Dodaj do ulubionych

klub malucha na Ochocie

IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.08, 14:23
Witam,
poszukuję klubu malucha/żłobka dla mojej rocznej córeczki.
Przejrzałam posty na temat żłobków ale albo nieaktualne albo warunki
takie sobie.
Jeśli znacie namiary na godne polecenia klubiki to wielka prośba o
pomoc! Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: OLA Re: klub malucha na Ochocie IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.08, 18:45
      to może Mokotów lub Włochy?
      • Gość: Mama klubowiczki Re: klub malucha na Ochocie IP: *.era.pl 20.05.08, 12:44
        Witam,
        polecam klub bambino na włodarzewskiej.
        • Gość: Mama Klubowicza Re: klub malucha na Ochocie IP: *.aster.pl 27.07.08, 22:10
          Ja również polecam ten klub, ciocie są młode, mają studia pierwszego stopnia,
          kurs pierwszej pomocy, i jeszcze im się chce szaleć z dziećmi, biegać na dworze,
          nie siedzą na krześle i nie zarządzają...Są wakacje, a dzieci mimo to mają
          rytmikę, prowadzone są zajęcia...Moje dziecko bardzo się tam usamodzielniło,
          nauczyło samo jeść,śpiewa piosenki, powtarza słówka z zajęć z języka
          angielskiego, jedna ciocia jest szczególna, chyba ma tam jakąś funkcje, bo kiedy
          się o coś nie pytam, ona wie...Panie zawsze podadzą mi porę jedzenia, snu
          dziecka, kiedy proszę o wcześniejsze obudzenie dziecko jest budzone..Podwyżki są
          i owszem, ale spowodowane kosmiczną podwyżką prądu dla firm, a ten klub to nie
          dom prywatny, choć w nim się mieści...Większości wpisów nie rozumiem, uważam że
          nie można ocenić placówki po jednej wizycie...A już KARYGODNE jest reklamowanie
          się tutaj Tygrysków, Odkrywców itp. Żerujecie na cudzej złej passie drogie
          Właścicielki innych klubów...
          Może dla właścicielki to biznes, ale dla opiekunek to przede wszystkim dzieci!!!
          • Gość: Mamusia Re: klub malucha na Ochocie IP: *.aster.pl 27.07.08, 22:12
            Zgadzam się co do cioć, bo to one się zajmują dziećmi, nie właścicielka...Moje
            dziecko ciężko zaczynało, bo przyznaję że zostało rozpieszczone przez nas, a
            teraz kiedy je przyprowadzamy niemal zeskakuje nam z rąk i leci do
            zabawy...Bardzo dziękuję Ciociom za opiekę nad moim maluszkiem
          • Gość: Mama Bambii klub IP: *.home.aster.pl 09.04.10, 19:42
            A ja nie polecam Bambii klubu, zrezygnowałam bardzo szybko, ze względu na:
            dzieci karmione są metalowymi łyżeczkami, ciągle podawane są im chrupki
            kukurydziane jako zapychacze gdy marudzą, w łazience brzydko pachnie, nie ma
            umywalek na wysokości maluchów, dzieci zamiast w łóżeczkach śpią w leżaczkach,
            zamiast trzech niań na grupę - maksymalnie jednocześnie są dwie, przy czym
            widziałam że gdy jedna poszła do śpiących maluchów druga przewijać do łazienki
            to dzieci w pokoju zabaw zostały same, butelki nie są podpisane i miałam
            wrażenie że mylą się opiekunkom, ogólnie byłam przerażona warunkami i współczuję
            dzieciom.
    • Gość: gość [...] IP: 193.109.212.* 29.07.08, 15:33
      Treść postu jest niedostępna.
      • Gość: Mamunia Polecam gorąco Bambii Klub!! IP: *.aster.pl 12.09.08, 10:12
        Bardzo polecam tą placówkę :) I dziękuję Ciociom za opiekę nad moim Skarbem :)
        • Gość: Zadowolona Re: Polecam gorąco Bambii Klub!! IP: *.aster.pl 12.09.08, 10:20
          Moje dziecko zaczęło chodzić tam już jakiś czas temu...I na początku było
          ciężko, przyznaję, bo maluch był cały czas z nami lub babcią, więc rozstanie
          było ciężkie, ale Panie- Ciocie bardzo nam pomogły przetrwać ten trudny okres,
          brały Malca od nas z ramion i natychmiast czymś zagadywały, zabawiały, odwracały
          uwagę od wychodzącego rodzica...Nie ma tam problemu z dietą dziecka, kiedy
          trzeba podać jakieś lekarstwo,przynoszę je i słyszę, że nie ma sprawy, dzieci są
          uczone siadania na nocnik, mają w każdym tygodniu jakiś zajęcia tematyczne, w
          korytarzu wisi wyszczególniony plan zajęć ogólnych i z angielskiego. Jedna z
          Cioć- słowem wulkan energii prowadzi dla dzieci zajęcia muzyczno-ruchowe każdego
          dnia i jest w tym rewelacyjna!!!Dzieci skaczą, tańczą, ona im przedstawia
          wiersze Brzechwy- Kwoka jest rewelacyjna!!!Dzieci siedzą śmieją się a ona robi
          wszystko, żeby się nie nudziły podczas tych zajęć!!!Wiem, bo zobaczyłam to
          trochę przez przypadek-spóźniliśmy się i przyjechaliśmy po śniadaniu, gdy
          zajęcia już trwały więc nie ma co zarzucać, że były to pozory lub zaplanowane
          pod publikę działanie. Mam do tych dziewczyn PEŁNE zaufanie!!!I wiem, że się nie
          zawiodę!!!
          Pozdrawiam wszystkie Ciocie!!!!I dziekuję za wszystko!!!
    • 0anteczek anteczek włochy 04.01.09, 19:00
      zapraszam do mnie. prosze wpaść w odwiedziny na herbate, zobaczy Pani dom, pozna
      opiekunki ruszamy od jutra.
      Jest 2 dzieci z ochoty :)
      www.anteczek.waw.pl Nie ma zdjęć domu jeszcze na stronie, ale proszę przyjechać
      pozdrawiam
      Joanna
    • Gość: basia Re: klub malucha na Ochocie IP: *.aster.pl 06.09.09, 12:20
      bardzo polecam klub tygryska na ochocie. Fajne i przyjzane miejsce dla
      dzieciaczkow!!!!!!!
    • Gość: baanna Re: klub malucha na Ochocie IP: *.aster.pl 07.09.09, 19:30
      Serdecznie zapraszam do otwartego właśnie Klubu Maluchowo. Więcej
      informacji uzyskacie Państwo na stronie: www.klubmaluchowo.pl
      • Gość: gość Re: klub malucha na Ochocie IP: 88.220.167.* 07.09.09, 21:47
        A ja polecam www.szczesliwemisie.pl na Ochocie.
        Osiedle zamknięte, nikt obcy się nie kręci, bardzo bezpiecznie.
    • Gość: mamusinka Re: klub malucha Bambii Klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 11:59
      Moja córcia jest już przedszkolakiem i przez rok uczęszczałysmy do Klubiku
      Bambii - w którym dobrze nas przygotowano - nie było problemu z adaptacją,a pani
      z przedszkola powiedziała nam że niewiele dzieci tak dobrze sobie radzi, zna
      wiekszość kolorów, liczy do 5-ciu, śpiewa piosenki. Naprawdę w klubiku Ciocie
      solidnie pracują z maluszkami, codziennie są jakieś inne zajęcia.
      Nam się to bardzo przydało, nawet sama nie sądziłam,że pobyt w klubiku Bambii
      tak ułatwi nam start w przedszkolu.
      Pozdrawiam:)
      • majk-anet a może bezpłatne zajęcia? 09.04.10, 20:53
        dla dzieci do lat 3 na Ochocie, prowadzone przez psychologa???

Sama w nich uczestniczyłam z moim synkiem, zanim poszedł do
        przedszkola- jest to fajny sposób na oswojenie dziecka z grupą
        innych dzieci, super czas beztroskich zabaw ale i możliwość
        uczestniczenia w różnego rodzaju zajęciach no i wyjścia na basen, do
        kina.

Więcej informacji znajdziecie tu:
        www.cpppierwszykrok.free.ngo.pl/?moje-pierwsze-kroczki,14

• aneciak_lis Re: klub malucha na Ochocie 25.10.13, 18:26
      Na Ochocie działa żłobek i klub malucha w jednym - Klub Malucha Bambii. Przyjmują tam dzieciaki od 6 miesięcy do 3 lat. Jest to kameralne, spokojne miejsce - dzieciom gwarantuje się tam opiekę doświadczonej i świetnie wykwalifikowanej kadry, która urządza maluchom edukacyjne zabawy. Za opiekę, wyżywienie, rytmikę, angielski i dodatkowe warsztaty (np. plastyczne) płaci się 1200 zł miesięcznie. Można zostawić malucha od godziny 7 do 18. Szczegóły znajdziecie tu: www.bambiiklub.pl/
      • Gość: bvd Re: klub malucha na Ochocie IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.10.13, 20:58
        ile płacą od posta pani przedszkolance?
        • mamusia2012 Re: klub malucha na Ochocie 09.04.14, 00:48
          pewnie coś a może nic...
          przejrzałam stronę.. przyjmują państwo dzieci do lat 4, z jakich podręczników korzystają dzieci 3 i 4 letnie w ramach nauki?
          • Gość: kiniamamzuzi Bambii Klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.14, 11:22
            Chodzimy już do Klubu Bambii 2 rok i za chwile ruszamy do przedszkola. Powiem tylko,że to fajne kameralne miejsce dla mojej małej. Zuzia chętnie chodzi do klubiku, jest uśmiechnięta, zadowolona i Ciocie niezmiennie te same, ciepłe, kompetentne i w porządku:)
            Widzę ,że ludzie jak coś dobrego napiszą to zaraz wszyscy krzyczą że to reklama.
            Ale my naprawdę jesteśmy zadowoleni aż boję się przedszkola. Ale na pewno damy radę.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka