Dodaj do ulubionych

Dlaczego uratowanie Grecji było błędem?

• Gość: ElektriMEGA Chłopaki, ale ubaw z tym kagankiem! IP: *.n.ae.katowice.pl 21.03.11, 07:53
      poważnynaukowieckagan: "Sytuacja kraju X jest zła. Oto źródła, cytaty i opinie na dowód tego, co mówię: [...]"
      niepowaznynienaukowiecoponent: "Ależ twoje własne DANE PRZECZĄ aż tak alarmistycznym tezom!":
      poważnynaukowieckagan: "Ach tak? Naprawdę? Bo JA PRZYTOCZYŁEM najbardziej ZAFAŁSZOWANE DANE. Ja celowo nakłamałem (ale odtąd już będę mówił samą prawdę, nie wierzycie mi?)! Zresztą, po co statystyki, skoro przeciez każde dziecko wie, że jest o niebo gorzej, niż w tych statystykach! Ja znam jedyną prawdę."
      • boni.m Re: Chłopaki, ale ubaw z tym kagankiem! 21.03.11, 09:51
        Nie uzywaj taktyki "slomianego czlowieczka", bo ja tez moge napisac, ze bronisz pedofili, tow. ElektriMEGA!
    • Gość: ElektriMEGA Potwierdzam IP: *.n.ae.katowice.pl 21.03.11, 08:08
      "Psychiczny"... to jeszcze najŁAGODNIEJSZE z określeń, jakie przychodzą na myśl.
      • boni.m Re: Potwierdzam 21.03.11, 09:50
        Jalko jedyny 'argument' masz obelgi i wyzwiska, tow. ElektriMEGA?
    • Gość: ElektriMEGA Dear eu-ropejczyk IP: *.n.ae.katowice.pl 21.03.11, 12:50
      Pełna zgoda. Chyba jednak trauma SEKSualna z przeszłości rzeczywiście jest wytłumaczeniem skrajnie aberracyjnych zachowań kaganka o wielu nickach. To musi w nim bardzo głęboko siedzieć.

Portugalce juz się na nim poznały. Ciekawe jakąż następną nację uszczęśliwi on swą "pracą naukową"!
      • eu_ropejczyk Re: Dear eu-ropejczyk 21.03.11, 13:25
        Na innych forach on podobne cyrki wyprawia. Nawiasem mowiac, bardzo mi sie podoba slowo "aberracyjnych", nameczylwm sie w slownikach nim znalazlem co ona oznacza.
        Serdecznei pozdrawiam z Athen
        • boni.m Re: Dear eu-ropejczyk 21.03.11, 14:09
          Znow tylko ad personam? Ale nie odwrocisz w ten sposob uwagi od bankructwa Grecji...
      • boni.m Re: Dear eu-ropejczyk 21.03.11, 14:08
        Ty masz, ElektriMEGA, niezle fobie na punkcie seksu.
        A skad masz te rewelacje, ze 'Portugalce juz się na nim poznały'?
    • romeoyjulietta Re: Dlaczego uratowanie Grecji było błędem? 08.04.11, 15:38
      A moze zamiast pakowac miliardy w banki, to po prostu zamknac stary i otworzyc jeden nowy panstwowy. Przejac od starych bankow depozyty i inne aktywa i dopiero tutaj doinwestowac...
      • boni.m Re: Dlaczego uratowanie Grecji było błędem? 08.04.11, 17:53
        Racja! Zamknac prywatne banki i otworzyc jeden nowy panstwowy, nastawiony na dlugoterminowa pomoc calej gospodarce a nie na chwilowy, finansnowy zysk.
    • Gość: wera Cywilizacjia w Grecji jeszcze sie nie zaczela , IP: *.dynamic.cyta.gr 07.02.13, 17:35
      Plują na małe dziecko, żeby nie zauroczyć. Papier toaletowy nie do klozetu a do worka.Stawiają duże mieszkania dla szpanu a siedzą w jednym pomieszczeniu ogrzewają t.zw sobą.Uczą się rano w szkole i ze wszystkiego korepetycje ,jakieś frondystka kultura osobista to koszmar.Mówią z pełna gęba jedzenia .widać żarcie przemielone dużo takiej jeszcze niby cywilizacji.......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka