Dodaj do ulubionych

Gdzie najlepiej robić zakupy? Ranking hipermark...

• bratstrach Gdzie najlepiej robić zakupy? Ranking hipermark... 06.10.11, 08:21
      Ja robię przeważnie w Lidlu i Carefour ze wzgledu na odległość i ze względu na jakość produktów. Te dwa sklepy fajnie się uzupełniają.
      • Gość: klient tylko Carrefour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 08:32
        Ja robię zakupy w Carrefourze, dla mnie jest to najlepszy sklep
        a w innych sklepach tylko sporadycznie.
    • Gość: Gość Gdzie najlepiej robić zakupy? Ranking hipermark... IP: *.play-internet.pl 06.10.11, 08:32
      Oczywiście każdy kupuje przynajmniej trochę inne rzeczy, mnie subiektywnie Tesco ( Katowice ), wychodzi drożej od np. Carrefoura czy Reala.
    • konsument-1 Gdzie najlepiej robić zakupy? Ranking hipermark... 06.10.11, 09:09
      Już wiadomo która sieć sponsorowała artykuł ;)
      nawet carrefour już jest chyba tańszy od tesco
    • Gość: tesco wtesco brak wyboru...produkty tesco lub nic.. IP: *.tktelekom.pl 06.10.11, 10:30
      i tyle...a w auchan 32 rodzaje czekolady, 12 rodzajów kaw..
    • gmeracz_pospolity_warszawski Kupiłem w Tesco na Kabatach rybę 06.10.11, 10:43
      Jakoś tak się dziwnie kleiła i miała zapach niepranych skarpetek. Dalem psu sąsiadki bo ciągle ujada, a on spróbował i wypluł
    • Gość: obiektywny Biedronka = sklep dla biedoty IP: *.play-internet.pl 07.10.11, 20:39
      Dobrze, że nie testowali dyskontów. Byście się dowiedzieli co nie co o tym ile w was bieda chemii i badziewia pakuje.
    • robbso Gdzie najlepiej robić zakupy? Ranking hipermark... 07.08.14, 11:20
      ja robię często w Lidlu, a na większe zakupy jeżdżę do Carrefoura. Niedawno kręcili tam spot reklamowy, znajomej dzieciak nawet występuje www.youtube.com/watch?v=1a_WyB_Q6oM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka