Gość: malach IP: *.one.pl 09.02.04, 17:53 artykuł sponsorowany ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zupi Re: McDonald's - tego się nie jada! IP: 213.199.206.* 09.02.04, 18:03 Nie jadam tego badziewia, innym też nie polecam bo chcę zdrowo i długo żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaden Re: McDonald's - tego się nie jada! IP: *.mgt.pl / *.mgt.pl 09.02.04, 20:07 W mieście? Chyba sobie kpisz - bród, smród, ubóstwo, stresy, przestępczość... mam wymieniać dalej? I ty chcesz żyć długo? Po jaką cholerę?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Re: McDonald's - tego się nie jada! IP: *.119-200-80.adsl.skynet.be 10.02.04, 09:59 "Zdrowe" i "jedzenie" to kategorie, których moim skromnym zdaniem nie da się zaaplikować do towaru sprzedawanego w McD. "Tektura" i "smar do zawiasow", o, tu już można by ewentualnie sie zgodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wapniaczka Re: Jak zmienia się McDonald's IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 09.02.04, 18:46 moze sie nie jada, ale kiedy przejezdzam przez Polske, jadam tylko w McD, bo jest czysto, wiem na co moge liczyc, zarcie jest swieze - dzieci sie nigdy nie skarzyly, a uwielbiaja Mcwies, czy tam inne, ktorych gdzie innych nie znajda; zrobcie sieci tanich, czystych, bezpiecznych i ekologicznych barow, zwlaszcza przy drogach, to tam sie bedziemy zatrzymywac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Re: Jak zmienia się McDonald's IP: *.119-200-80.adsl.skynet.be 10.02.04, 10:01 > zrobcie sieci tanich, czystych, bezpiecznych i ekologicznych barow, > zwlaszcza przy drogach, to tam sie bedziemy zatrzymywac ! Od kiedy McD jest ekologicznym barem???? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanie5 Re: Jak zmienia się McDonald's 09.02.04, 19:21 pracowałam tam żarcie dobreeee szczególnie mc chicken z podwójnym sosem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Jak zmienia się McDonald's IP: *.gdynia.mm.pl 10.02.04, 05:13 kochanie5 napisała: > pracowałam tam żarcie dobreeee szczególnie mc chicken z podwójnym sosem ******************* Dobre???? Przecież to, "smakuje" jak wata albo stare sznurowadło. Chyba w życiu nie jadłaś kurczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papka MAKARENKO PROPAGANDZISTA IP: 210.212.78.* 09.02.04, 21:12 Dlaczego nigdy w Wybiorczej nie przeczytamy tego? tajnedokumenty.com/MDfrytki.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sed zjadlem dzisiaj w McDonaldzie i mam niezla srake IP: *.Emf.McGill.CA 09.02.04, 21:15 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Banan Re: Jak zmienia się McDonald's IP: *.nyc.rr.com 09.02.04, 23:15 Nie, nie sponsorowany. Artykul o gospodarce i jej bardzo wanym czlonku, firmie McDonalds. Jeszcze jeden kretyn anty-globalista sie znalazl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blorkon jedzenie w MC nie jest niezdrowe IP: 217.153.134.* 10.02.04, 00:06 niezdrowe jest opychanie się nim. Tak jak z założenia nie jest niezdrowa np. kawa, czekolada, pączek, witamina B, jajka, olej słonecznikowy - można by długo wymieniać. Nikt nawet poważnie nie udowodnił faktu, iż alkohol w przeciętnym spożyciu jest niezdrowy. Wszystko można przedawkować. Nawet sałatę. To tylko kwestia nawyków żywieniowych. A to że jeden czy drugi dostał srania... ludzie! Myślcie. Ja dostaję srania od gotowanego mleka. I nie podnoszę zaraz tego na forum, że np. gotowane mleko jest niezdrowe. Jadam bardzo często w świetnej wietnamskiej w na Warszawskim Marymoncie (studenci AWF wiedzą o co chodzi). Nigdy żadnej wpadki, wszystko zawsze świeże, smaczne, duże porcje rewelacyjna obsługa. Wziąłem tam raz siostrę i ona dostała sraczki. I zaczęłą od razu, że nieświeże, psy, gołębie itd. A ja tam jadam od trzech lat i nic mi nigdy nie było. SAMI WYBIERAMY CO JEMY, A PRZEDE WSZYSTKIM, JAK TO JEMY!!!! Jedna panna z USA nawet oskarżyła Maca o to, że jest za gruba(!). Zatrzymajcie się. Pomyślcie, zamiast oskarżać. Pozdrawiam Wietnamców z Marymontu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: jedzenie w MC nie jest niezdrowe IP: *.gdynia.mm.pl 10.02.04, 05:18 Generalnie masz rację. Jednak mc serwuje dania bezsmakowe i niezdrowe. Opychanie się tradycyjnymi daniami kuchni wschodniej nie da tak negatywnych efektów, jak opychanie się w fastfoodach typu mc, telepizza itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salceson Re: Jak zmienia się McDonald's IP: *.one.pl 10.02.04, 00:16 no ważny w gospodarce to on jest, w koncu lansuje takie wzorce zywieniowe ze odpowiedzialny jest za spora czesc nadwagi spolecznosci krajów wysokorozwinietych :)) w gospodarce naprawde wazne sa firmy wysokich technologii, elektroniczne, motoryzacyjne, chemiczne no i oczywiscie zbrojeniowe bo napedzaja wszystkie galezie gospodaraki, lacznie z nauka, produkcja niematerialna, know-how itp gdyby nie bylo McDonalds to ta krowe i salate i tak by ktos zjadl no ale mimo wszystko milkshake mniam mniam, chyba jutro skocze do maca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Jak zmienia się McDonald's IP: *.gdynia.mm.pl 10.02.04, 05:26 Wydaje mi się jednak, że bezprzewodowe punkty dostępu do internetu nie są do końca trafionym pomysłem. Ci, którzy mają palmtopy czy notebooki raczej nie jadają w McDonald's - zauważa Grabowski. Jego zdaniem lepszym rozwiązaniem byłyby stanowiska komputerowe, z których za darmo może skorzystać każdy. ********************** To są rozważania zupełnie abstrahujace od meritum - czyli żywienia. Jedną z fundamentalnych zasad zdrowego odżywiania się jest skupienie się na jedzeniu w trakcie posiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usa krytyka glupich polaczkow IP: *.client.comcast.net 10.02.04, 05:33 w mcdonaldzie sie je bo jest tanio i szybko. Oczywiscie wszystko na polskim rynku jest rzecza abstrakcyjna, ludzie sa za biedni zeby kupowac po za domem "szybko i tanio" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: krytyka glupich polaczkow IP: *.speed.planet.nl 10.02.04, 09:17 Zobacz, ile "szczuplych" kobiet w twoim kraju wyhodowal Mc. Jedzenie w Mc to beznadzieja: brak smaku, brak zapachu, ze nie wspomne o wygladzie czy wartosciach odzywczych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usa glupiutka jestes dzeiecko IP: *.client.comcast.net 10.02.04, 10:29 nie tyje sie od hamburgerow tylko od slodyczy. Niedouczone przyglupki musicie wiedziec ze slodycze, czyli cukry proste zamieniaja sie w organizmie czlowieka w tluszcz. Cukry proste sa spalane tylko w miesniach, i trzeba byc wysoko sprawnym sportowcem zeby te cukry zutylizowac. W organizmie przecietnego czlowieka ten cukier z waszych batonikow, ciastek i innych gowien zamienia sie w tlusz, i odklada sie na dupie, w pasie, nogach itd, itp. Hamburgery i tycie? tylko w waszych glupich gownianych pusciutkich niedouczonych naiwnych cielecych i dziecinnych napakowanych bzdurna propaganda glowkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka mundry amerykanin IP: 62.225.152.* 10.02.04, 11:41 Mundrzyku, bardzo sie intelektualnie wysililes. Rozumiem, ze u was w "raju" reklamuje sie mcd jako "ekologiczne jedzenie niskotluszczowe"? Bo u nas mowia, ze hamburgery skladaja sie z tluszczu i odpadow miesnych, dodawszy do tego frytki - uzyskuje sie tluste, wysokokaloryczne zarcie, wolne od jakichkolwiek "zdrowych" skladnikow (nie pisz tylko o paprochach 2-tygodniowej salaty czy chemicznym eko-ogurku jako elelmentach witamonowych). A tak poza tym, twoj "amerykanski" ton zalatuje stechlym prymitywizmem o oodechu McD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baaam Re: krytyka glupich polaczkow IP: 62.87.130.* 11.02.04, 21:58 czy napewno az tak tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Jak zmienia się McDonald's IP: *.carman.pl / *.carman.pl 10.02.04, 09:27 JESZCZE JEDNA REKLAMA MAK DONALD, GRATULUJĘ POMYSŁU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: Jak zmienia się McDonald's IP: 81.208.36.* 10.02.04, 10:15 Na szescie mieszkam w kraju w ktorym ludzie gdy ida na objad lub kolacje do restauracji, ida tam by zjesc cos smacznego, porozmawiac ze znajomymi, posmac sie, poflirtowac ze znajoma dziewczyna, wydaje mnie sie calkiem nie realna kolacja z latopem ( bardzo bardzo smutna). Ludzie nauczmy sie zyc, nie pozwalajmy okadac sie z czasu i uwazajmy na podniebienie, nasze cialo nie jest smietmikiem wczesniej czy pozniej gowna ktore zjadamy wyjada na powierzchnie lecz wtedy bedzie za pozno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ McEgypt IP: *.top.net.pl 10.02.04, 14:47 w zestawie: - filet z mumi - bułka w kształcie piramidy posypana piaskiem - sałatka z papirusa - woda z Nilu Odpowiedz Link Zgłoś