Dodaj do ulubionych

Jak zmienia się McDonald's

IP: *.one.pl 09.02.04, 17:53
artykuł sponsorowany ???
Obserwuj wątek
    • Gość: zupi Re: McDonald's - tego się nie jada! IP: 213.199.206.* 09.02.04, 18:03
      Nie jadam tego badziewia, innym też nie polecam bo chcę zdrowo i długo żyć.
      • Gość: Jaden Re: McDonald's - tego się nie jada! IP: *.mgt.pl / *.mgt.pl 09.02.04, 20:07
        W mieście?
        Chyba sobie kpisz - bród, smród, ubóstwo, stresy, przestępczość... mam
        wymieniać dalej?
        I ty chcesz żyć długo? Po jaką cholerę?!
      • Gość: Sceptyk Re: McDonald's - tego się nie jada! IP: *.119-200-80.adsl.skynet.be 10.02.04, 09:59
        "Zdrowe" i "jedzenie" to kategorie, których moim skromnym zdaniem nie da się zaaplikować do towaru
        sprzedawanego w McD.
        "Tektura" i "smar do zawiasow", o, tu już można by ewentualnie sie zgodzić...
    • Gość: wapniaczka Re: Jak zmienia się McDonald's IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 09.02.04, 18:46
      moze sie nie jada, ale kiedy przejezdzam przez Polske, jadam tylko w McD,
      bo jest czysto, wiem na co moge liczyc, zarcie jest swieze - dzieci sie nigdy
      nie skarzyly, a uwielbiaja Mcwies, czy tam inne, ktorych gdzie innych nie
      znajda; zrobcie sieci tanich, czystych, bezpiecznych i ekologicznych barow,
      zwlaszcza przy drogach, to tam sie bedziemy zatrzymywac !
      • Gość: Sceptyk Re: Jak zmienia się McDonald's IP: *.119-200-80.adsl.skynet.be 10.02.04, 10:01
        > zrobcie sieci tanich, czystych, bezpiecznych i ekologicznych barow,
        > zwlaszcza przy drogach, to tam sie bedziemy zatrzymywac !

Od kiedy McD jest ekologicznym barem????
    • kochanie5 Re: Jak zmienia się McDonald's 09.02.04, 19:21
      pracowałam tam żarcie dobreeee szczególnie mc chicken z podwójnym sosem
      • Gość: maruda Re: Jak zmienia się McDonald's IP: *.gdynia.mm.pl 10.02.04, 05:13
        kochanie5 napisała:

> pracowałam tam żarcie dobreeee szczególnie mc chicken z podwójnym sosem

Dobre???? Przecież to, "smakuje" jak wata albo stare sznurowadło. Chyba w życiu
        nie jadłaś kurczaka.
    • Gość: papka MAKARENKO PROPAGANDZISTA IP: 210.212.78.* 09.02.04, 21:12
      Dlaczego nigdy w Wybiorczej nie przeczytamy tego?
      tajnedokumenty.com/MDfrytki.html
    • Gość: sed zjadlem dzisiaj w McDonaldzie i mam niezla srake IP: *.Emf.McGill.CA 09.02.04, 21:15
      .
    • Gość: Tolek Banan Re: Jak zmienia się McDonald's IP: *.nyc.rr.com 09.02.04, 23:15
      Nie, nie sponsorowany. Artykul o gospodarce i jej bardzo wanym czlonku,
      firmie McDonalds. Jeszcze jeden kretyn anty-globalista sie znalazl!
      • Gość: blorkon jedzenie w MC nie jest niezdrowe IP: 217.153.134.* 10.02.04, 00:06
        niezdrowe jest opychanie się nim. Tak jak z założenia nie jest niezdrowa np.
        kawa, czekolada, pączek, witamina B, jajka, olej słonecznikowy - można by długo
        wymieniać. Nikt nawet poważnie nie udowodnił faktu, iż alkohol w przeciętnym
        spożyciu jest niezdrowy.

Wszystko można przedawkować. Nawet sałatę. To tylko kwestia nawyków
        żywieniowych.

A to że jeden czy drugi dostał srania... ludzie! Myślcie.
        Ja dostaję srania od gotowanego mleka. I nie podnoszę zaraz tego na forum, że
        np. gotowane mleko jest niezdrowe.
        Jadam bardzo często w świetnej wietnamskiej w na Warszawskim Marymoncie
        (studenci AWF wiedzą o co chodzi). Nigdy żadnej wpadki, wszystko zawsze świeże,
        smaczne, duże porcje rewelacyjna obsługa. Wziąłem tam raz siostrę i ona dostała
        sraczki. I zaczęłą od razu, że nieświeże, psy, gołębie itd. A ja tam jadam od
        trzech lat i nic mi nigdy nie było.

SAMI WYBIERAMY CO JEMY, A PRZEDE WSZYSTKIM, JAK TO JEMY!!!!

Jedna panna z USA nawet oskarżyła Maca o to, że jest za gruba(!).
        Zatrzymajcie się. Pomyślcie, zamiast oskarżać.

Pozdrawiam Wietnamców z Marymontu.
        • Gość: maruda Re: jedzenie w MC nie jest niezdrowe IP: *.gdynia.mm.pl 10.02.04, 05:18
          Generalnie masz rację. Jednak mc serwuje dania bezsmakowe i niezdrowe. Opychanie
          się tradycyjnymi daniami kuchni wschodniej nie da tak negatywnych efektów, jak
          opychanie się w fastfoodach typu mc, telepizza itp.

• Gość: salceson Re: Jak zmienia się McDonald's IP: *.one.pl 10.02.04, 00:16
        no ważny w gospodarce to on jest, w koncu lansuje takie wzorce zywieniowe ze
        odpowiedzialny jest za spora czesc nadwagi spolecznosci krajów
        wysokorozwinietych :))
        w gospodarce naprawde wazne sa firmy wysokich technologii, elektroniczne,
        motoryzacyjne, chemiczne no i oczywiscie zbrojeniowe bo napedzaja wszystkie
        galezie gospodaraki, lacznie z nauka, produkcja niematerialna, know-how itp
        gdyby nie bylo McDonalds to ta krowe i salate i tak by ktos zjadl
        no ale mimo wszystko milkshake mniam mniam, chyba jutro skocze do maca
    • Gość: maruda Re: Jak zmienia się McDonald's IP: *.gdynia.mm.pl 10.02.04, 05:26
      Wydaje mi się jednak, że bezprzewodowe punkty dostępu do internetu nie są do
      końca trafionym pomysłem. Ci, którzy mają palmtopy czy notebooki raczej nie
      jadają w McDonald's - zauważa Grabowski. Jego zdaniem lepszym rozwiązaniem
      byłyby stanowiska komputerowe, z których za darmo może skorzystać każdy.

To są rozważania zupełnie abstrahujace od meritum - czyli żywienia. Jedną z
      fundamentalnych zasad zdrowego odżywiania się jest skupienie się na jedzeniu w
      trakcie posiłku.
      • Gość: usa krytyka glupich polaczkow IP: *.client.comcast.net 10.02.04, 05:33
        w mcdonaldzie sie je bo jest tanio i szybko. Oczywiscie wszystko na polskim
        rynku jest rzecza abstrakcyjna, ludzie sa za biedni zeby kupowac po za domem
        "szybko i tanio"
        • Gość: Anka Re: krytyka glupich polaczkow IP: *.speed.planet.nl 10.02.04, 09:17
          Zobacz, ile "szczuplych" kobiet w twoim kraju wyhodowal Mc.
          Jedzenie w Mc to beznadzieja: brak smaku, brak zapachu, ze nie wspomne o
          wygladzie czy wartosciach odzywczych!
          • Gość: usa glupiutka jestes dzeiecko IP: *.client.comcast.net 10.02.04, 10:29
            nie tyje sie od hamburgerow tylko od slodyczy. Niedouczone przyglupki musicie
            wiedziec ze slodycze, czyli cukry proste zamieniaja sie w organizmie czlowieka w
            tluszcz. Cukry proste sa spalane tylko w miesniach, i trzeba byc wysoko sprawnym
            sportowcem zeby te cukry zutylizowac. W organizmie przecietnego czlowieka ten
            cukier z waszych batonikow, ciastek i innych gowien zamienia sie w tlusz, i
            odklada sie na dupie, w pasie, nogach itd, itp. Hamburgery i tycie? tylko w
            waszych glupich gownianych pusciutkich niedouczonych naiwnych cielecych i
            dziecinnych napakowanych bzdurna propaganda glowkach
            • Gość: Rybka mundry amerykanin IP: 62.225.152.* 10.02.04, 11:41
              Mundrzyku, bardzo sie intelektualnie wysililes. Rozumiem, ze u was w "raju"
              reklamuje sie mcd jako "ekologiczne jedzenie niskotluszczowe"? Bo u nas mowia,
              ze hamburgery skladaja sie z tluszczu i odpadow miesnych, dodawszy do tego
              frytki - uzyskuje sie tluste, wysokokaloryczne zarcie, wolne od
              jakichkolwiek "zdrowych" skladnikow (nie pisz tylko o paprochach 2-tygodniowej
              salaty czy chemicznym eko-ogurku jako elelmentach witamonowych).
              A tak poza tym, twoj "amerykanski" ton zalatuje stechlym prymitywizmem o
              oodechu McD.
        • Gość: baaam Re: krytyka glupich polaczkow IP: 62.87.130.* 11.02.04, 21:58
          czy napewno az tak tanio
    • Gość: zbyszek Re: Jak zmienia się McDonald's IP: *.carman.pl / *.carman.pl 10.02.04, 09:27
      JESZCZE JEDNA REKLAMA MAK DONALD, GRATULUJĘ POMYSŁU !!!
    • Gość: Pablito Re: Jak zmienia się McDonald's IP: 81.208.36.* 10.02.04, 10:15
      Na szescie mieszkam w kraju w ktorym ludzie gdy ida na objad lub kolacje do
      restauracji, ida tam by zjesc cos smacznego, porozmawiac ze znajomymi, posmac
      sie, poflirtowac ze znajoma dziewczyna, wydaje mnie sie calkiem nie realna
      kolacja z latopem ( bardzo bardzo smutna). Ludzie nauczmy sie zyc, nie
      pozwalajmy okadac sie z czasu i uwazajmy na podniebienie, nasze cialo nie jest
      smietmikiem wczesniej czy pozniej gowna ktore zjadamy wyjada na powierzchnie
      lecz wtedy bedzie za pozno!!!
    • Gość: ZZ McEgypt IP: *.top.net.pl 10.02.04, 14:47
      w zestawie:
      - filet z mumi
      - bułka w kształcie piramidy posypana piaskiem
      - sałatka z papirusa
      - woda z Nilu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka