Wojtka. 3 tyg. czekania na termin?- pomyślałam, musi być niesamowity. Usiadłam na fotel i usłyszałam:ta jak tniemy (zero propozycji, nic), potem że nie lubi klientów którym trzeba doradzać fryzurę. Mój niepokój wzbudziło stwierdzenie (już za późno), że bez szczotki tych włosów nie ułożę... To co mam na głowie to koszmar! Włosy wychrępolone, z tyłu jakby mi ktoś włosy powyskubywał, nierówno, schody. Pobiegłam p. Anety z Fresco z prośbą o pomoc. Aż się dziewczyna przeżegnała z przerażenia. Nie warto było zdradzać dobrej fryzjerki. Włosy po niej same się układają, są leciutkie i układam na samą suszarkę. Zobaczymy co wymyśli, bo p. Wojtek miał skrócić włosy nieznacznie (z długości do ramion), a mam włosy krótkie. Także ja przestrzegam, a bardzo polecam p. Anetkę z Fresco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Pani Anetka z Fresco IP: *.pioneer.com.pl 15.05.14, 11:04 bo pani Anetka z Fresco w Galerii gawra jest super :) fajna, skromna dziewczyna i do tego oko i ręka niesamowite :) w sobote ide na farbe już się nie mogę doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: 5.134.64.* 23.03.14, 21:41 polecam ten salon efektownia.wix.com/fryzjer-ursus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrwer Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.03.14, 22:25 taaa. .. storna na darmowym szicie, nawet na strone reklamowa zal kasy...faktycznie ful profeska do potegi, nie chce wiedziec jak strzyga i jakich kosmetykow uzywaja...pewnie z biedronki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: 5.134.64.* 02.04.14, 23:07 Odpowiem tak... co za róznica na jakiej stronie internetowej? ważne, że są potrzebne informacje zawarte na niej. Akurat korzystam z usług tego salonu wraz z koleżanką i jesteśmy zadowolone, a co do kosmetyków w salonie są same profesjonalne ! Naprawde polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.03.14, 22:38 zlote nozyczki ul Dzieci wwy,superrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Studio Fresco Galeria Gawra świeżutka opinia IP: *.centertel.pl 14.05.14, 12:59 Zachęcona opiniami z internetu zaryzykowałam wizytę w tym salonie. Uczucia mieszane. Łatwo się dodzwonić. Termin na za tydzień zasugerował mi że salon jest oblegany, czyli musi być niezły. Obejrzałam stronę internetową, zapoznałam się z cennikiem. Łatwo dojechać, salon widoczny z ulicy. Na fotel siadłam o czasie, inni klienci też nie musieli czekać. Co chwilę ktoś wchodził się zapisać, dzwonił telefon i tu minus. Nie ma żadnej recepcjonistki, wszystkie panie fryzjerki zajęte klientami i każda niechętnie odrywała się od pracy żeby nowego klienta zapisać. W salonie czysto, kosmetyki Loreala tak jak na witrynie. Na pewno świeże bo było ich niewiele i wszystkie fryzjerki korzystają z tego samego lakieru itd. Dało się odczuć braki sprzętowe, skoro fryzjerka dopytywała czy któraś z koleżanek nie ma zbędnej klamerki do podpinania włosów (a każda fryzjerka miała po 2 sztuki). Fryzjerki boją się radykalnych zmian koloru i fryzury. Najchętniej podcięły by kilka centymetrów z długości. Klientki muszą mocno nalegać na większą zmianę, żeby fryzjerka łaskawie z włosów długich zrobiła krótkie lub z blondu brąz. Wszystkie panie fryzjerki mają długie włosy (przynajmniej wtedy gdy ja byłam) i dla nich długie włosy = ładne włosy. Nieważne że zniszczone farbowaniami czy trwałą. Trudno też doprosić się o poradę jaki kolor czy jaka fryzura będzie pasowała do danej osoby. Fryzjerka pokazuje gazetę i każe sobie wybrać fryzurę, a z palety kolor. Generalnie to klientka ma wiedzieć jakiej fryzury dokładnie oczekuje. Na plus jest to, że jeśli klientka na prawdę chce zdać się na fryzjerkę (i przez 15 minut się przy tym upiera) to wszystkie panie fryzjerki robią burzę mózgów i wreszcie coś proponują. Mycie włosów. Tak boleśnie nikt mi tego zabiegu jeszcze nie wykonał. Strzyżenie, farbowanie bez zastrzeżeń, ale to opinie laika. Nie znam się na technikach. Na minus nachalne namawianie do wzięcia udziału w konkursie z okazji 10 lecia