Gość: gość Jedyna p o l s k a sieć ... przemyślcie to polacy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.11, 10:23 nabijamy kiese wszystkim byle nie sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
wojto51 Re: Jedyna p o l s k a sieć ... przemyślcie to po 01.07.11, 10:32 Gość portalu: gość napisał(a): > nabijamy kiese wszystkim byle nie sobie.... Oby była tak dobra jak polska, bo z tym różnie bywa, mam np. na myśli polskie koleje, czy piłkarską "ekstraklasę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chodorek Niech żyje rosyjski styl oligarchii w Polsce! IP: 77.222.234.* 01.07.11, 11:07 po to był rok 1989 wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Jakich polskich rękach? IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.11, 11:20 Właściciel zarejestrowany za granicą (pewnie na Cyprze lub w Holandii jak wszystkie biznesy Solorza), a sam Pan Solorz nie może zdecydować się jak się nazwya tylko żongluje paszportami/nazwiskami... Do tego zakup był możłiwy dzięki konsorcjum głównie zagranicznych banków, które trzeba będzie najpierw spłacić... Jeżeli dodać do tego fakt, że teraz Solorz kontroluje przez swoje wszystkie spółki (Cyfrowy Polsat, Aero2, Mobyland itd.) najwięcej pasma radiowego (chyba 50%) to ja tutaj nie widze powodów, żeby skakać ze szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Mocny zawodnik. Potężny facet. 01.07.11, 11:23 Taka transakcja. Ale to bardzo dobra wiadomość dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max A tutaj ciekawy artykuł o panu Solorzu 01.07.11, 11:53 pokazywarka.pl/solorzsb/ Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: A tutaj ciekawy artykuł o panu Solorzu 01.07.11, 19:09 wszyscy to dawno wiedza, ze "chlopalkki z SB" sie niezle w Polsce po 1989 roku ustawili...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakredytowany Re: TVN CNBC: Solorz-Żak kupił Polkomtel za 18 ml IP: *.com.pl 01.07.11, 11:58 Panie Solorz! Może by pan rzucił troche grosza potrzebującym? zakredytowany.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakredytowany.pl 0,005% tej kwoty IP: *.com.pl 01.07.11, 12:02 0,005% tej kwoty to 360000 - taka kwota uratowałaby mi życie Panie Solorz, może Pan wspomoże potrzebujących? zakredytowany.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakredytowany.pl 0,002% IP: *.com.pl 01.07.11, 12:04 miało być 0,002% zakredytowany.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Re: 0,005% tej kwoty 01.07.11, 13:16 Kredyt, czyli pieniądze banku, których nie zarobiłeś, łatwo się wzięło, tylko ból spłacać? Zachowaj resztki godności! Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Solorz-Żak kupił Polkomtel 01.07.11, 11:59 Era zmieniła się w T-Mobile (Tandeta-Mobile), to może Plus zmieni się w Polsat-Plus albo Kiepscy-Mobile :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Solorz-Żak kupił Polkomtel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.11, 12:05 Zobacz biznes na Pagórku wejdź na www.pagorek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytia Ciekawe? IP: *.ip.jarsat.pl 01.07.11, 12:19 Gosciu,ktorego majatek szacuja na 7,5 mld PLN,kupuje siec komorkowa warta 15 mld PLN - cuda,cuda.cuda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucee interesujące, że nie można dowiedzieć się IP: *.vectro.com 01.07.11, 12:49 o mechaniźmie zdobycia pierwszych milionów $. Nigdzie. Tylko ogólniki. Bardzo chronią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukok czyli, że co? IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 13:24 to dobrze, czy źle? bo już sam nie wiem.. srecenzje.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poddany(wierny) Solorz-Żak kupił Polkomtel IP: *.hsd1.ct.comcast.net 01.07.11, 13:36 Niedlugo kupi nas wszystkich, zostanie faraonem!! A tak na marginesie.Ma fajne zeby! Odpowiedz Link Zgłoś
hdtvpolska doskonały ruch Solorza 01.07.11, 14:16 - Zawsze pisałem: przyglądać sie i bić brawo Panu Zygmuntowi, - na 86 postów dwa rzeczowe, reszta to szambo, - ekonomiści: zawsze kupuje się projekt za przyszłe zyski z lewarowaniem bankowym, Trzeba jednak mieć pomysł na obniżenie kosztów i zwiększenie zysków ! Np. przez sprzedanie Emitelowi masztów (konsolidacja masztów u jednego operatora to ogromne oszczędności. To taki sam zabieg jak korzystanie przez platformy SAT ze wspólnego dosyłu. I tu się Solorz dogadał z N i C+. Odpowiedz Link Zgłoś
tommyha Re: doskonały ruch Solorza 01.07.11, 14:28 a ja myslę, żę tacy jak ty są wrogami ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
bolkowiak Re: TVN CNBC: Solorz-Żak kupił Polkomtel za 18 ml 01.07.11, 14:23 Raczej to jakaś wymiana akcji będzie bo niby skąd miałby wziąć 18 mld zł. Nawet konsorcjum banków tyle by mu nie pożyczyło. Pytanie co teraz zrobi bo Plus aby przyciągnąć użytkowników rozdawał pieniądze. Strategia pozyskiwania klientów godna pożałowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tttt Klienci Plusa zapłacą. IP: *.jeleniagora.hypnet.pl 01.07.11, 21:10 A może tak zwyczajnie porzućmy firmę nie dajmy się. Odpowiedz Link Zgłoś