Gość: wec Prosty i genialny ruch Netii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.11, 22:25 widzę, że netia ma swoich, opłacanych forumowiczów. phi, każdy kto miał styczność wie jak jest naprawdę. neostradę uważałem za g***o. ale tylko do momentu, kiedy podpisałem umowę z netią. jeżeli TP to dno, to netia to dno i sto metrów mułu. nikomu nie polecam. miesiąc czekałem nie na podłączenie, ale na informację, że podłączenia nie będzie. plus na koniec fałszywa informacja, że będę płacił, jak zerwę umowę (umowę, z której ONI się nie wywiązali. czujecie?). jedyne, co przebiegło w miarę sprawnie, to rozwiązanie umowy i powrót do tp. nie ma co wdeptywać w to bagno. szkoda nerwów i kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwni Prosty i genialny ruch Netii IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.11, 22:29 Ktoś kto pisał artykuł nie doczytał regulaminu oferty ;) Opłata aktywacyjna płatna z dołu z rabatem za każdy miesiąc trwania klienta w relacji z netią :) Jak nie chcesz zapłacić więcej niż jeden grosz nie zmieniaj operatora przez co najmniej 24 m-ce jeśli dobrze policzyłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabity_w_butelke Prosty i genialny ruch Netii IP: *.opera-mini.net 25.04.11, 22:43 Nigdy więcej netii, ceny promocyjne o kilkaset procent niższe niż te w cenniku. W efekci przy zapomnieniu o wypowiedzeniu umowy, za 1 Mb trzeba zaplacić 170zł, zaiste to bardzo inaczej uczciwa firma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo70 Prosty i genialny ruch Netii IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.04.11, 00:02 Ostatnio chciałem przedłużyć umowę w telefonii komórkowej. Żeby nie było, nie powiem jakiej- i okazało się, że jednak przygotowali ofertę o niebo lepszą, niż czyhająca na moją duszę nowego klienta konkurencja. W sumie- mam dobrą, bardzo dobrą ofertę, i naprawdę nie chcę rewolucji- Netia ma rację, jeśli byłbym jej klientem, łącze spełnia wymagania, cena jest OK- to czego szukać gdzie indziej? Ale to myślenie silnych i bogatych. Nie biednych i słabych. Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsdf Prosty i genialny ruch Netii IP: 81.219.221.* 26.04.11, 06:01 Mam 20mbit od roku, śmiga jak 18 na tyle pozwala linia, transfer 2,2MB/s, nie rozłącza sesji co 24h - mój obecny uptime to już 4dni, mogę tylko polecić. Za te 18mbit płacę 56zł z groszami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wstyd Wstyd Gazeto Wyborcza IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.11, 07:27 Za tak oczywistą reklamę udającą artykuł. Przestańcie się nazywać "gazetą". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uew fwe NETIA = TELE2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.11, 08:01 jakoś nie mam zaufania do Netii,bo przejęła kiedyś dziadowskie,oszukańcze TELE 2. A co do odstąpienia od umowy,to tu jest dobry opis: abckonsumenta.pl/artykuly/12-umowy-zawierane-przez-internet-telefon-lub-za-pomoc-blankietu-z-gazety.html Odpowiedz Link Zgłoś
kaczan1 Uczmy się czytać 26.04.11, 11:03 W pierwszej chwili oferta świetna. Ale tylko do czasu. Bo po co modernizować łącza na przyszłość skoro nie będzie różnicy w cenie? Każdy kto wykupi takie łącze strzela sobie w kolano. Dodatkowo zrzucanie odpowiedzialności na innych - TP - ma słabe łącza (a Netia sama nie buduje bo po co?) lub użytkownik końcowy - chce szybsze łącze niech sobie sam wybuduje. My wtedy damy odpowiednią prędkość. Odpowiedz Link Zgłoś