Dodaj do ulubionych

Strajk śmieciarzy sparaliżował Brukselę

IP: 82.139.156.* 23.09.11, 08:25
O mniej o 150 Euro,to połowa polskiej wypłaty
Obserwuj wątek
    • tomeyk Coś mi tu śmierdzi 23.09.11, 09:38
      Nie wierzę w ich czyste intencje
      • tornson Re: Coś mi tu śmierdzi 23.09.11, 11:09
        tomeyk napisał:

> Nie wierzę w ich czyste intencje
        Dzięki takim jak oni nie śmierdzi, bo sprzątają syf który m.in. i ty produkujesz.
        • tomeyk Re: Coś mi tu śmierdzi 23.09.11, 13:35
          tornson napisał:

> Dzięki takim jak oni nie śmierdzi, bo sprzątają syf który m.in. i ty produkujesz.

No wg artykułu nie sprzątają, za to palą, i dlatego śmierdzi. W sumie to ty jesteś do nich jeszcze gorzej niż ta gazeta nastawiony. Wg GW to "śmieciarze", bo sprzątają śmieci, a wg ciebie sprzątają "syf".
          • tornson Re: Coś mi tu śmierdzi 23.09.11, 14:12
            tomeyk napisał:

> tornson napisał:
            >
            > > Dzięki takim jak oni nie śmierdzi, bo sprzątają syf który m.in. i ty prod
            > ukujesz.
            >
            > No wg artykułu nie sprzątają, za to palą, i dlatego śmierdzi. W sumie to ty jes
            > teś do nich jeszcze gorzej niż ta gazeta nastawiony. Wg GW to "śmieciarze", bo
            > sprzątają śmieci, a wg ciebie sprzątają "syf".
            A co złego w sprzątaniu syfu? Ktoś to musi robić i chwała tym którzy to robią. A śmieciarzami czy syfiarzami są nie ci którzy to sprzątają, ale ci którzy to generują!
    • Gość: ba Strajk śmieciarzy sparaliżował Brukselę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 09:41
      Związki zawodowe mogą okazać się pierwszym szeregiem grabarzy tej cywilizacji, której niewiele już trzeba, żeby zaczęła się staczać bezpowrotnie. Oczywiście, im w to graj. Do czasu.
      • tornson Re: Strajk śmieciarzy sparaliżował Brukselę 23.09.11, 11:09
        Gość portalu: ba napisał(a):

> Związki zawodowe mogą okazać się pierwszym szeregiem grabarzy tej cywilizacji,
        > której niewiele już trzeba, żeby zaczęła się staczać bezpowrotnie. Oczywiście,
        > im w to graj. Do czasu.
        Jeśli piszesz o "cywilizacji" neoliberalnego wyzysku i antyspołecznej destrukcji, to bardzo dobrze, bo taką syfilizację trzeba rozpie...ć w drobny mak!
        • oelefante Zwróć jednak uwagę, Szanowny Przedmówco, 23.09.11, 11:36
          że "neoliberalizm" nie ma niczego wspólnego z liberalizmem. To socjalizm w przebraniu.
          • Gość: kagan Re: Zwróć jednak uwagę, Szanowny Przedmówco, IP: *.dsl.telepac.pt 23.09.11, 13:48
            Neoliberalizm to wspolczesny liberalizm.
          • tornson Re: Zwróć jednak uwagę, Szanowny Przedmówco, 23.09.11, 14:11
            oelefante napisał:

> że "neoliberalizm" nie ma niczego wspólnego z liberalizmem.
            Otóż to! Neoliberalizm gospodarczy to w rzeczywistości antyspołeczny zamordyzm. Prawdziwy liberalizm odnosi się do kwestii swobód obywatelskich, swobód światopoglądowych, a nie do "wolności" dla wyzysku czym jest neoliberalizm. Dlatego ja zawsze krytykując pisze o neoliberaliźmie a nie o liberaliźmie.

> To socjalizm w przebraniu.
            To akurat nieprawda, socjalizm to właśnie przeciwieństwo neoliberalizmu.
    • Gość: Kagan Strajk śmieciarzy sparaliżował Brukselę IP: *.dsl.telepac.pt 23.09.11, 10:19
      Szkoda, ze sie tak szybko skonczyl...
    • tornson Sami jesteście śmieciarze,bando pismackich buraków 23.09.11, 11:06
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka