Gość: doubleclick IP: *.aster.pl 03.04.08, 15:04 Wchodzi nowy operator, wiele tańszy od astera. Przy tych samych parametrach zaoszczędzę 50 pln. Czy ktoś już zmienił abonament? Jak się współpracuje z nową firmą? Proszę, podzielcie się wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joolanta Re: Spray zamiast astera? 04.04.08, 09:59 niestety, nie wszędzie mozna skorzystac z jej usług Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: Spray zamiast astera? 04.04.08, 10:12 A gdzie można? Ktoś potrafi powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doubleclick Re: Spray zamiast astera? IP: *.aster.pl 04.04.08, 15:38 chodziło mi o www.spray.pl - jest już na Rakowcu Naprawdę ciekawe ceny. Czy wchodząc w nowego operatora można korzystać ze starych kabli astera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacław Re: Spray zamiast astera? IP: *.acn.waw.pl 07.04.08, 22:23 nigdy nie wybierajcie spray'a to nie dziala !!! moze i ceny sa nizsze ale z jakiegos powodu. net w spray'u nigdy nie dzialal prawidlowoi nie wieze aby kiedykolwiek zaczol, duza w tym rola adminow, ktorzy zamiast pracowac leca w kulki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Spray zamiast astera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 21:30 Gdzie masz takie problemy ? Zalozyli siec na Rakowcu i zaczeli reklamowac sie. Oferta wydaje sie interesujaca , ale jezeli sa takie problemy. napisz cos wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Spray zamiast astera? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 09:25 Trochę było problemów na początku ale teraz jest ok. Mając zarzuty warto pisać o konkretach. Ja nie ściągam filmów i muzyki. Do codziennego poszukiwania informacji i nauki to co jest dla mnie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Spray zamiast astera? IP: *.spray.net.pl 19.04.08, 14:46 ponad rok w sprayu i wszystko dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Spray zamiast astera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 20:25 A jak jest z cenami w Spray? Chodzi mi o to, ze planuje wziąć telewizje+net+telefon i czy po np roku na jaki podpisuje umowę ceny nie pójdą w górę bo będzie już po promocji? Odpowiedz Link Zgłoś
kerry_weaver Re: Spray zamiast astera? 27.02.09, 20:55 jak nie działa jak działa :) mamy spray odkąd mieszkamy na Skoroszach czyli ponad 5 lat, bywały w tym czasie kilkugodzinne awarie ale to chyba wszędzie bywają. mamy pakiet kablówka-internet-telefon, nie narzekam ani na cenę ani na jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Spray zamiast astera? IP: 83.143.136.* 01.03.09, 13:21 ja ponad rok temu przeszłam z aster do spray i jestem bardzo zadowolona(zadnych awarii - w aster czesto się zdarzały) jeśli chodzi o kable to tv działa na starych ale do internetu jest oddzielny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piękna_007 Re: Spray zamiast astera? IP: *.171.114.115.static.crowley.pl 12.03.09, 12:23 Własnie sie przeprowadziłam na włochy i muszę koniecznie podłączyć się pod Internet. Niestety upc nie dochodzi więc mam do wyboru aster albo spray. Ten pierwszy jest cholernie drogi, a o drugim znowu słyszałam, że są często przerwy w dostawie internetu i ogólnie nie są najlepsi. Czy orientujecie sie aby w okolicach fasolowej byla jeszcze inna możliwośc podłonczenia internetu? Odpowiedz Link Zgłoś