Dodaj do ulubionych

CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritatis...

IP: *.ethnet.com.pl 16.10.10, 07:34
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • koloratura1 CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritatis... 16.10.10, 07:41
      Czy gdzieś można nabyć taki telefon dla starszych ludzi, ale bez sim locka (żeby działał, np., w Orange), Boże broń nie mający nic wspólnego z rzeczoną "rodzinką"?
      • Gość: Dziki Re: CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 10:27
        JEśli w Orange, to zainteresuj się takim modelem: www.orange.pl/klienci_ind/telefony?redir=0
        Wygląda bardzo poczciwie, a i stopień skomplikowania jest średnio niski. Jak dla osoby w starszym wieku wydaje się być OK.

Pozdrawiam
        • Gość: az Jeśli mój operator wejdzie w układy z Rydzykiem IP: *.nplay.net.pl 16.10.10, 10:45
          podziękuję mu za już ponad 10-letnią współpracę.
          • Gość: z I ja tak samo, a mam staż 14-letni i więcej niż IP: 217.98.20.* 16.10.10, 11:16
            jeden numer u niego - nie zawaham się ani sekundy.
        • koloratura1 Re: CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritat 16.10.10, 18:24
          Gość portalu: Dziki napisał(a):

> JEśli w Orange, to zainteresuj się ...

Dziękuję!
    • tykaczor CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritatis... 16.10.10, 08:40
      To z pewnością "wódz" Jaruś przez ten telefon rozmawiał z bratem Mlaskaczem tuż przed katastrofą w Smoleńsku i dlatego nie można ustalić treści tej rozmowy, bo Rydzyk - cwaniak - umiał doskonale zaszyfrować wiadomość !
      • piemont12 Rydzyk szuka następnego "dawce" do oskubania ? 16.10.10, 09:42
        że takie bydle złodziejskie, jeszcze nie siedzi, to naprawde CUD... Ale w Polsce już tak jest.
    • Gość: andy Jeżeli Rydzyk będzie w Plusie, to ja się wypisuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 09:36
      Jeżeli Rydzyk będzie w Plusie, to ja się wypisuję
      • Gość: Obcy z Flatwoods Re: Jeżeli Rydzyk będzie w Plusie, to ja się wypi IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.10, 09:44
        dokładnie, ja tak samo zrobię jeśli Orange zacznie się z Rydzykiem waflować. Co z tego że zyskają parędziesiąt tys moherów jak stracą starych użytkowników
      • Gość: Pusiak Re: Jeżeli Rydzyk będzie w Plusie, to ja się wypi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 09:59
        Jeśli Play podejmie współpracę z Rydzykiem wtedy straci trzech użytkowników z mojej rodziny. Podejrzewam, że będzie takich więcej..
      • Gość: Biruta Re: Jeżeli Rydzyk będzie w Plusie, to ja się wypi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 12:59
        Ja tez odejde z Plusa po 10 latach.Wystarczy,ze o.Rydzyk ma RM i TV Trwam ( za duzo) po co mu telefonia kom. i to z osoba ktora te telefony reklamuje ,J.Kaczynskim.Czy Episkopat i nuncjusz papieski nie maja wplywu na Rydzyka aby poszedl do zamknietego klsztoru???? Przez niego i PiS jest odplyw ludzi z kosciola.Na nabozenstwach rozancowych na 20 osob(!!!!) to 2 sa przed 25 lat.
    • abalysii Natychmiast bym odszedł od swojego operatora 16.10.10, 09:38
      gdyby związał sie z tym belzerbubem
    • m_234 CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritatis... 16.10.10, 09:41
      Jaki z niego ojciec?!
      Przecież on ma używać kuśki tylko do sikania.
    • Gość: azet Lux Veritatis... luks SEKTA IP: 178.73.48.* 16.10.10, 09:42
      No i Sekcie znowu nie wyszło, ale szmal na lux życie pozostał, a to, że milion durnych emerytów zrobiono w konia nic nie znaczy dla wodza.
      Juz widzę następcę - operatora! Ha,ha zostanie na lodzie z biedakami i milionerem - wodzem sekty!!!
    • Gość: Michnik ty Qutasie [...] IP: *.zone13.bethere.co.uk 16.10.10, 10:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Odzieracz złudzeń Re: Żydki sie cieszą z kazdego potknięcia Polaków IP: 83.238.5.* 16.10.10, 10:13
        Odpowiadam nie tobie, tylko piszę do tych, którzy to przeczytają. Zapewne uważasz, że przyczyną twoich niepowodzeń osobistych: marnej pracy, kiepskiego wykształcenia, braku powodzenia u kobiet, itd. są Żydzi, osobliwie redaktor Michnik? To ja ci powiem w sekrecie, tylko nikomu nie powtarzaj. Winny jesteś ty sam, a konkretnie twój brak talentu, aspiracji, nieprzesadna inteligencja, może też takie sobie geny odziedziczone po mamie i tacie. Żydzi nie mają z tym nic wspólnego. Miłego dnia.
        • myslacyszaryczlowiek1 Re: Żydki sie cieszą z kazdego potknięcia Polaków 16.10.10, 13:00
          Gość portalu: Odzieracz złudzeń napisał(a):

> Odpowiadam nie tobie, tylko piszę do tych, którzy to przeczytają. Zapewne uważa
          > sz, że przyczyną twoich niepowodzeń osobistych: marnej pracy, kiepskiego wykszt
          > ałcenia, braku powodzenia u kobiet, itd. są Żydzi, osobliwie redaktor Michnik?
          > To ja ci powiem w sekrecie, tylko nikomu nie powtarzaj. Winny jesteś ty sam, a
          > konkretnie twój brak talentu, aspiracji, nieprzesadna inteligencja, może też ta
          > kie sobie geny odziedziczone po mamie i tacie. Żydzi nie mają z tym nic wspólne
          > go. Miłego dnia.

Biorąc pod uwagę poziom agresji i frustracji w postach pod każdym artykułem na temat Ojca T. Rydzyka zamieszczanym przez wybiórczą co drugi dzień można wywnioskować że młodzi wykształceni z wielkiego miasta zamienieni w ludzkie szczury za swoje niepowodzenia winią Radio Maryja i Kościół Katolicki. Przecież większość z nich ani razu nie słuchała Radia Maryja.
          No w cóż, życie w Polsce rządzonej przez obcych ( Fundusz Walutowy) i praca w " żydowskich" firmach jest stresujące, bo gdy tylko pierdniesz to zanim smród dojdzie do twojego nosa to o tym już wie szefostwo. A zapierdziela się po kilkanaście godzin i nawet nie ma czasu na wydanie tych pieniędzy. W tym celu powstają " produkty bankowe" które szczury chętnie kupują skuszone prostym chwytem oszustów ( dać zarobić pierwszym stu, a resztę ogolić do gołej skóry) i chętnie się pozbywają ciężko zarobionych pieniędzy. Większość ma kredyciki do spłacenia, a takich " żyd" lubi bo zrobią wszystko aby utrzymać się w robocie. Nawet czasami rozdaje te kredyty na trochę lepszych warunkach, aby zamienić pracownikai w swojego niewolnika

• Gość: Odzieracz złudzeń Re: Żydki sie cieszą z kazdego potknięcia Polaków IP: *.migutmedia.pl 16.10.10, 14:06
            Czy rzeczywiście odebrałeś mój komentarz jako przejaw frustracji? Hmm, najwyraźniej masz kłopoty z recepcją. Uwierz, lub nie, ale nie pracuję w wielkiej korporacji, więc tego akurat nie musisz mi zazdrościć. Współprowadzę niewielką firmę, nie mam kredytów, mam czas na wydawanie pieniędzy, m.in. na dość liczną rodzinę, ale nie tylko. Nie wszystko w życiu mi się udało, ale nie stało się to za sprawą jakiegokolwiek Żyda, ani nawet katolika, w tym ojca dyrektora i Radio Maryja. Za moje niepowodzenia odpowiadam wyłącznie ja sam.
            Jeśli zaś chodzi o frustrację, to nie obraź się, ale dostrzegam ją u ciebie. Poszukaj przyczyn twoich życiowych klęsk we własnych słabościach. Daj spokój Żydom i cyklistom. Wiem, że to niełatwe, ale - per saldo - przynosi korzyści. Pozdrawiam, szary człowieku.
            • myslacyszaryczlowiek1 Re: Żydki sie cieszą z kazdego potknięcia Polaków 16.10.10, 15:17
              U ciebie nie, ale jak się czyta fora pod artykułami dotyczącymi Radia Maryja, czy też ostatnio Kościoła, to widać wyraźnie jaką spiralę nienawiści nakręca Wybiórcza, i stąd moja frustracja jej tendencyjnymi artykułami i chęcią zmonopolizowania mediów, a tym samym chęcią zawładnięcia umysłami większej części Polaków. Bo bardzo ciężko będzie żyć w takim kraju, gdzie dominuje darwinizm społeczny, (zwierzęca walka o byt) i jest on społecznie akceptowany.
      • Gość: z Palantuniu na garnuszku w UK, IP: 217.98.20.* 16.10.10, 11:21
        a jak myślisz, kto trzyma w garści tamtejsze banki? ;)))
        Z takimi fobiami ciężko ci będzie w życiu, żal mi cię gamoniu (ale tylko troszeczkę ;P).
      • Gość: Leopold Re: Żydki sie cieszą z kazdego potknięcia Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 13:03
        o tyle za duzo napisales.Widac wplyw Rydzyka i in. plebanow.Sami modla sie do Jezusa z Izraela a sa antysemici.Jezeli jestes katolikiem to koniecznie powinienes dokonac apostazji bo jak wierzyc w Boga i Jego Matke zydowke.
      • perepere8 przeciez Rydzyk to nie Polak to agent Watykanu 16.10.10, 15:13
    • Gość: GŁÓDŹ CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritatis... IP: *.chello.pl 16.10.10, 10:16
      OJCZE - JESTEM JESZCZE GŁODNY !
    • maciejkozlowski Dam laptopa za prawo walnięcia w ten cwany ryj ! 16.10.10, 10:16
      A swojego laptopa lubię, jednak jak patrzę na ten wstrętny, zakłamany ryj rydzykowy to budzi we mnie żądzę zdeformowania mu facjaty.
    • Gość: Dziki CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritatis... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 10:24
      Panu Rydzykowi polecam doskonałego i sprawdzonego operatora z niemiec - Joseph Goebbels Telephone AG. Wykazywał się on (operator) doskonale opanowaną sztuką omamiania ludzi ulicy, powodując u nich całkowity zanik logicznego myślenia.
      Perfekcyjnie opanowane przez firmę z Torunia techniki socjotechniczne w połączeniu ze specjalizacją firmy z Niemiec pozwolą stworzyć odbiorcę audycji radiowych jeszcze bardziej popier*dolonego i fanatycznie oddanego swojemu toruńskiemu guru.
      W następnym etapie rozgłośnia toruńska planuje uruchomić wypożyczalnie zaostrzonych krzyży służących do obrony jedynego krzyża smoleńskiego pod warszawskim Pałacem Prezydenckim oraz płonących pochodni uatrakcyjniających nocne defilady pod siedzibą "przypadkiem wybranego na Prezydenta RP Pana Komorowskiego" (cyt. za Jarkiem "byłem na prochach" Kaczyńskim.
    • bronimir Szukajcie a znajdziecie, proście a będzie wan dane 16.10.10, 10:29
      Rydzyk ma wystarczająco złą reputację by znaleźć naiwnego wśród operatorów. Wystarczyło że przywłaszczył sobie pieniądze z przeznaczeniem na pomoc dla stoczni. Teraz każdy biznesmen dwa razy policzy nim zaufa oszustowi. Magia kiecki na chłopie już przestaje działać. Czyżby już skończyły się pieniądze ks. Jankowskiego?
    • alumagus Moherfon. 16.10.10, 10:33
      Moherfon.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8215849,Fundacja_o__Rydzyka_zada_25_mln_zl_odszkodowania_za.html
      Gdy moherfonia zawodzi.
      Gdy moherfon odchodzi.
      Po co wam głupi i tłusty?
      Moherko kup główkę kapusty!
      Narobisz sobie bigosu.
      Z rydzykowego etosu.

W pampersie w AKa. Moherfon pluskwa.
      Katholische Aktion. Klon, ruski szpion.
      Na tego z podwórka. Hakowa komórka.
      Ich walka w AKa. W roli plemnika.
      Wolski poczęcie. Polski klerowzięcie.
      W szpitalu krzyż. Nawiedzi jak śpisz.
      I zaciera ręce. Pogrzebów więcej.
      Otworzysz oczy. No to naskoczy.
      Wielce oburzony. O pretensje o dzwony.
      Klamorzy od rana. Wygania szatana.
      Zapyta o Boga. Z nim do niego droga.
      Choć ma brudne buty. Z uczuć wyzuty.
      Robi to dla kasy. Na dobra jest łasy.
      Ma pięć tysięcy. Pielęgniarki w nędzy.
      On przed Polaków prawem. Coś zawłaszczą niebawem.
      Jest komisja specjalna. Nacja klerykalna.

Ma ryja obłudy, szatańskiej paskudy!
    • Gość: alan CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritatis... IP: 89.100.159.* 16.10.10, 10:51
      Chyba jakiś błąd w druku. Operatorzy nie chcą być raczej kojarzeni z GooWnem
      • amenominakanushi-pan-poczatku Alan, znasz bajkę o Łodzi? 16.10.10, 11:15
        Nie łudź się.
        Operatorzy wolą współpracę z Gazetą, bo to przynosi zyski.
        Współpraca z ojcem Muchomorem przynosi straty i wstyd.
    • Gość: AĘĄ Jedynym wyjściem są IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 16.10.10, 10:52
      tam-tamy i poranne bicie (a fe ) dzwonów.
    • Gość: zbujhowachata CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritatis... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 11:21
      OK Jest chętny ,,na skraju upadłości ,pazerny Plus ,,
      potrafi wyciągnąć niemało kasy w sam raz dla O. Tadeusza .
      te same geny !!!!
    • dr_herpes CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritatis... 16.10.10, 11:33
      na jakich zasadach fundacja prowadzi komercyjną działalność. poczekajcie poszukam definicji fundacji...

oto ona:
      ''forma prawna organizacji pozarządowej, której istotnym substratem jest kapitał przeznaczony na określony cel oraz statut zawierający reguły dysponowania tym kapitałem''.

czy w statucie fundacji Lux Veritas jest działalność biznesowa? warto by to sprawdzić.

poza tym... Tadek, chooj w dooope Tobie i Twojej telefonii
      • i33il33 Re: CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritat 16.10.10, 11:43
        dr_herpes napisał
        > czy w statucie fundacji Lux Veritas jest działalność biznesowa? warto by to spr
        > awdzić.
        >
        > poza tym... Tadek, chooj w dooope Tobie i Twojej telefonii
        Nie musisz nic sprawdzać bo w ustawach o stowarzyszeniach i fundacjach nie ma pojęcia "działalności biznesowej",natomiast mówi sie o działalnosci gospodarczej.Wszystkie fundacje i stowarzyszenia moga taką działalność prowadzić o ile mają stosowny zapis w swoich statutach a środki wypracowane będą przekazywane na podstawową działalność fundacji/stowarzyszenia.
    • Gość: gaz.. CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritatis... IP: 178.235.6.* 16.10.10, 11:38
      Ja też wstydziłbym się, gdyby kojarzono mnie z Gazetą Wyborczą. Pejsy nie w modzie.
      • henry.rollins Re: CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritat 16.10.10, 11:56
        Toć przeca Żyda Królem Polski chcom uczynić !

www.intronizacja.pl/
      • Gość: Dziki Re: CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 12:14
        A ja bym się wstydził załysą glacę i zamawianie "pięciu piw" hailowaniem.
    • Gość: tetradrachma kolega z forum napisał: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 11:49

"Dam laptopa za prawo walnięcia w ten cwany ryj" . Dlaczego jesteś tak mało ambitny ?!
    • henry.rollins przewał roku 16.10.10, 11:51
      Ktoś się pozbył złomu za kosmiczną cenę (chodzi o te dłutem ciosane aparaty komórkowe)
    • Gość: janek Re: CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritat IP: *.ip.jarsat.pl 16.10.10, 12:48
      test
    • epupecki CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritatis... 16.10.10, 13:02
      Do wszystkich operatorów! Pozwólcie im splajtować! Niech ten Rydzyk wreszcie zakończy zatruwać Polskę!
    • cx1970 CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritatis... 16.10.10, 13:04
      a mnie bardzo szkoda tych starszych osób
      nie mając wiedzy o tym jak funkcjonuje Polska od 20 lat
      czekali na autorytet. któy powiem im co jest dobre a co zł
      i "autorytet" się znalazł - ojciec dyktator, który doi z nich każdy grosz
      szkoda, że ich najbliżsi nie opiekują się takimi osobami
      dzieci i wnuki to są ich naturalni przyjaciele i pomocnicy
    • fabryka_cnoty CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritatis... 16.10.10, 13:23
      Może Orange?
    • barej CenterNet nie jest już wRodzinie. Lux Veritatis... 16.10.10, 14:39
      Widzisz pan,panie Rydzyk jakie to są realia w naszym kraju? Nie wszyscy pana kochają! OOO! Przepraszam mohery,od których pan wyciąga ostatnie grosze to pana lubią{ale do czasu} Cenię pana za umiejętne wyciąganie kasiory gdzie się da i od kogo się da.Ja osobiście to bym panu nawet jednego "pena" nie dał! Chciałbym się z panem kiedyś spotkać to może razem byśmy jakiś interes pogonili np.fabryka taczek,produkcja liści,moherów dla panów i wiele,wiele innych.Co pan na to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka