Dodaj do ulubionych

Zmiany w Centertelu

IP: *.chello.pl 02.04.04, 01:27
Kolejny Francuz na kierowniczym stanowisku? Chyba zrezygnuje z telefonu w Ideii. Ostatni udalo mi
sie zastapic balaganiarska TP SA, Tele 2. Na razie jest OK.
Poza tym ciekaw jestem gdzie owi zatrudniani na kierowniczych stanowiskach "fachoffccy" placa
podatki? Tu czy na Cyprze, a moze we Francji?
W kazdym razie skutek ich dzialan, np. przejecia TP SA jest katastrofalny. Po prostu nowy,
balaganiarski monopol z najwyzszymi w Europie cenami. Zenada!!! Dobrze, ze mam to juz za soba.
Obserwuj wątek
    • Gość: chinczak Zmien tez kraj bo antypolski prezydent i rzad IP: 61.149.8.* 02.04.04, 04:02
      przeciez Kwach to Stolzman a Borowa to Berman po wujku chyba, co mu Lepper w
      sejmie wypomnial. Proponuje zmiane kraju pobytu, to chba wazniejsze od tego kto
      szefuje w sieci twojej komory?
      • Gość: macwatt Re: Zmien tez kraj bo antypolski prezydent i rzad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 12:51
        Dobrze, że chociaż chinczak tak otwarcie przyznaje sie do swoich orientalnych
        (sądzac po nicku) korzeni. Ale pewnie i to jest jakiś kolejny spisek - cała
        nadzieja w tym, że Lepper z Giertychem go odkryją :-)))))
    • Gość: RK Ranking taryf - www.taryfy.prv.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 08:09
    • Gość: Janusz Re: Zmiany w Centertelu IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 02.04.04, 10:52
      Czyli bedzie kontynuacja monopolistycznych zapedow. Wyciagnac jak najwiecej
      kasy, a klient pojdzie w odstawke. Mam nadzieje, ze przy okazji poleci rowniez
      pan Kalinowski, ktory jako rzecznik zlamal chyba wszystkie kanony wykonywania
      tego zawodu.
    • Gość: P@vlo Abonament w IDEI IP: *.compower.pl 02.04.04, 12:07
      mam tylko nadzieje że przez te zmiany w Centertelu, nie odbije sie to w zły
      sposób na osobach korzystających z abonamentu w Idei... po tym co Ci Francuzi
      wyprawiają z tepsą, możemy być chyba pełni obaw o swoje portfele i komórki :-
      / mam nadzieje że się myle...
    • Gość: Kordas Re: Zmiany w Centertelu IP: 217.97.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 14:40
      Francuzik dostal sie do stolka i bedzie ciagnal kase z naszych kieszeni.
    • Gość: . Re: Zmiany w Centertelu IP: *.ld.euro-net.pl 03.04.04, 12:43
      Sprzedają Polskę... za chwile okaze się , że żyjemy zupełnie w obcym kraju, nic
      nie mamy własnego. Wszystko w obcych rekach. Unia z miesiąc i nie zdziewie się
      jeśli na każdym rogu pojawią się tabliczki PRIVATE ale nie jako nasza ziemia
      tylko Niemców, Włochów i innych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka