Dodaj do ulubionych

SLD ułaskawia SLD

IP: 193.243.146.* 16.04.04, 19:14
Prezydent Aleksander Kwaśniewski bez formalnego uzasadnienia ułaskawił syna
radomskiego senatora SLD Łukasza Gołąbka, wcześniej skazanego na trzy lata
więzienia za współudział w rozbojach z użyciem broni.
Obserwuj wątek
    • Gość: hej ! Re: SLD ułaskawia SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 05:06
      Komuch czy Solidaruch. Olek ułaskawia bandytę i Lechu też ułaskawił bandytę .
      Dżuma czy Tyfus ? Co lepsze ?
    • Gość: Wykrywacz obłudy To zapewne chrześcijańskie miłosierdzie p. Jolanty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 10:48
    • Gość: kowboy Re: SLD ułaskawia SLD IP: 193.243.146.* 18.04.04, 22:40
      Kupiłem se kolta na stadione 10-lecia
    • Gość: BRvUngern-Sternber No coz tp juz nikogo nie szkuje jak widac... IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 19.04.04, 15:32
      Komuchy doprowadzily do zupelnej znieczulicy na przestepczosc...
      • viper39 Re: No coz tp juz nikogo nie szkuje jak widac... 19.04.04, 18:04
        i wlasnie o to chodzilo, psychologicznie podejsc do ludu, wystraszyc ludzi
        codzienna przestepczoscia ktora najbardziej bije wlasnie w prosty lud, aby
        komuchy mogly zajac sie wielkimi aferami juz przez nikogo nie nekani, i
        zainteresowanie tymi aferami mialo byc duzo mniejsze a tu jednak okazuje sie ze
        nasycenie rynku przestepczosci wypadlo raczej odwrotnie do zalozen, ludzie
        interesuja sie aferami na gorze nadal bojac sie o wlasna dupe, nie wyszla im
        zasada im wiekszy burdel tym lepsze interesy...
        ale co najgorsze wprowadzajac panstwo w ten burdel ciezko bedzie je wyprowadzic
        ze wzgledu na zmiany w ocenie dobro-zlo u ludzi, teraz kazdy chce dostac wiecej
        i szybciej znaczy czesto nielegalnie co juz w tym wypadku ma coraz mniejsze
        znaczenie...
        a wiec dalej zanurza sie panstwo w g___nie wykreowanym przez towarzyszy z SLD,
        do niego dolacza coraz wiecej chcacych na tym korzystac, takich jak SDPL, czy
        samoO'Brona, PSL, itd.... mam nadzieje ze ludzie sie obudza i jednak zastanowia
        na kogo glosowac, bo wlasnie tych powyzej opcji trzeba sie obawiac
        • Gość: Pomroczność jasna Re: No coz tp juz nikogo nie szkuje jak widac... IP: 193.243.146.* 19.04.04, 20:08

...................................
          > a wiec dalej zanurza sie panstwo w g___nie wykreowanym przez towarzyszy z
          > SLD,
          > do niego dolacza coraz wiecej chcacych na tym korzystac, takich jak SDPL, czy
          > samoO'Brona, PSL, itd.... mam nadzieje ze ludzie sie obudza i jednak
          > zastanowia
          >
          > na kogo glosowac, bo wlasnie tych powyzej opcji trzeba sie obawiać

Ja się jednak tych opcji politycznych obawiam.
          Obawiam się także Prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego i kreowanej na następcę
          (przez SLD i jej spadkobierców) jego małżonki Pani Jolanty Kwaśniewskiej. To
          było tak grubymi nićmi szyte, że gorzej niż niesmacznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka