Dodaj do ulubionych

Cable& Wireless oskarża Londyn i BT

IP: 63.208.149.* 15.07.04, 17:03
O! o! o! Tepsiarze, patrzec tutaj! Wy BEZPRAWNIE zagrabiacie 80% polskiego rynku i ZAWLASZCZACIE go, okradajac swych klientow. wkrotce oodobnie skonczycie. My - klienci, puscimy was, dziady z torbami.. Tfu, z kulczykami. Na smietnik, zlodziejski TP-fajansie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Te Psy nie ruszysz Re: Cable& Wireless oskarża Londyn i BT IP: *.chello.pl 15.07.04, 17:08
      Te Psy nie ruszysz.
      Mają w ręku kabelki do twojego domu i nikomu ich nie oddadzą.
      Dali kasę i odcinają kupony z twojego portfela.
      • Gość: producent Re: Cable& Wireless oskarża Londyn i BT IP: 63.208.149.* 15.07.04, 17:52
        Chwala Bogu, ja sie juz 'wyzwolilem' od tych skurwieli (sporo mnie to kosztowalo). Tobie jak widac tez juz nie groza. Pozostaje nam tylko przestrzegac innych - pokazujac jak na swiecie i w UE traktuja "dominujacych operatorow". Akurat BT wcale nie jest takie agresywne - bylem w Anglii sporo razy - ostatnio kazali im nawet logo ("trebacza") z wiat nad automatami pousuwac. No i nawet na prowincji bez trudu zalozysz telefon, lub Internet (takze OSOBNO!) bez udzialu BT. Duzy ich udzial procentowy (70%) w rynku wynika glownie z okablowania Polnocy Anglii, gdzie nikt z operatorow sie nie 'pcha', bo ogromne koszty, a zyski znikome. Tepsiarze zas praktycznie cala Polska 'trzesa' i WLASNE PRAWA stanowia. Bezkarni. PS Gdzies tu pisali, ponoc wygral z nimi.. gliniarz!
        • Gość: Te Psy nie ruszysz Re: Cable& Wireless oskarża Londyn i BT IP: *.chello.pl 15.07.04, 17:57
          > Gdzies tu pisali, ponoc wygral z nimi.. gliniarz!

Na razie to tylko założył sprawę i czeka na ~1500 PLN które wynikło z polubownego...
          Czeka i czeka, bo Te Psy nie wiedzą która ich działka płaci.
          • Gość: producent Re: Cable& Wireless oskarża Londyn i BT IP: 63.208.149.* 15.07.04, 18:20
            Ale chocby tyle uzyskal. Ja mam za soba przegrana z nimi sprawe o zmiane mi numeru w czasie trwania umowy - uznali arbitranie ze jest z grupy tzw. atrakcyjnych i "powiadomili mnie o przyznaniu nowego", podczas gdy na calym swiecie telekom moze od klienta taki numer ODKUPIC jedynie. Na swiecie, ale nie w Polsce. Moje roszczenie oddalono i musialem wszystkie koszta poniesc. Z drugiej strony zdopingowalo mnie to do szybszej decyzji: najpierw radiowka z Netii, a obecnie juz linnia stala. Tepsiarze straszyli, kusili, ale zmyli mi sie zv pejzazu. Oby juz na zawsze. A chcialem jeszcze jedno zauwazyc o BT. O ile Tepsa "zamyka sie" na klienta (utajnianie biur, numerow telefonow sluzbowych, kolorowe 'linie' prowadzone przez.. studentow, itd.) o tyle BT w SWOICH BIURACH pozwolila urzedowac konkurencji. zakladalem rodzince modem - mila pani w mundurze BT nie pytana (sic!) poinformowala mnie jakie firmy sa dostepne, oraz gdzie uzyskac pelna oferte - cennik (drukowany przez BT!).
            Miasto 30-tys pod Londynem, glownie starsi ludzie.
            Kiedy tak u nas?..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka