makazuga1 17.11.08, 19:06 Witam wszystkich.Znacie może jakąś niedrogą,dobrze zaopatrzoną perfumerię?Sephora powaliła mnie swoimi cenam:((( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bebe Re: Szukam perfumerii IP: *.aster.pl 18.11.08, 19:01 Ja zawsze z chęcią kupowałam kosmetyki w takiej perfumerii w podziemiu w centrum na przeciwko McDonald`s, bardzo miłe panie i ceny bardzo przystępne. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Szukam perfumerii IP: *.spray.pl 18.11.08, 20:25 ja kupije w www.perfumeria.pl nigdy sie nie zawiodłam a i ceny spoko w porównaniu do innych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bluekaktus Re: Szukam perfumerii 19.11.08, 13:18 ulubiony mój sklep - to Natura w Centrum Skorosze przy Leroy Merlin - przesympatyczne panie, bardzo bogata oferta kosmetyków i chemii, mozna tam kupić kosmetyki z wyższej półki, jak również tańsze - kolorówki i do pielęgnacji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makazuga1 Re: Szukam perfumerii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 17:28 dziękuję za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś