Gość: jacek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 19:17 Lotnisko poza Warszawę, zamiast lotniska park, ogródki jordanowskie i kościół!!! Protestuję przeciwko Okenciu!!! jacek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
accojti Re: NIE, NIE, NIE, OKENCIU NIE!!! 03.09.03, 00:16 Simka młody.. Chyba jesteś młody tak z 19 lat lub niewiele starszy.Jestem kontrolerem ruchu lotniczego i pracuję w firmie od 22 lat.. Hi HI , szmat czasu i do tego kupiłem sobie motor.. Wiesz ile osób zgłosiło się na ogłaszenie o naborze na kurs kontrolera ruchu lotniczego ? 1200... Więc chyba nie będzie zielonych ogródków i placów zabaw bo ludzie chcą pracy a lotnisko i ją daje.. Może się przejedziemy gdzieś poza Wawę w wolnym czasie ? Pozdrawiam accojti (akojti) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek tak tak Okeciu, tak !!! IP: *.k.mcnet.pl 03.09.03, 08:22 accojti napisał: > Simka młody.. > Chyba jesteś młody tak z 19 lat lub niewiele starszy. osobnik podszywajace sie pode mnie jest z pewnoscia mlody, bo nawet 'Okecie' nie potrafi napisac - ja raczej nie >Jestem kontrolerem ruchu > lotniczego i pracuję w firmie od 22 lat.. Hi HI , szmat czasu i do tego > kupiłem sobie motor.. a wiec czujsz sie mlodo >Wiesz ile osób zgłosiło się na ogłaszenie o naborze na > kurs kontrolera ruchu lotniczego ? 1200... gratulacje - pewnie obniza wam teraz pensje ... > Więc chyba nie będzie zielonych ogródków i placów zabaw bo ludzie chcą pracy a > lotnisko i ją daje.. wiesz to lotniko zawsze bedzie prowizorka i to droga ... poza tym niezaleznie od lokalizacji kontrolerzy beda pracowali w takiej samej ilosci - zas iektorzy moga niezle skorzystac - zamiast dojezdzac np. z Grodziska do Warszawy - pojada blizej, > Może się przejedziemy gdzieś poza Wawę w wolnym czasie ? > > Pozdrawiam milej wycieczki > accojti (akojti) Odpowiedz Link Zgłoś
cbacba jacus - ty nadal protestujesz???????????????? 07.09.03, 17:43 a jacus to protestowac, strajkowac byle tylko nie pracowac i nic nie budowac. Uwielbiam latanie samolotami i juz lece na nastepna wycieczke do Irlandii tym razem z mojej pracy. Szkoda ze marnujesz swoj czas na protesty zamiast go wykorzystac na podroze po swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek cba - ty nadal marzysz???????????????? IP: *.k.mcnet.pl 08.09.03, 08:32 cbacba napisała: > a jacus to protestowac, strajkowac byle tylko nie pracowac i nic nie budowac. moglbys zmienic ten wstep bo 1. jest nudny 2. ma tyle wspolnego z prawda co ty z lataniem > Uwielbiam latanie samolotami i juz lece na nastepna wycieczke do Irlandii tym > razem z mojej pracy. ach ta wyobraznia > Szkoda ze marnujesz swoj czas na protesty zamiast go wykorzystac na podroze po > swiecie. pomysle, ze Karol May napisal ksiazki o Winnetou w wiezieniu w Niemczech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: jacus - ty nadal protestujesz???????????????? IP: *.acn.waw.pl 21.09.03, 17:50 ale sfrustrowany kawał polonuski. i jeszcze ta ksywa "chućba".żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek jacus - ty nadal protestujesz? TAAAK !!!!!!!!!! IP: *.u.mcnet.pl 22.09.03, 10:15 idz bzykac jakubowska i nie wtracaj sie w sprawy, ktorych nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś