Gość: vladi IP: 213.76.130.* 05.04.04, 11:39 Gaśnice w samochodach osobowych to typowy przykład lobbingu sprzecznego z interesem społecznym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysztof K. Re: Będą gaśnice w samochodach IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 05.04.04, 11:44 Zgasić Pola gaśnicą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Będą gaśnice w samochodach IP: *.wp3.ptc.pl 05.04.04, 11:50 A który minister lub poseł ma fabrykę gaśnic???? Ot, ciekawostka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alladyn Pewnie Kulczyk z Oleńką jakubowską i Millerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 11:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Pewnie Kulczyk z Oleńką jakubowską i Millerem IP: *.wp3.ptc.pl 05.04.04, 11:54 Jakby tu wejść w ten interes???? (Niekoniecznie Jakubowskiej...) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszko Re: Będą gaśnice w samochodach IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.04.04, 12:07 Ja osobiscie uwazam ze obowiazek posiadania gasnicy w samochodzie to dobry pomysl. Juz dwa razy przezylem sytuacje ze mi sie pod maska pojawil ogien i bez gasnicy to mogloby sie skonczyc marnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ghia Re: Będą gaśnice w samochodach IP: *.proxy.lucent.com 05.04.04, 12:17 Standardową gaśnicą samochodową można co najwyżej schłodzić półlitra... Piłeś niejedź!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PACWOK Re: Będą gaśnice w samochodach IP: 81.210.54.* 05.04.04, 13:21 Czyzbys jezdzil Fiatem Uno z silnikiem fire? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Będą gaśnice w samochodach IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 05.04.04, 15:25 20 lat jezdze w USA i zadnej gasnicy miec nie musze .To wolny wybor. Do sr..... mi ta gasnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarsson Re: Będą gaśnice w samochodach IP: *.pool.mediaWays.net 05.04.04, 15:55 Gość portalu: Maria napisał(a): > 20 lat jezdze w USA i zadnej gasnicy miec nie musze .To wolny wybor. > Do sr..... mi ta gasnica. A ja jezdze w Niemczech 15 lat autem i tez gasnicy nie musze miec, natomiast musze miec apteczke, a gdybym jezdzil we Wloszech lub Hiszpanii (o ile dobrze pamietam) potrzebowal bym jeszcze do tego odblaskowa kamizelke (cos jak z MPO). A gdybym byl tak podejrzliwy jak powyzsi forumowicze, to bym tez obsesyjnie szukal kartelu apteczkowego i kamizelkowego, ktory na tym zarabia. Przeciez kazdy wie, ze wprowadzenie obowiazku montowania pasow bezpieczenstwa w autach bylo wynikiem lobbyngu branzy przedzalniczej ;-) Jarsson Odpowiedz Link Zgłoś