Gość: adamm Kretynów nie brakuje. A trick prymitywny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 16:41 Jak głupim stworzeniem trzeba być aby się na coś podobnego nabrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASER Kara Boga dla chciwych: utrata majątku. IP: 194.181.94.* 23.03.10, 16:49 Chciwy jest głupi. I na tym polega metoda oszustwa od stuleci! Ale że Polacy łapią się na takie metody to oznacza że są wyjątkowo głupi. Nawet mi ich nie żal. To tak jak ci którzy dają na ulicach pieniądze ludziom, którym właśnie skończyła się benzyna a muszą wrócić do domu albo wysyłają kasę bo dostali wiadomość że wygrali w loterii, w której nawet nie grali. Odpowiedz Link Zgłoś
l005 Polacy-naiwniacy 23.03.10, 17:00 Ludzie, toż to od lat już krążą takie e-maile po świecie. Mój "junk E-mail" folder zbiera je każdego dnia. Że aż policja musi Was przed tym ostrzegać to się w głowie nie mieści. Jak można być tak naiwnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mwaruwari Wcale nie trzeba być "bezdennym kretynem" IP: *.chello.pl 23.03.10, 17:18 Wystarczy w prostych skalach dominacja-submisyjnosć i afiliacja-wycofanie, mieć wysoką submisyjność i afiliację. To tzw. "idealni kredytobiorcy", bynajmniej często wcale nie kretyni. Również nie wierzyłem, że są ludzie, którzy dają się nabrać na "Nigeryjczyka". DO czasu aż nie spotkałem pewnej panny, która to opowiedziała mi, jak to jej tato dał 15 000 zł zaliczki jakiemuś gościowi na auto marki Suzuki, które miało być sprowadzone z Zachodu. Potem ślad po gościu zaginął, potem okazało się, że to znany policji oszust, potem, że go złapali, ale jak się nietrudno domyśleć, kasy miał przy sobie niewiele :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badziewiak Jaki matoł otwiera maile od nieznajomych osób? IP: *.ien.pw.edu.pl 23.03.10, 17:14 Po co otwierać maile o dziwnych tytułach albo od ludzi o dziwnych nazwiskach? Ogarnijcie się :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a A ty co, dziecko spod klosza jestes? IP: *.toya.net.pl 23.03.10, 17:41 Do obcych ludzi tez sie nie odzywasz? To jak nawiazujesz znajomosci? Przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo łajtasy Policja ostrzega przed nowym "oszustwem nigeryj... IP: *.compi.net.pl 23.03.10, 17:15 Bali bohaci lucie, ja mieć ku Wam extra biznes 3000% zwrota w łan jer! Znalas pole daimond za moja stodola. Ja meć duża ronk do praca ale nie mać łopata dla moja, moja brata, barta moja brata, brata syna ojca wnuk, kazyn i other renca z wioska. Ty wplacić na lopata za udzial w kopalnie $12000 i mecz sysk cztery miliona prawie na choinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Dobre ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 20:43 No właśnie, żeby uwierzyć w podobnie brzmiące brednie trzeba być SKOŃCZONYM KRETYNEM. Dwudziesty pierwszy wiek a biała człowiek taka głupia... Ż . A . L . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roti głupich nie sieją.... IP: 193.111.166.* 23.03.10, 17:22 kosić leszczy ile się da!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zion Policja ostrzega przed nowym "oszustwem nigeryj... IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.10, 17:37 Ci co się nadziali to zwykli frajerzy i przygłupy nie ma nic za darmo te smsy i maile, nawet te reklamowane w TV, że niby specjalna komisja nadzoruje to jedno wielkie złodziejstwo i lipa ale w tak dużej populacji jak ludzka frajerów zawsze jest spory procent nie żałuję ich ani trochę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: happy czarne skurwysynst... spiewac tanczyc i oszukiwac IP: *.hsd1.fl.comcast.net 23.03.10, 17:46 jedyne to co ta banda trutni nadaje sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meksyk Re: czarne skurwysynst... spiewac tanczyc i oszuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 18:46 zamilcz rasistowski kiepie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr Re: czarne skurwysynst... spiewac tanczyc i oszuk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.10, 23:13 meksyk to murzynofil czy fan Simona Mola? A moze nieuzyteczny id.ta? Wymien laureatow Nagrody Nobla z Neeggerrii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: czarne skurwysynst... spiewac tanczyc i oszuk IP: *.dsl.bcvloh.sbcglobal.net 23.03.10, 19:44 nigeryjczycy sa madrxejsi niz polacy,wcale im sie nie dziwie ,jak znajda glupich i chciwych to wydoja z nich wszystkie pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 to nie jest nowy przekret 23.03.10, 17:47 dziala juz pare lat.jak ktos chce placic nieznajomym,jego wola.Na durnote nie ma lekarstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Chciwość nie zna granic IP: *.aster.pl 23.03.10, 17:56 Jak zwykle chciwość gubi ludzi. Tych głupszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfg Re: Policja ostrzega przed nowym "oszustwem niger IP: *.toya.net.pl 23.03.10, 18:23 To skandal!!!!!!!!!!!! Wysłałem im wszystkie moje oszczedności bo obiecywali 120% zysku w ciągu roku!!! Miały być na auto!!!!!!! Czekam już pół roku na odpowiedź ile mam u nich na kącie teraz pieniędzy!! Gdzie jest Policja?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Policja ostrzega przed nowym "oszustwem nigeryj... IP: *.cpe.quickclic.net 23.03.10, 18:23 Nosz ku...! W dzisiejszych czasach dac sie w taki sposob oszukac? Kiedy tyle sie na ten temat mowi?Rozumiem w czasach transformacji w Polsce mozna bylo to kupic,ale nie teraz! Naprawde glupota ludzka jest nieograniczona jak cwaniactwo tych oszustow.Przyznam,ze jakies pol roku temu tez dostalem podobny e-mail,nawet odpisalem na niego wyzywajac ich od m.in.oszustow ,dalej juz nie podaje epitetow.Jakos nikt mi nie odpwiedzial,ani do sadu nie podal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billy Uwielbiam czytać o takich ,przekrętach''!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 18:34 Jakim trzeba być skończonym IDIOTĄ I MATOŁEM w jednym ,żeby dać się złapać na takie coś???Wcale mi tych nabranych nie żal!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddupa Bardzo dobrze, slekcja naturalna w społeczeństwie, IP: *.nettelinwestycje.pl 23.03.10, 18:44 jedni się uczą normalnie, potrafią przewidywać, inni się potrafią uczyć na cudzych błędach, są tacy co muszą na swoich błędach bo inaczej nikt im nic nie powie - wiedzą najlepiej, jeszcze inni nie uczą się nawet na swoich błędach, oni giną albo dosłownie albo pod względem finansowo-materialnym, to jest dobre, naturalna ewolucja rynku i społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Jest nowy sport - scambaiting IP: 74.81.224.* 23.03.10, 19:12 www.419eater.com/index.php (zobaczcie The Trophy Room!) Odpowiedz Link Zgłoś
arbdahrba Mr Anderson... Matrix wraca, wraca w wielkim stylu 23.03.10, 19:13 Ludzie to są jednak głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
jagger2009 Policja ostrzega przed nowym "oszustwem nigeryj... 23.03.10, 19:33 BARDZO WAZNE: NIE ODPOWIADAC NA TEGO TYPU E-MAILS (PROSZE ZWROCIC UWAGE ZE OTRZYMUJAC TEGO RODZAJU E-MAIL NIE MA WASZEGO ADRESU JAKO ODBIORCY JEZELI AUTOMATYCZNIE ODPOWIADACIE TO TAMTA STRONA MA JUZ WASZ ADRES)PRZETRANSFEROWAC TEN E-MAIL DO: fraud.alert@met.police.uk Odpowiedz Link Zgłoś
hugow ZUS = nigeryjski scam 23.03.10, 20:12 czym od nigeryjskiego przekrętu różni się ZUS - Zakład Ubezwłasnowolnionego Społeczeństwa Wpłacasz co miesiąc lub inaczej ale regularnie - w zamian za obietnicę wielkiej kasy - której nigdy nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Policja ostrzega przed nowym "oszustwem nigeryj... 23.03.10, 20:28 Co raz więcej Polaków Co dwa i co trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIchwa i Kara "Brytyjski" bank? ;-)) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.03.10, 22:17 A jaka jest RELIGIA / POCHODZENIE wlascicieli tego "banku" ??? Taka sama jak "amerykanina" madoffa? Case Madoffa, Filderhoffa, Drabinskiego, Gietliha itd itd zmienil moj swiatopoglad totalnie. Uwazam ze Bog wiedzial co robi podczas 2 wojny swiatowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: "Brytyjski" bank? ;-)) IP: *.dsl.bcvloh.sbcglobal.net 23.03.10, 22:38 idz i powies sie glupi polaczku antysemito, inni idioci twojej narodowosci wysylaja pieniadze bo sa chciwi a ty smierdzielu winisz Zydow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lichwa i Kara Polaczek brzmi sympatycznie ;-) ;-) ;-) ;-) IP: 74.198.8.* 24.03.10, 04:04 Polaczek brzmi bardzo sympatycznie. A jak brzmi ZYDEK ? ;-) ;-) ;-) Posluchaj wieprzu z kolchozu (nie mylic z kolchozem radzieckim) Pochodzenie i religia chronia cie od odpowiedzialnosci karnej za twoje posty, ale nie uchronia cie od osmieszenia. Nie licz ze oskarzeniem o "antysemityzm" mnie przestraszysz. Zydowskie pochodzenie najwiekszch zlodziei i "bankrutow" to FAKT a nie antysemityzm. Lehmanowie to zydzi Madoff to zyd Drabinski to zyd filderhof to zyd Reithman to zyd W dobie komputerow, jest NIEMOZLIWE prowadzic transfery pieniedzy i byc anonimowym. Wiec pytanie o RELIGIE i POCHODZENIE zlodziei jest jak najbardziej legalne. Do PRODUKTYWNEJ roboty ty smierdzielu !!!!!!!!!!!!! Kto nie pracuje jesc nie powinien - zyd salomon Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Re: "Brytyjski" bank? ;-)) 24.03.10, 05:45 Gość portalu: janek napisał(a): > idz i powies sie glupi polaczku antysemito, inni idioci twojej > narodowosci wysylaja pieniadze bo sa chciwi a ty smierdzielu winisz > Zydow zydek, dlaczego ukrywasz sie pod polskim pseudonimem "janek", wstydzisz sie ladnych zydowskich imion jak;mordko,szawel,icek itd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigeryjczyk a jak wam sie podoba oszustwo przez obiecanie.... IP: *.acn.waw.pl 23.03.10, 22:40 ...zycia wiecznego za 5 zl co tydzien dawane facetowi w sukience? Dziala od stuleci. Odpowiedz Link Zgłoś
kitra1 Nigeryjskie kokosy 23.03.10, 23:51 Nigeryjczycy znani sa od lat z przekretow. Trzeba byc glupim, naiwnym zyjacym pod kamieniem aby sie na ich propozycje nabrac. Albo Polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Re: Nigeryjskie kokosy 24.03.10, 05:49 kitra1 napisała: > > Nigeryjczycy znani sa od lat z przekretow. Trzeba byc glupim, > naiwnym zyjacym pod kamieniem aby sie na ich propozycje nabrac. > Albo Polakiem jestes durniem, ogladalem przed laty program w telewizji amerykanskiej i tam ofiarami murzynow byli amerykanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznań Re: Policja ostrzega przed nowym "oszustwem niger IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.10, 23:58 wystawiłem samochód do sprzedania na mobile de w pewnym momencie dostałem emaila od kolesia z francji ze chce kupic ten samochód tylko jest problem bo on obecnie jest w afryce i wpłaci [połowę pieniedzy i przysle po niego firmę spedycyjna a jak bedzie samochód na statku i dostanie potwierdzenie od firmy spedycyjnej to wysyła drugą częsc takiej tresci dostałem wiadomosc no okej zgodziłem się na niby a koles przysyła wiadomosc ze ze polska jest bankiem wschodnim i nie mozna przesłac pieniędzy ale jak bym mógł to prosi mnie o wpłate na jego konto 500 euro wtedy on mi wysle połowę tej kwoty za samochód normalnie porazka co ten koles pisze czy on szuka głupszych od siebie odpisałem koles przeslij kase w całosci i przysyłaj sobie spedycję kogo chcesz i cisza w innych odłoszeniach scenariusz podobny wyrafinowani oszusci szukaja ofiar i co najgorsze ze ich znajduja Odpowiedz Link Zgłoś
uwagaben Re: Policja ostrzega przed nowym "oszustwem niger 03.11.17, 17:20 UWAGA na tego Nigeryjczyka!!!!!!: www.facebook.com/oszukanaeu/posts/1495748493796392 Odpowiedz Link Zgłoś