Gość: cucs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 20:11 ja też wypuszczam własne perfumy o specyficznym zapachu - szkoda tylko ,że mi za to nie płacą ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gelbigel parys? 29.06.11, 20:25 zarabia 10 melonów rocznie ? za 17 linii produktów to chyba bez rewelacji no ale moze sie nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
pawelekok Re: Ty ile zarabiasz? 29.06.11, 20:58 Twoja reakcja przypomina mi reakcję w sklepiku osiedlowym, gdy zacząłem wychwalać postęp, który w Polsce wydarzył się od 20 ostatnich lat w niektórych aspektach życia codziennego. Mam szczęście, że nie zostałem zlinczowany. Zdaniem adwersarzy mamy teraz największy syf w dziejach Polski i dno a komuna była ustrojem idealnym. A co cię kurna obchodzi ile zarabia Twój przedmówca? On sie tylko ustosunkował do typowych zarobków gwiazd w omawianej branży. Które to ani jemu, ani Tobie, ani mnie nie grożą. Za co sie go czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Ty ile zarabiasz? IP: *.police.vectranet.pl 30.06.11, 07:57 Przyjmij do wiadomości zasadę: Aby kogoś krytykować trzeba mieć w tej dziedzinie większe osiągnięcia. Jeśli nie masz większych osiągnięć to znaczy, że na tematyce się nie znasz i prawa do krytyki nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats A gdzie jest nasza Doda? Ta... no... Blacharska? 29.06.11, 21:38 I perfumy Pipaipupa? Odpowiedz Link Zgłoś
zrjn Jak gwiazdy zarabiają na własnej sławie? Najwię... 29.06.11, 22:47 Nie będę przewijał stron aby oglądać reklamy. zrjn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Jak gwiazdy zarabiają na własnej sławie? Najwię... IP: *.dyn.optonline.net 30.06.11, 04:53 10 milionow $$$ rocznie? To dla ciebie jest malo? No, przepraszam... Z kim my tu rozmawiamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zycietowiecej.com dlaczego smutne ma oczy? IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 30.06.11, 05:06 oczy są oknem do serca człowieka. wydaje mi sie że HIlton nie jest szczęsliwa. gdzei można znaleźć prawdziwe szczeście i prawdziwe życie? zycietowiecej.com zobacz stronę. Odpowiedz Link Zgłoś