salonu. (Fotka przed i po zmianie fryzury i głosowanie na fejsie. Nagrody to kupony na usługi salonu.) Przy płaceniu zaskoczenie. Cena o 40% wyższa niż w cenniku na stronie internetowej salonu. Jasne że na początku, przed wykonaniem usługi mogłam dokładnie dopytać ile to będzie kosztowało, ale przyjęłam że strona internetowa to wizytówka salonu i nie kłamie. Na koniec próba wymuszenia napiwku. Fryzjerka nie kwapiła się, żeby wydać resztę. Dopiero po moim pytaniu czy zapłaciłam za mało, fryzjerka poszła na zaplecze szukać reszty. Na plus: dostałam paragon. Podsumowując: na głowie szału nie mam. Identyczną fryzurkę zrobi mi pani jola czy basia w osiedlowym zakładzie za zdecydowanie mniejsze pieniądze. Choć może powinnam być zadowolona, że nie mam na głowie czegoś, co będę kapeluszem przykrywać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Studio Fresco Galeria Gawra świeżutka opinia - IP: *.pioneer.com.pl 15.05.14, 11:08 Gościu, dzięki za opinię ale proszę napisz która Pani fryzjerka z salony Fresco Cię obsługiwała - myslę ze to będzie dla nas wszystkich cenna informacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMBRE STUDIO OMBRE na Fasolowe 13 IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.05.14, 21:56 NIE POLECAM! Fryzjer, p, Wiola, pomalowała mi na bordowo włosy (zamiast jasnego brązu). Jeszcze się dziwiła....Po salonie biega pies. W ogóle mało profesjonalne osoby. Fryzjer, makijażytka - do bani. Ja będę omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: STUDIO OMBRE -- polecam Chrościckiego25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.14, 00:00 polegam panią Renatę ,fryzjerka z Chrościckiego, trochę dalej niż Fasolowa ale naprawdę warto, obsługa miła , fachowa, kobieta ma dużo cierpliwości i doświadczenia , korzysta cała moja rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEKSANDRA Re: STUDIO OMBRE -- polecam Chrościckiego25 IP: *.centertel.pl 11.06.14, 20:42 NAPRAWDE JA TAM BYŁAM I ODCZUŁAM ŻE TA PANI RENATA CZESZE WSZYSTKICH NA JEDNO KOPYTO I JESZCZE JAK ZOBACZYŁAM JAK TRAKTUJĘ SWOICH PRACOWNIKÓW PRZY KLIENTKACH TO STWIERDZAM IŻ JEST TO OSOBA NA NIE WŁASCIWYM MIEJSCU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Studio Fresco Galeria Gawra świeżutka opinia IP: *.static.chello.pl 27.05.14, 09:38 wiesz co wspolczuje, taka obsluga i takie zachowanie sa neidopuszczalne, widac ze to czysta amatorszczyzna, ja wciaz szukam fryzjera, a trwa to juz tak dlugo ze wiekszosc rzeczy na glowie swojej czy rodziny potrafie zrobic sama, b to nie jest trudne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota pracownia fryzur Anny Miłkowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.14, 00:12 Z przykrością informuję , iż zasiliłam grono niezadowolonych klientów , kolor tragedia pani fryzjerka pracuje na farbach nie wiem jakiej firmy, zawsze miałam kolor brąz i korzystałam z usług Pani Jagody , skuszona promocjami i ciekawością skusiłam się na wizytę w salonie na ul.1 Maja 14 , kolor wyszedł jakiś rudy, pani fryzjerka była miła dopóki nie powiedziałam że kolor mi się nie podoba ,póżniej przestało być miło , przy czesaniu myślałam że stracę wszystkie włosy chyba za karę , nie polecam , panna bardzo wyniosła ,myśli że wie wszystko, paniusia , jestem wściekła, nie polecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mak Re: pracownia fryzur Anny Miłkowskiej IP: 195.191.162.* 03.06.14, 11:38 A ja polecam po wielu wizytach u różnych fryzjerów, po wizycie w tym salonie, wreszcie moje długie włosy zyskały porządane przeze mnie cięcie, wyglądają zdrowo, kosmetyki świeże, Kallos nie udaje Loreala, co jest normą w innych salonach, salon czysty bez zbędnych gratów i gazet sprzed 100 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: pracownia fryzur Anny Miłkowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.14, 22:32 czysto ,Pani miła ale bez szału, kosmetyki ? kolor trochę żółty i po 1 myciu bez połysku ,nie wiem czy tam jeszcze zajrzę:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: pracownia fryzur Anny Miłkowskiej IP: 80.50.234.* 25.06.14, 11:54 W 100 % mogę polecić Panią Anię. Jeden z lepszych salonów fryzjerskich w Ursusie. Pani Ania to doskonały fachowiec, usługi na wysokim poziomie za normalną cenę. Musicie sprawdzić sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krak Re: pracownia fryzur Anny Miłkowskiej IP: 195.191.163.* 05.06.14, 22:13 A ja róznież jestem zadowolona z usług Pracowni Fryzur. Nie nawidzę jak mnie się robi w wała, a tu Matrix jest nie kombinowany i na prawdę jest Matrixem, może dlatego że nie zdążył się zużyć. W Jagodzie nagminnie przelewane są kosmetyki do butelek po innych produktach, a Panie nawet się nie krępują... Tak Tak drogie Panie fryzjerki z Jagody w lustrach wszystko widać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: pracownia fryzur Anny Miłkowskiej IP: *.centertel.pl 09.06.14, 07:22 Oj podejrzewam że to chyba jakaś konkurencja pisze takie głupie opinie!to jest jedyny salon w którym jak byłam to widziałam farby które są używane bo są widoczne odrazu w wejściu do sałanu:)Nie tak jak w innych na zapleczu i nie wiesz co ci nałożą!!!JEST SUPER TA PANI NAPRAWDE POLECAM,JAK MNIE UCZESAŁA NA WESELE TO MI SIE TRZYMAŁY WŁOSY DO MYCIA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pracownia fryzur Anny Miłkowskiej IP: 82.160.125.* 28.04.16, 11:46 Szukam Pracowni Fryzur była ma 1-go maja w Ursusie ale się przeniosła może wiecie gdzie? Bardzo mi zalezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: odradzam studio Jagoda na Ryżowej IP: 194.29.130.* 13.06.14, 14:12 Odradzam wizytę w salonie u Jagody na Ryżowej. Ceny podane w cenniku za strzyżenie damskie to 35-55zł. Za podcięcie długich włosów o 2 cm pani Jagoda krzyknęła 60zł po czym zorientowała się że mają w cenniku 55zł i tyle wzięła, czyli maksymalną ceną za samo podcięcie końcówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jovita Re: odradzam studio Jagoda na Ryżowej IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.14, 11:54 Zgadzam się z opinią - Salon Jagoda to największa porażka na Skoroszach! Ja także nie pojawię się juz w tym salonie! Właścicielka jest niemiła, ceny w zależnosci od humoru, a usługi tragedia. Moje włosy po balayage były zlane, farba się fryzjerce rozlała, nie przeciągnęła poza odrost i efekt był taki,ze nie dało się wyjść na ulicę, ale tłumaczenie było, ze po kilku myciach sie zrówna.... Bzdura! Włosy zniszczone od rozjaśniacza regeneruje juz kilka miesiecy - mam siano. Pracownica kompletnie schrzaniła, włascicielka nawet nie przeprosiła... ale cennik jak w hotelu pięciogwiazdkowym :) BEZ DALSZEGO KOMENTARZA WIĘC... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Beata Re: Polecam Studio Jagoda na Ryżowej IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.14, 10:02 Zabrała mnie do tego salonu koleżanka, bo była tam już kilku krotnie i zawsze świetnie wyglądała. Muszę przyznać że zostałam mile zaskoczona tą wizytą. pani Jagoda wykazała się dużym profesjonalizmem, nie skończy póki włosy nie wyglądały ok. jak chcieliśmy. a włosy wyglądały po prostu szałowo i o dziwo, dość długo się dawały układać^^ z pełną odpowiedzialnością mogę polecić ten salon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meggi Re: Polecam Studio Jagoda na Ryżowej IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.14, 12:55 Dzisiaj wróciłam od fryzjera i po raz pierwszy w swoim życiu jestem zadowolona. Nie mam się do czego przyczepić. Pełen profesjonalizm śliczny kolor i fryzurka. Polecam Salon Jagoda na Ryżowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: odradzam studio Jagoda na Ryżowej IP: *.play-internet.pl 04.11.14, 11:11 Ja odradzam salon jagody na skoroszewskiej. Okłamują ludzi. Ja i mój kolega byliśmy stałymi klientami p.Moniki która niedawno odeszła stamtąd i w cale nie prawda że skończył jej się staż jak to każdemu mówią tylko zrezygnowała z pracy u nich i wcale się nie dziwię. Opinii nie mają zbyt dobrych. Ja wraz z kolegą będziemy chodzić do salonu gdzie obecnie pracuje p.Monika. Jeżeli jest ktoś zaiteresowany kontaktem z p.Moniką mogę podać namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolla Re: odradzam p.Monika porażka IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.14, 10:08 Dzięki za telefon ale nie skorzystam. Odradzam p.Monika porażka, tylko dzieci może strzyc nic poza tym !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: odradzam p.Monika porażka IP: *.google.com 03.01.15, 11:01 Jolla nie zgadzam się. Znam opinie kilku osób, które były i są zadowolone z usług p.Moniki. Jeśli Tobie coś nie pasowało wystarczyło powiedzieć. Nie każdemu wszystko pasuje i ja to rozumiem ale musisz od razu obrażać ludzi. Uważam że p.Monika to bardzo dobry fachowiec. Nadal korzystam z jej usług wraz ze znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: odradzam studio Jagoda na Ryżowej IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.15, 13:28 Gorąca prośba o namiar na p. Monikę z "Jagody". Ja byłem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: pracownia fryzur Anny Miłkowskiej IP: *.centertel.pl 28.06.14, 22:15 polecam Pracownie Fryzur miła,fachowe podejście do klienta Kawa,świeże gazetki,ciepłe wnętrze.KOLOR IDEALNIE MI DOBRAŁA,SUPER SIĘ TRZYMA,CIĘCIE TEŻ SUPER CHYBA JESZCZE NIKT MI TAK DOBRZE NIE OSTRZYGŁ JAK P.ANIA,NAPEWNO BĘDĘ STAŁĄ KLIENTKĄ JEJ SALONU.POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: pracownia fryzur Anny Miłkowskiej IP: *.centertel.pl 18.07.14, 19:53 JA byłam bardzo zadowolona i z koloru i z cięcia i z czesania!!!polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.14, 23:16 witam, odradzam fryzjera ul.1 maja 14, 1 piętro, pani fryzjerka strasznie zarozumiała, nie słucha co chce klient , kolor porażka , płakać mi się chce , nigdy więcej !!! tam nie pójdę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.centertel.pl 14.06.14, 19:42 Polecam Fryzjera na ul.1 MAJA 14 STRASZNIE DOBRA FRYZJERKA MŁODA,ENERGICZNA I PO ROZMOWIE Z NIĄ ODRAZU WIEDZIAŁAM ŻE MA POJĘCIE O TYM CO ROBI...SUPER KOLOR P.ANIU !!!POZDRAWIAM MONIKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.14, 23:52 Witam, szkoda że ja tego nie mogę potwierdzić:( kolor bez połysku, brąz , szybko się wypłukuje. Fryzjerka młoda i energiczna ,ale szkoda kasy ,efekt krótkotrwały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.14, 20:52 Byłam , sprawdziłam fryzjera na 1 Maja -jak dla mnie bez szału, nijako trochę ,wolę pana Michała EFEKTOWNIA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.centertel.pl 21.06.14, 18:16 ja polecam fryzjera na 1 Maja 14,KOLOR BARDZO DOBRZE MI WYSZEDŁ I WCALE NIE ZAUWAŻYŁAM żeby szybko mi sie spłukal a robiłam dokładnie miesiąc temu,a jeżeli chodzi o cięcie to same się układaja!!!POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoroszanka Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.06.14, 21:33 Nie wiem czy ktoś już polecał ale ja polecę moją ukochaną fryzjerkę Panią Dorotę (kiedyś pracowała na Chełmońskiego, teraz w zakładzie na Skoroszewskiej 1b, ten sam budynek gdzie z przodu jest duże "studio urody Jagoda" ale to taki mały salon od tyłu budynku). I w ogóle przemiłe miejsce - jak nie znoszę chodzić do fryzjera i kosmetyczki tak tam czuję się zawsze po prostu miło i bezstresowo. A fryzura zawsze taka jak powinna być, od lat (raz farba średnio wyszła, ale to moja wina - sama eksperymentowałam wcześniej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bluka Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.183.10.17.pronet.static.t-mobile.pl 27.06.14, 15:58 Studio U3 Pani Monika Kwiatkowska niedaleko biedronki na skoroszach - super babeczka, doradzi , nie popsuje, naprawde polecam, bardzo ładnie wyprowadzila moje wlosy po strasznnych zniszczeniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.knf.gov.pl 16.07.14, 12:37 nie polecam studia U3, straszna masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Nie polecam: Salon Estetique - salon przy ul.Hassa IP: *.unknown.vectranet.pl 20.09.14, 22:36 Skorzystałam z ich usług. Niestety nie jestem zadowolona z poniższych powodów 1) źle pofarbowane włosy- następnego dnia w świetle dziennym widać było "prześwity" koloru pod spodem 2) z przodu ucięte włosy -kosmyki- które nijak się nie układają i brzydko wyglądają. Nadal szukam dobrego fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
ola364 Re: Nie polecam: Salon Estetique - salon przy ul. 21.08.15, 20:11 Zgadzam się z opinią .Fryzjer Estetique na ul. Skoroszewskiej to jakiś koszmar. Byłam zafarbować włosy na blond.Pani mi zrobiła kolor siwo/gołębi i próbowała wmówić że to piękny blond!! Nawet jej koleżanki potwierdziły że to porażka i zaproponowały żebym nie zapłaciła za usługę..tylko przyszła jeszcze raz. .Przyszłam i owszem mam teraz blond ale : są tak zniszczone, matowe i popalone że aż płakać mi się chce.Połowa włosów w ogóle odpadała :( Ta cała przyjemność kosztowała mnie 220 zł a włosy będą odrastać latami! Odradzam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Nie polecam: Salon Estetique - salon przy ul. IP: *.pioneer.com.pl 24.09.15, 14:50 ola364 ale żenada, nie zauważyłaś ze to samo IP się pojawia, pewnie jesteś fryzjerka z salonu obok i wypisujesz negatywne komentarze....poniżej poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Nie polecam: Salon Estetique - salon przy ul. IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.15, 21:50 Podzielam opinię. Byłam tam dzisiaj i teraz płacze. Dwa razy mi fryzjerka farbowała włosy bo powiedziałam ze po 1 razie nie wyjdę. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienia Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.ip.netia.com.pl 04.07.14, 15:55 Poszukiwałam dobrego fryzjera w Ursusie i znalazłam! Polecam Panią Magdę z salonu "Złote Nożyczki" Dzieci W-wy 27. W tym salonie jest także fryzjerka Pani Monika. Z tego co mi mówiono Pani Magda jest specjalistką od koloru, a Pani Monika od strzyżenia. Ja wybrałam Panią Magdę, ponieważ miałam włosy ufarbowane na niemal czarno przez pożal się Boże fryzjerkę Kasię z salonu "Jagoda". Pani Magda pięknie rozjaśniła moje włosy refleksami, o strzyżeniu także złego słowa nie mogę powiedzieć. Zamierzam przycupnąć w tym salonie na dłużej :) Byłam też w polecanym na tym wątku salonie "Efektowania". Farbowanie było naprawdę ok, ale Pan nie poradził sobie z obcięciem moich włosów. Mam proste i gęste włosy obcięte do linii twarzy. Pan z tego salonu najwyraźniej sobie z takimi włosami nie za bardzo radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
shudika Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! 20.02.15, 14:52 Witam serdecznie! Ja polecam salon na Colorowej 19 "Care", jest rewelacyjny, bardzo miła obsługa, profesjonalne wykonanie, miła atmosfera.Oceniłam na 1000%, będę tam stałym klientem. Polecam Panię Magdę, jest młoda, ale bardzo ogarnięta i profesjonał swojej pracy. Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damjannn30 Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.unknown.vectranet.pl 22.12.18, 10:43 Jak ma ta Pani Monika na nazwisko ? Szukam.jej a już tam nie pracuje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
olimpiador Omijać Fresco szerokim łukiem! 26.10.14, 11:44 Zdecydowanie nie polecam salonu Fresco (www.studiofresco.pl/?page_id=22)! Chciałam tylko podciąć końcówki, żeby pozbyć się tych zniszczonych i rozdwojonych. Pani podcięła mi minimalnie końcówki zostawiając te zniszczone. Wszystko trwało jakieś 5 min. Resztę czasu Pani poświęciła na wciskanie mi kosmetyków Loreal i opowiadaniu o rzeczach, które wszyscy wiedzą. Nie znała podstawowych metod naturalnej pielęgnacji włosów, tłumacząc się tym, że pracują na Loreal i takie tylko zna :O Nie wspomnę o modelowaniu, po którym musiałam umyć włosy.. Mimo, że moje włosy nie są długie, nazwałabym je średnimi, Pani za to nieudolne strzyżenie wzięła 85zł (sic!) - czyli najwyższą możliwą cenę z cennika! Omijać szerokim łukiem! Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiapusia Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! 07.11.14, 22:08 ja polecam Dorotę Krawczyk i kanapowca we włochach ...przy Gabinecie weterynaryjnym rolf-wet doskonałe podejście do zwierząt i genialnie strzyże Paganiniego 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.15, 12:25 Nie polecam salonu Jagoda na Srokoszach. Po prostu masakra. Moje włosy są tragiczne , jest dziura na dziurze. Włosy zle wycieniowane, dziewczyna nie potrafi strzyc. Masakra!!!!! Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: opinia IP: *.147.72.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.02.15, 17:24 Polecam Ele z salonu Collet na Niedźwiadku. Wygląd salonu pozostawia trochę do życzenia ale strzyżenie jest bardzo dobre i farbowanie też, zawsze byłam zadowolona. Chodzi tam też moja mama która pierwszy raz w życiu zrobiła trwałą na farbę czego inne fryzjerki zrobić nie chciały. Włosy są miękkie i mają ładny skręt, to rzadkość. Polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: opinia IP: *.static.chello.pl 17.02.15, 14:44 pani Elu bystra to pani napewno nie jest dodajac sama o sobie opinie z tego samego IP :) opinie wystawila sobie pani sama i nie ejst to opinia bynajmniej pozytywna :)) a wracajac do tematu czy kogos na ochocie mozecie polecic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Salon godny polecenia IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.15, 11:39 Salon godny polecenia. Wspaniała atmosfera, fryzjerzy ok, właścicielka zawsze uśmiechnięta. Ledwo wyszłam, a już chciało się wracać z powrotem. Polecam gorąco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Salon godny polecenia to Studio Jagoda IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.15, 11:46 Wspaniała atmosfera, fryzjerzy ok, właścicielka zawsze uśmiechnięta. Ledwo wyszłam, a już chciało się wracać z powrotem. Polecam gorąco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Polecam Salon Jagoda na Skoroszach IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.15, 10:31 Niedawno odwiedziłam salon fryzjerski Jagoda i myślę, że zostanę ich stałą klientką. Bardzo cenię sobie również indywidualne podejście do klienta. Fryzjerka, która strzygła i farbowała moje włosy uważnie wysłuchała moich uwag i życzeń. Nic nie działo się na szybko, bo zaraz następny klient. Czułam, że naprawdę się mną zajęto, otrzymałam miłą i fachową obsługę. Zadbano też, abym czuła się swobodnie, wypiłam pyszną kawę. No i to, co najważniejsze - efekt pracy Pani fryzjerki jest oszałamiający. Nowa Lepsza Ja! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: opinia IP: 77.222.253.* 30.03.15, 22:53 Ja również mogę powiedzieć Tragedia. Szefowa Jagoda robiła mi balejage od 17 do 22. Niepotrafiiła dobrze dobrać rozjaśniacza, dosypywała dolewała, brała z miseczki od innej fryzjerki. Włosy obciete tragicznie, schody, poszarpane. Tragedia, nigdy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
22jola Re: opinia 02.04.15, 17:26 Byłam w salonie na Ryżowej w STUDIO JAGODA. Jestem bardzo zadowolona! Moim strzyżeniem zajęła się Pani Jagoda uważam że to prawdziwa profesjonalistka. Oprócz fachowego podejścia uzyskałam dobre rady odnośnie pielęgnacji włosów. Jak najbardziej polecam salon! Na pewno tam wrócę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielijo Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! 05.05.15, 13:44 Polecam : - Panią Ewę w Studio Norbert ul. Tomcia Palucha 37 - Wojtka na Niedźwiadku w pawilonach ul. Wojciechowskiego 33 - Anię Studio Urody Beauty ul. Sosnkowskiego 33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.play-internet.pl 10.09.15, 12:59 Polecam salon COLLET ul. Zagłoby 16F! Zabieg keratynowy zrobiony profesjonalnie i tanio! W innych salonach mowili mi cene 600 zl a u p. Eli tylko 400! 100% zadowolenia!! Jeszcze raz polecam dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dobry Fryzjer Ursus poszukiwany! IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.05.16, 07:20 Zgadzam się Jagoda tragedia nigdy więcej. Szczególnie szefowa. Odpowiedz Link Zgłoś