Gość: Janek IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.04, 13:21 Herbata od samego mieszania nie robi się słodsza. Wielu z tych osobników z krągów władzy (SLD) powinno pójść raczej do kryminału , a nie na nowe stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bania Re: Sranie po ścianie... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.01.04, 21:16 Nie. Sranie w banie! Odpowiedz Link Zgłoś
szoppracz1 Jak zwał, tak zwał... 22.01.04, 08:27 Jak zwał, tak zwał, ale jedna rzecz nie ulega wątpliwości - w pale nie mieści się to, co dzieje się w tym posranym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc siedze w Brukseli i nie moge otworzyc SWIATA FILMU IP: *.cec.eu.int 22.01.04, 12:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Zmiany w rządzie? IP: *.blaster.pl / 62.233.181.* 21.01.04, 13:43 Lepiej smarku zrób laurkę dla babci jako że jest to jej dzień ,a nie bierz się za recenzowanie poczynań rządu bo twój mały móżdżek nie wytrzyma takiego obciązenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Zmiany w rządzie? IP: *.bphpbk.pl 21.01.04, 14:05 Lechu - przecież Janek ma całkowitą rację! Nie obrażaj kogoś tylko dlatego, że nie kocha SLDupów. A laurkę babci juz Janek pewnie dał, a babcia mu mówi: "widzisz wnuczku - kiedyś za komuny i pezetpeeru to było dobrze" i Ty "dziadku" pewnie też tak sądzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoJOWnik Re: Waleso gdzie jestes...? IP: *.sympatico.ca 22.01.04, 08:08 Dryyyn, dryyyn ... [Aleksander Kwasniewski] Jurek? Sorki, ze o tak poznej porze nie spisz?? (George Bush] Mama?? [AK] Nie, nie - to ja - Olek. [GB] Aaa ... Olek - siemanko! Co slychac moj rosyjski przyjacielu? [AK] Eeee ... polski. Jest w porzadalu tylko zimno troche. Sluchaj Jurek, dzwonie bo mam interes. [GB] Go on Olek, co tylko chcesz! Ameryka nie zapomnina o przyjacielach! [AK] No wiec Jurek, wiesz ... przyciskaja mnie o te wizy. Teraz jeszcze te wprowadziliscie odciski i w ogole. Chodzi o to, ze moze moglbys cos z tym zrobic? [GB] Olek, buddy ja dla ciebie wszystko morda! Ale co ja tu moge? No powiedz mi, co ja tu moge? [AK] No nie wiem ... jestes prezydentem, moze da sie to jakos tak no wiesz? [GB] Prezydentem? Aaaa rzeczywiscie. No ale sam wiesz jak jest? Tu jest senat - ja nie decyduje. [AK] No tak ale moze moglbys jakos wplynac, w koncu pomagamy wam w Iraku. (GB] Olek - don't worry. Jesli chodzi o ten Irak to rozlozymy to na raty i dodamy do F16 - spokojnie to splacicie w 20 years. [AK] Ale Jurek - jakie raty? Raty to maja byc za F16 a nie za Irak. GB] Hold on Olek - wezme ta umowe na moj computer. Wez ja w hand i czytaj ze mna - zacznijmy od razu od tych malych letters na dole. [AK] O w morde Jurek! Nie zauwazylem tego wczesniej. Ale zaraz - tu jest napisane, ze w zamian za pomoc w Iraku zobowiazujemy sie do dobrowolnej wplaty 20 mld dolarow dla rzadu USA!!! [GB] Olek - morda ty moja! Wiesz ile byscie zaplacili za taki advertisement w najlepszym pasmie reklamowym? Sluchaj bro, to jest interes, na ktorym jeszcze zarobicie w przyszlosci! Bedzie cool! [AK] Ja cie piernicze Jurek ale skad my wezmiemy tyle kasy!!?? [GB] My tu o wszystkim pomyslelismy. Niedlugo damy wam namiar na te rakiety co sie teraz produkuja i co je niedlugo znajdziecie na desert w Iraku. Tylko Olek - morda ty moja - nie robcie nothing na wlasna reke bo znowu wykopiecie nie te co trzeba. [AK] Ale Jurek po cholere nam te rakiety? [GB] No tez prawda ... wlasciwie to nie wiem. W kazdym razie ktos je musi wykopac. Jak juz je wykopiecie to wam umorzymy czesc tego dlugu i wszystko bedzie git. (AK] Cholera Jurek - ty to masz leb! Genialne! A swoja droga kiedy wyslecie nam te F16? [GB] Jeszcze troche time, Olek. Czekamy na pozwolenie Glownego Dyrektora Muzem Wojska. Wiesz jak jest - w koncu zabytkowego obrazu tez ot tak nie wywieziesz za border. [AK] Eeee ... no tak ... Dobra Jurek - to ja bede konczyl bo dzwonie z karty. [GB] Nie ma za co Olek. My tez was love! Ameryka wam tego nie zapomni. Peace! Zadzwon jeszcze kiedys moj rosyjski przyjacielu! [AK] Eeeee ... polski. Siemanko Jurek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sata Re:Nic nie widac zmian na poprawe notowan SLD!! IP: *.proxy.aol.com 21.01.04, 13:56 Dlaczego nikt nie wymieni,najbardziej nieudolnego Premiera RP!!!Czyzby Prezydent i reszta SLD bala sie dyktatora Millera?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sata Re:Nic nie widac na poprawe notowan SLD!! IP: *.proxy.aol.com 21.01.04, 13:56 Dlaczego nikt nie wymieni,najbardziej nieudolnego Premiera RP!!!Czyzby Prezydent i reszta SLD bala sie dyktatora Millera?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sata Re: Nie widac zmian na poprawe notowan SLD!! IP: *.proxy.aol.com 21.01.04, 13:57 Dlaczego nikt nie wymieni,najbardziej nieudolnego Premiera RP!!!Czyzby Prezydent i reszta SLD bala sie dyktatora Millera?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NikodemD. Dąbrowski to styl z"KarieryNikodemaDyzmy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 14:00 Waldi Dąbrowski to styl z"Kariery Nikodema Dyzmy". Oj, te kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zebi Re: Zmiany w rządzie? IP: *.naleczow.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 14:23 Odejscie P. Czyżewskiego przewidział - jak zwykle trafnie J. Urban. W "Nie" (nie pamętam autora tekstu i tytułu)przedstawiono uzasadnienie tej zmiany zwiazane ze sprzedażą bodaj sieci energetycznych p. Kulczykowi. Czytajcie "Nie" - warto!!! Dzisiejsza "sensacja" była wiadoma od kilku dni. Byc moze sam premier o niej jeszcze nie wiedział, ale "Nie" trafnie ją przewidziało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik Re: Zmiany w rządzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 14:47 A gdzie się przyczaoiła łybacka?ona jest jeszcze w rządzie?Może ją podmienić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salcze Re: Łybacka- Zmiany w rządzie? IP: *.stegny.2a.pl 21.01.04, 15:36 Oj marzę o tym by odeszła i przestała straszyć naszą modzież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jegomość Re: Zmiany w rządzie? IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 21.01.04, 15:29 To znowu tylko kosmetyka. Odejść powinni wszyscy!!!! Już czas najwyższy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda I kto to mówił? IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.04, 21:47 O ile pamiętam, to Miller dwa tygodnie temu uparcie dementował spekulacje dziennikarzy na temat zmian w rządzie, jako nieuzasadnione. Kto był wtedy w malignie: premier czy dziennikarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironia Re: Zmiany w rządzie? IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 21.01.04, 15:34 Z SLD powinno być jak z ziemniakami - posadzić na wiosnę albo wykopać jesienią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturG Re: Zmiany w rządzie? IP: *.zabrze.net.pl 21.01.04, 16:01 Kto zamieszcza takie zdjecia? W druku gazetowym OK, ale tu i bez powiekszenia widac, ze jest fatalne. A. www.ar.of.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damesa wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 16:06 Na początku. Były dwa portfele Te stare i te nowe A teraz SLD wyda Ci Rencisto , emerycie konto zerowe Na nic protesty Marsze i pochody Bo rząd się zestarzał I nie narodził się nowy Wieczne skandale, malwersacje A w rządzie kombinacje Jak tu naród uderzyć Czym i jaką aferą ogłupić Już nie ma na Kogo głosować Trzeba się pod spódniczkę Pani prezydentowej schować Lepper sieje zamęt i ogłupienie Potok słów leje się mu strumieniem Czasem prawda mu się trafi jaka I już na Leppera sypie się klaka Ani On, ani Ona Sytuacji nie pokona A naród powoli kona Bieda w oczy gryzie Ludziska łachmany na siebie wdziewają Jeszcze gorszej nędzy się spodziewają Rząd kupuje sobie nowe limuzyny Przetargiem staje się broń wojskowa Bo polska armia za naród Iracki zginąć gotowa A partia SLD naród omamiła A sama do UNI s liła Tam wyda „swoje" pieniądze Bo wtedy powie: "Ja tu już nie rządzę" I trzeba porywu narodu By Polak nie zdechł z głodu By „zima" była cieplejsza A matka Polska bliską stała się i przyjemniejsza! Zima do nas idzie wielkimi krokami Państwo w chaosie , nie myśli o nas Człowieka - Polaka losie Wszelkie świadczenia ucinają Pasa ludziom dociskają Nie ma już państwa z opieką socjalną A rząd prowadzi politykę niemoralną. Nadejdzie Wiosna Ludów Jak w powieści Żeromskiego Ruszy cały naród do boju Bo bieda nie pieści jego A więcej Naród krzywd Rządu tego nie pomieści [ DAMWSA ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górnik Pewna dziennikarka GW (blondynka) IP: 192.168.3.* / *.i-bud.pl 21.01.04, 16:10 pragnąca zachować anonimowość powiedziała,że to same bzety co pisze GW,a pewien współpracownik Redatora Naczelnego Gazety Trzymającej Władzę (GTW) to potwierdził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Pewna dziennikarka GW (blondynka) IP: *.arcor-ip.net 22.01.04, 08:18 Brawo, dawno szkalem potwierdzenia, teraz je mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Zmiany w rządzie? IP: *.rasserver.net 21.01.04, 16:18 czerwonym juz i tak nic nie pomoze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Zmiany w rządzie? IP: 217.153.134.* 21.01.04, 16:48 Ta karuzela przypomina mi stare powiedzonko o "moim dziadku", który gdy prowadzony przez niego zamtuzik nie przynosił dochodu, to "wymieniał k...y a nie przestawiał łóżka" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED ZSMP górą IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.01.04, 16:56 CUDNI CHŁOPCY PRZEFRUNĘLI PRZEZ STUDIA NA SKRZYDŁACH ZSMP, NIEPRAWDAŻ PANIE JP? EGZAMINY,ZALICZENIA KOLA BOKIEM BOKIEM A TERA JEST SIĘ MINISTREM I ROBI CUDNĄ KARIERĘ.ECH,ZYCIE JEST PIĘKNE,NO KURNA PIEKNE JEST ŻE HEJ!CIEKAWE GDZIE WYLĄDUJE CUDNY PAN JP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arczyslaw Dupiaka na Maliniaka IP: *.sympatico.ca 21.01.04, 17:42 Gdy nic sie nie udaje, gdy Polska kroczy od afery do afery i od porazki do porazki (Bruksela) wtedy siegamy po "dramatyczne" roszady personalne w ramach tzw. strategi ruchow pozornych. Nikt tego tak dobrze nie opanowal jak SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dragon Re: Dupiaka na Maliniaka IP: *.chello.pl 21.01.04, 18:30 ty jełopie srazczu praczu. wal sie idioto i nie masz co stukac, boś jest czerwony kutas nie pierdolo i dalij jazada tym komuchom dupska podcirać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dupiaka na Maliniaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.04, 00:10 Trafny tytuł. Bravo !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 17,5 mln$$$$ 69 NOWE OTWARCIE MI-8-LLERA.REANIMACJA TRUPA. IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.01.04, 18:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Zmiany w rządzie? IP: *.sympatico.ca 21.01.04, 19:14 Zmienil stryjek siekierke na kijek! ta banda komuchow nigdy nie zostawi narodu e spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztiwi Re: Zmiany w rządzie? IP: 212.69.67.* 21.01.04, 19:56 No tak, trzeba przeprowadzic dodatkowe konsultacje z Kulczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FREDEK Re: Zmiany w rządzie? Jakie to zmaiany IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 21.01.04, 20:04 To zamiany, to szarada i policzek dla Polskiego spoleczenstwa. Ciagle te same postacie, ci sami nienasyceni byli czlonkowie PZPR a Narod jak barany na rzniecie czeka ze moze jakiegos ochlapa za darmo od zlodziei dostanie.Albo moze CHAMeryka momoze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: NIECH SP?LAJĄ DO IRAKU!!!!! IP: 81.210.21.* 31.01.04, 12:58 nic nie mam do dodania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Kulczyk górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 20:20 Widocznie Piotr Czyżewski nie realizował koncepcji Kulczyka, więc Kulczyk musiał wezwać Millera na dywanik i dokonać stosownych zmian. Ciekawe kiedy zostaną rozliczone interesy Kulczyka przy prywatyzacji majątku skarbu państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Zmiany w rządzie? IP: 195.94.213.* 21.01.04, 20:35 Wiewiórki dawno mówiły, ze za stawianie sie dr Janowi K odchodzi się z rzadu. Ale kto tu rządzi, Jan Qrwa czy kto?????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finans Re: Zmiany w rządzie? IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 21.01.04, 21:30 Czy ten Kulczyk płaci podatki ? Kto będzie na tyle odważny by złapać go za d... i zdemaskować. Jak zapłaci zaległe podatki, rozliczy się z szachrajstw w Poznaniu to przestanie być najbogatszym Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś