Gość: Daanko A telefony i inne rzeczy za 1 zł??? IP: 109.243.144.* 08.03.10, 12:46 Może o tym warto napisać??? Też jest wszystko za 1 zł tylko co z tego jak za aktywacje trzeba zapłacić a potem co miesiąc odpalać co nie co... Odpowiedz Link Zgłoś
tl111 Panie Samcik 08.03.10, 13:07 Do tej pory czytałem Pana opinie i ufałem, że jest Pan obiektywny oraz zna się na tym co pisze. Od dzisiaj ta ocena radykalnie się zmieniła. Od co najmniej 3 lat interesuję się ofertami telekomunikacyjnymi i mam w tym temacie rozaznanie. Napisał Pan bzdury, a wystarczyło przeczytać regulamin oferty i użyć logiki. Wprowadza Pan w błąd swoich czytelników. Świadomie czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... nie... IP: *.silesiamultimedia.com.pl 08.03.10, 13:32 niezłe bzdury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyManpulant Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 14:28 Arykuł napisano w celu ochrony W3 i gnojenia P4? 30PLN WPŁACAM i mam za free rozmowy w sieci. 30PLN ZOSTAJE na koncie. W następnym miesiącu rozmawiam 300min w P4 15pln i w kolejnym także KUPUJĘ pakiety za 5PLN- łącznie za 15PLN. Doładowałem 1 raz za 30PLN. Pytanie do MANIPULANTA - ile kosztował SD? Wg mojej matematyki ZERO PLN! W POP trzeba za 1000min ZAPŁACIĆ. W HEYAH także SD nic nie kosztuje, ale PRZYMUS doładowań. Proszę się pochylić nad swoim tekstem i napisać OBIEKTYWNY artykuł. Dziwne, że za takie zmanipulowane informacje płacą kasę w GW. Chyba, że to główna zasada w waszej gazecie i inaczej się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyManipulant Re: Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 14:38 MANIPULANT = Maciej Samcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu1986 Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 14:34 Panie Samcik... pan chyba nie czyta uważnie regulaminów chociażby ulotek.. 30zł o których pan mówi, że tyle kosztuje STAN DARMOWY jest do wykorzystania przez 365dni od momentu doładowania konta na wszystko co się panu żywnie podoba od dzwonienia do wszystkich sieci po smsy do wszystkich sieci, więc czemu pan sugeruje, że klienci płacą 30zł tylko i wyłącznie za darmowe połączenia ze wszystkimi w PLAY. a może niech pan "PRZEŚWIETLI" pozostałych operatorów czemu nie wprowadzają podobnych ofert lub jeśli już mają jak u nich się one przedstawiają cenowo. Zawsze się znajdzie osoba, która i tak będzie narzekała na wszystko choćby na to, że woda, która leci z kranu jest za mokra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogas Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... nie... IP: 91.90.73.* 08.03.10, 16:07 Odnoszę wrażenie, że pan redaktor nie bardzo wie na jakiej zasadzie działa pre-paid, skoro takie bzdury wypisuje. Żeby nie być gołosłownym - proponuję sprawdzić, czy którakolwiek sieć oferuje DARMOWE rozmowy lub smsy (DO WSZYSTKICH SIECI) po zasileniu.. A może to artykuł sponsorowany..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student jak kurwa orange wali w chuja to nikt nie pisze IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.03.10, 17:22 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: jak kurwa orange wali w chuja to nikt nie pis IP: *.alfanet24.pl 08.03.10, 21:26 Samcik, co za bzdury wypisujesz! Przeciez Stan darmowy jest damowy - nie kosztuje NIC! A to że trzeba doladowac konto 30 zl by go uruchomic to trudno! Najwazniejsze, ze te 30 zl zostaje na inne uslugi np. polaczenia do innych sieci!!!!!!!!!!!!!!!!! Czytaj regulaminy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: jak ku... orange wali w ch...a to nikt nie pis IP: 77.236.0.* 14.09.10, 13:18 orange zapie...ło mi kase w 2009 roku dwa razy oraz znikało mi co miesiąc około 15 złotych nawet ku... mi nie chca oddac tylko sie wykrecaja a to to to tamto teraz kazali mi numer dowodu a te k....y wiedza o kogo chodzi juz nie wiem co mam zrobic azeby mi oddali skradzone pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MatysS87 Re: jak ku... orange wali w ch...a to nikt nie pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 19:33 Rzeczywiście.. Orange nie zawsze stosuje się do potrzeb klientów :( Często zdarza się ,że jest przeładowana sieć lub brak zasięgu...Nie mówię tu o dniach roboczych ,lecz chodzi o dni które są dniami wolnymi od pracy. Święta, uroczystości itp. UNOWOCZEŚNIĆ TO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blady Re: jak ku... orange wali w ch...a to nikt nie pis IP: *.ds1-k.us.edu.pl 15.03.11, 15:42 ruszył jais nowy konkurs z orange.. proszą o wyslanie jednego sms o rownowartości zwyklego smsa i sie zaczyna.. codzień później przychodzą smsy za ktore orange-ku... pobiera około 5 zł... moi rodzice sie na to nabrali...wy tego nie róbcie.. zatrzymać to mozna wysylając STOP KLUB na nr 60400 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsd Re: jak ku... orange wali w ch...a to nikt nie pis IP: *.centertel.pl 30.01.14, 22:08 No racja i pre-paid tak samo =, niby 3GB aty po 2,1 zawsze rozlącza to juz regula jak w ten sam dzień kupisz kartę to znowu zapie... do następnego 2,1 - sku...syny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiedyś Zrobiony Zrobieni w Playa... IP: 202.108.50.* 09.03.10, 00:12 Więcej 'błędów', 'pomyłek', 'niejasności' związanych z Play na zrobieniwplaya.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do śmiecia Re: Zrobieni w Playa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 00:34 A Ty śmieciu teraz tu nadajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żałosne Re: Zrobieni w Playa... IP: 81.219.152.* 09.03.10, 09:13 Gość portalu: do śmiecia napisał(a): > A Ty śmieciu teraz tu nadajesz? Skąd was biorą do pracy Play, z tak ogromną elokwencją :) słownictwem :) retoryką :) a zwłaszcza z tym nigdzie niespotykanym playowym :) podejściem do klienta :)))))) ŁACHUDRY Odpowiedz Link Zgłoś
mynameisnetworker Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... nie... 09.03.10, 14:23 Dziwny punkt widzenia Pana Maćka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Play Well, jest darmowy, zupełnie. IP: *.pl 09.03.10, 21:24 Masz zupełnie za darmo możliwość dzwonienia wewnątrz Play - trzydziestozłotowe zasilenie, którym "właczasz" to darmowe dzwonienie zostaje w całości na cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... nie... IP: *.ar.krakow.pl 09.03.10, 22:11 Śmieszny artykuł........ w plusie jakikolwiek pakiet kosztuje około 5-10 zł do jednego numeru. Play daje rozmowy za darmo, bo 30zł jest do wykorzystania właśnie po 29 gr do wszystkich! Do tego promocyjne smsy w liczbie 1000szt na miesiąc. czyli piszemy do wszystkich za darmo, do play dzwonimy za darmo a do innych po 29gr...!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylkonieplay Re: Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.10, 11:59 darmo bo nima do kogo dzwonić, nie każdy ma aż tak wielu znajomych w podstawówce :)))))))))) Cały Play, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pako Re: Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 14:17 szkoda tylko że te rozmowy dotyczą rozmów wewnątrzsieciowych, no ale może podobnej oferty się kiedyś doczekamy. I tak nie jest źle, stawki na rynku spadły do 29gr ( w play i orange w ofercie z podwójnym pakietem minut) jest w czym wybierać zatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobieton Samcik, jesteś sexualnie pociagającym męnszczyną IP: 109.77.30.* 10.03.10, 15:23 Let's play, baby ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... nie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.10, 15:49 No i co tu sie dziwić, ze Play oszukuje. Przecież ten facet, który wymyślił Playa i jest jego współwłaścicielem, zrujnował kupe ludzi w Islandii. Jego bank zbaknrutował i oszczedności życia nie tylko Islandczyków, ale i Anglików i Holendrów wyparowały. A wcześniej gość kusił ich wysokimi procentami, heheh. Oszust pierwszej wody, tylko czekać aż wykiwa klientów z Playa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... n IP: 78.149.218.* 11.03.10, 21:02 chyba przesadzasz z tym oszukiwaniem, jakoś ludzie korzystają z tej usługi i nie słyszałam żeby ktoś się narzekał,promocja dobra ale szkoda że trzeba doładować konto aż za 30zł, brakuje mi tu czegoś w stylu orange(nakrecone minuty) gdzie jak sie potrzebuje nagle zadzwonić, aktywuje się pakiet na 1 dzień za nieduże pieniądze, Odpowiedz Link Zgłoś
pinionzek Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... nie... 12.03.10, 09:57 to żadna niespodzianka że za darmo nikt ci dziś nic nie da. a co do playa to ich polityka cenowa wymusiła zmiany w ofercie pozostałych operatorów do zmian, na czym tylko skorzystali klienci. i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Jedno jest pewne. 12.03.10, 10:11 Jak widać po komentarzach, Play dorobił się skromnej, ale hałaśliwej grupy fanbojów, na miarę "grupy wsparcia" Apple, całkowicie bezkrytycznych i całkowicie oddanych. Odpowiedz Link Zgłoś
cezbak Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... nie... 12.03.10, 10:47 Autor zapomniał jeszcze o jednym dodatkowym wydatku - ja na przykład musiałem kupić TELEFON. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pun _________Samcik bucu liczyć nie umiesz !!!!!!!!! IP: *.trzebinia.mm.pl 12.03.10, 11:47 Maciej Samcik Ty krepy bucu liczyć nie umiesz, 30 PLN ładujemy w PLAY i mamy za darmo do wszystkich ludzi w PLAY i zostaje 30 PLN na wygadanie z innymi sieciami więc policz sobie 30:0.29 (tyle kosztje za minutę). Mam play od 2 lat i jestem bardzo zadowolony bo zawsze mam najtaniej i nalepsze połączenia, Na nic się nie skarżę, a byłem przedtem w plus i orange ale byłem głupi bo szybko im nie podziękowałem tylko to trwało trochę miesięcy. Przechodźcie do PLAY najlepsza i najtańsza sieć GSM Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A skąd ty knajaku wuesz że Samcik to 12.03.10, 14:15 Bardzo Uczciwy Człowiek. Jasnowidz ty cy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan kto wierzyl?.. patrzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 12:17 po 1 wiadome bylo ,ze jednak cos bedzie trzeba zaplacic. i tak plus rzadzi sami zobaczcie tnij.org/f3v4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamtam Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... nie... IP: 89.231.214.* 12.03.10, 12:25 Najbardziej mnie rozwala gdy słyszę od znajomych ile płacą za abonament w takich sieciach jak Era na przykład gdzie ja na prepaidzie mam lepsze warunki i tańsze rozmowy niż ludzie z podpisanym cyrografem na dwa lata. Dla mnie play jes tsuper rozwiązaniem głównym atutem jest ważność konta po doładowaniu. Dla mnie istotne jest właśnie to, że po doładowaniu za 30zł mam na wykorzystanie tych środków rok czasu. Inni operatorzy nadal uprawiają prymitywny proceder wymuszania doładowania po miesiącu lub więcej ale to zależy od kwoty doładowania. Szkoda, że play w ofercie dla internetu nie ma dłuższej ważności środków na wykorzystanie na transfer gdyż nie jestem w stanie wykorzystać wszystkiego w ograniczonym czasie. Ale jeżeli chodzi o wszelkie oranżady czy ery to nie dziękuję, nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... nie... IP: *.era.pl 12.03.10, 12:38 Autor powinien w tak precyzyjny sposób przejrzeć oferty wszystkich operatorów (tam za wszelkie darmowe połaczenia trzeba dopłacić określoną kwotę - i nie jest to kwota do wykorzystania). Wstyd, że link do takiego artykułu znajduje się na stronie głównej poważanego dziennika. Brak rzetelności, czy wiedzy o rynku telekomunikacyjnym? Odpowiedz Link Zgłoś
luni8 Re: Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... n 12.03.10, 16:37 > Autor powinien w tak precyzyjny sposób przejrzeć oferty wszystkich > operatorów (tam za wszelkie darmowe połaczenia trzeba dopłacić > określoną kwotę - i nie jest to kwota do wykorzystania). Autor nie doczytał również podstawowej różnicy. U innych operatorów trzeba doładować podobną kwotę co 30 dni. by móc w ogóle wykonywać połączenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... nie... IP: 213.25.25.* 12.03.10, 14:02 Play to oszuści. Mam u nich internet na niby 5G ale po pobraniu połowy danych praktycznie nie działa. Przesyłają sms-y że już wykorzystałem 4 G i to się zgadza, ale net niedziała chociaż jeszcze teoretycznie jeszcze ma 1G. Podobnie ten stan darmowy-ściema Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Oferta zdecydowanie lepsza od innych sieci. 12.03.10, 14:08 Na przykład w Sim Plusie za takie samo 30 PLN można dzwonić przez miesiąc za darmo, ale tylko do jednej osoby z tej sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
luni8 Re: Oferta zdecydowanie lepsza od innych sieci. 12.03.10, 16:39 guru133 napisał: > Na przykład w Sim Plusie za takie samo 30 PLN można dzwonić przez miesiąc za > darmo, ale tylko do jednej osoby z tej sieci. Pod warunkiem że jesteś we właściwej taryfie ( z połączeniami za 59 gr) i zapłacisz 5 zł co miesiąc za taką możliwość. W innych taryfach za tę możliwość płacisz 10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Miałem w Play internet.Po 2 miesiacach sygnał IP: 89.174.178.* 12.03.10, 14:27 przestał na 2 miesiące docierać.Mimo uznanych reklamacji kazali opłacać abonament ,a jak wypowiedziałem umowę do dziś żądają 1500 zł kary.Złodziejska firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyplay Play robi was w konia!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.10, 15:01 Zajrzyjcie na zrobieniwplaya.prv.pl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAR Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 15:28 Mam play fresh i jestem zadowolony i nie kapuje jak ktos moze sie czepiac do stanu darmowego, owszem trzeaba załadowac kato za co najmniej 30zł ale ono nam nie przepada(30zł) wiec rozmowy w play sa jak najbardziej za darmo,za to konkurencja kreci jak tylko może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mae_mae Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... nie... IP: 87.205.108.* 12.03.10, 15:38 co do darmowości... to takie zachowanie sieci było już znane w GB kilka lat temu, że za doładowania w miarę stałe, co miesięczne dostała się darmowe połączenia w ramach jednej sieci... i jedna uwaga do autora - PLAY tego nie ukrywał że to jest za stałe doładowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Prześwietlamy: W Play Fresh stan darmowy... n IP: 78.149.218.* 12.03.10, 16:45 tamtam zauważ że prepaid jest dobry, ale tylko głownie do połączeń wewnątrzsieciowych. Wtedy warunki są rzeczywiście bardziej atrakycjnie niż na abonament, ustawisz sobie odpowiednie pakiety Ty i 3 czy nakręcone minuty (orange) i dzwonisz do wszystkich za 10 groszy, gorzej jest jak połączenia wykonujesz poza siecią wtedy korzystniej wychodzi abonament, więc nie dziw się aż tak swoim znajomym :) Odpowiedz Link Zgłoś