Gość: Gosia IP: *.acn.waw.pl 28.03.08, 21:11 Gdzie mogę kupić kółko hula-hop? Szukałam w centrach handlowych i jeśli są to tylko takie małe dla dzieci, a ja potrzebuję takiego większego. Proszę o pomoc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaps Re: Hula-hop 30.03.08, 14:11 Popatrz na bazarku pod halą Banacha. I wydaje mi się, że widziałam hula-hop w sklepie Pinokio - po drugiej stronie Grójeckiej niż hala, pod filarkami. Generalnie szukałabym w małych osiedlowych sklepikach z zabawkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Hula-hop IP: *.acn.waw.pl 30.03.08, 16:13 oo dzieki, sprawdzę jutro tam gdzie napisałaś. Właśnie też bym szukała w takich małych sklepach dzieciecych tylko nie wiem gdzie takie są. W internecie troche szukałam ale niewiele jest. Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Allegro 30.03.08, 17:23 A może tu: www.allegro.pl/item337511903_wyprzedaz_metalowy_hula_hop_hulahop_.html www.allegro.pl/item337516727_hula_hop_metalowy_nakladki_hulahop_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Allegro IP: *.acn.waw.pl 30.03.08, 21:13 na allegro są drogie i raczej profeslonalne, a mi trzeba plastikowe, zwykłe. Jeszcze jutro prawdzę w FortWola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumanakobieta Re: Hula-hop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 21:17 Wczoraj kupilam duże hula-hop w Decatlonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pancho Re: Hula-hop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.08, 14:53 Widziałam w Decatlonie o średicy 80cm, chciałam większe i kupiłam w Hali Mirowskiej sklep ActiveSports tel: 022652-12-23, znalazłam w necie o średnicy 110 z wypustkami masującymi,grube i ciężkie za 50zł. Te z Decatlonu dla mnie było za lekkie i małe. Ale jak kto woli. Ja by dostać takie jak chcę nabiegałam się 2 tygodnie, ale udało się :) Kręcę już 1,5 miesiąca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Hula-hop IP: *.acn.waw.pl 04.04.08, 22:27 Pancho a to co masz teraz to ile ma średnicy? Nie spada Ci? Bo ja kupiłam o średnicy 80cm i jakoś źle mi się kręci :/ Mimo, że kilka dni wcześniej kręciłam mniejszym i umiałam kręcić, a tym jakoś nie potrafie. nie wiem od czego to zależy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pancho Re: Hula-hop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 15:24 Hej, moje ma 95cm. średnicy, kręci się rewelacyjnie, możesz do znudzenia, nie spada, ale do tych wypustek masujacych trzeba się przyzwyczaić. Po godzinie kręcenia piękne siniaki powstały. na następny dzień okręciłam się bandażem. Z czasem skóra się uodparnia i teraz nie mam już takich problemów. Pozdrawiam i kręć, kręć :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaps Re: Hula-hop 08.04.08, 23:53 Takie plastikowe hula-hop jest bardzo lekkie. Ja do swojego nasypałam ryżu, żeby obciążyć - teraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Hula-hop IP: *.acn.waw.pl 09.04.08, 10:26 a nie boisz się, że od teg ciężaru może Twój kręgosłup ucierpieć? Nasypałaś do pełna? Bo ja tez ryżu nasypałam i do pełna bylo mi za cieżkie, a jak nie pełne to troche nie bardzo bo ciągle ryż sie przesypuje. Odpowiedz Link Zgłoś