Dodaj do ulubionych

Uwaga na AUTO PLAZA!!!

04.02.09, 15:59

Obserwuj wątek
    • alkalux Re: Uwaga na AUTO PLAZA!!! 10.02.09, 14:39
      zawsze_wo77 napisała:

> Witamy,
      nam też sprzedano nowego Forda z skorodowanymi elementami podwozia.
      Jak się okazało i "nowe" samochody kupione w AUTO PLAZA trzeba
      bardzo dokładnie oglądać bo jak zapłacisz to już nie chcą z tobą
      rozmawiać !!!
      Gwarancja Z AUTO PLAZA TO FIKCJA !!!
      NIGDY FORDA Z AUTO PLAZA!!!
    • Gość: ZDANIE_TO SAMO Re: Uwaga na AUTO PLAZA!!! IP: 155.56.68.* 20.02.10, 21:18
      POTWIERDZAM TO CO PAN TUTAJ PISZE. UWAZAJCIE NA AUTOPLAZA UZYWANE JAK NOWE.
      BARDZO CIEZKIE PRZYZPADKI TAM PRACUJA. JEZELI KTOS CENI SOBIE UKIERUNKOWANIE NA
      KLIENTA TO NIE WYBIERAJCIE TAM SAMOCHODU. NIE OPISZE DOKLADNIE TEGO CO MNIE
      SPOTKALO, ALE TO CO MIELI MI DODATKOWO DOSTARCZYC W FORMIE PAPIEROW PO PRZELANIU
      PELNEJ KWOTY WARTOSCI POJAZDU NIGDY DO MNIE NIE TRAFILO!!!!!!!!!!!! CHODZI TU O
      OSWIADCZENIE BRAKU PRZEKRECANIA LICZNIKA, BRAKU LAKIEROWANIA AUTA I JEGO
      BEZWYPADKOWOSCI. STANOWCZO TRZYMAJCIE SIE OD TEGO MIEJSCA Z DALEKA.
      • Gość: Pręgus Re: Uwaga na AUTO PLAZA!!! IP: *.acn.waw.pl 21.02.10, 08:02
        Mam podobne negatywne doświadczenia z z Auto Plaza - tyle ze serwisem nowego samochodu.
        • Gość: fordzik Re: Uwaga na AUTO PLAZA!!! IP: 213.108.152.* 22.02.10, 15:11
          ford gó... wort
    • Gość: Panna Migotka Re: Uwaga na AUTO PLAZA!!! IP: 83.14.220.* 15.12.10, 12:28
      Właśnie zastanawiam się nad zakupem samochodu w Używane jak nowe i chciałam sprawdzić jeszcze opinie w Internecie. Mam tam u nich upatrzone auto, widział je mój przyjaciel mechanik (wiarygodny) i poradził żeby kupować. Jak dotąd obsługa w Auto Plazie jest ok, pokazali mi wszystkie dokumenty, o które prosiłam i jeszcze pewnie dorzucą opony zimowe gratis. Już jestem w zasadzie zdecydowana i mam nadzieję, że będzie ok. Dam Wam znać jak będzie jak zacznę nim jeździć ;)…
    • Gość: Jordi81 Re: Uwaga na AUTO PLAZA!!! IP: 83.14.220.* 05.01.11, 15:40
      Nie wiem czemu tak jedziecie na to używane jak nowe. Kiedyś pracowałem w komisie samochodowym i wiem jakie tam machlojki się robi, a ostatnio z siostrą tam pojechałem, bo chciała zobaczyć auto i wygląda to naprawdę przyzwoicie. Samochody dobrej jakości, a nie jakieś szroty, w papierach porządek, można sensownie ze sprzedawcą pogadać i jeszcze dają gwarancję. Owszem, samochody trochę droższe, ale lepiej zapłacić ciut więcej i nie mieć kłopotów niż od jakiegoś handlarza na giełdzie kupić, a potem się rozkraczyć na pierwszym zakręcie…

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka