Dodaj do ulubionych

Ubezpieczenie domu

IP: *.dynamic.vectranet.pl 28.03.14, 13:06
Zakończyłem właśnie budowę domu i znajomy namawia mnie na ubezpieczenie wyposażenia itd w razie włamania. On ma akurat ubezpieczenie w sygma bank i chcę poznać więcej opinii. Ktoś z tego korzystał? Mam nadzieję, że nikt nie miał włamania ale chcę chociaż wiedzieć, na jakich warunkach macie ubezpieczenia :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiam79 Re: Ubezpieczenie domu IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.14, 15:55
      Ja mam ubezpieczenie mieszkania w Sygma Banku. I bardzo sobie je chwalę :-). Mam trochę inną sytuację, ponieważ jest to mieszkania wynajmowane, ale o warunkach można przeczytać na stronie www.sygmabank.pl/ubezpieczenia/ubezpieczenia-dodatkowe/nasza-oferta-ubezpieczen/bezpieczne-wnetrze
    • Gość: Marek Re: Ubezpieczenie domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.14, 10:58
      Hej,

Tu masz podobny temat www.forum.pieniadz.pl/gdzie,ubezpieczyc,dom,t19400.html i dom najczesciej ubezpieczaja w PZU albo Allianz
    • Gość: Kinga Re: Ubezpieczenie domu IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.14, 13:28
      no właśnie mam podobny problem, kończy mi się ubezpieczenie mieszkania pod kredyt i też ostatnio jakoś ktoś mi polecił ten bank, co prawda mówił, że mają fajną kartę kredytową, ale też mają ubezpieczenia, więc również chętnie dowiem się coś więcej o tym banku
      • Gość: kasiam79 Re: Ubezpieczenie domu IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.14, 19:52
        Kinga, ja oprócz karty korzystam także z karty sygma. Megafajny program lojalnościowy w którym punkty otrzymuje się za każdą transakcję. Całkiem rozbudowany jest też system rabatowy, ostatnio dostałam duży bonus w Euro AGD.
        • Gość: marek Re: Ubezpieczenie domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.14, 20:37
          a ja sobie w ubezpieczeniu sygma chwalę to, że mogę ubezpieczyć wynajmowane mieszkanie, nie każde towarzystwo godzi się na takie rozwiązanie
          • Gość: katarzynka Re: Ubezpieczenie domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.14, 11:49
            marek, też sobie to chwalę jeszcze jakiś czas temu nie byłam świadoma, że można ubezpieczyć najęte mieszkanie i musiałam bulić za remont :/ teraz mam inne mieszkanie (też najęte) i wykupiiłam ubezepieczenie w sygma bank. na razie odpukać nic się nie stało!
    • Gość: kasiam79 Re: Ubezpieczenie domu IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.14, 15:40
      A ja pomyślałam, że poza ubezpieczeniem mieszkania skorzystam jeszcze z multigwarancji na sprzęt, takiego przedłużenia gwarancji. Czy ktoś korzystałz tego produktu?
    • Gość: rowerka Re: Ubezpieczenie domu IP: *.182.99.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.04.14, 23:11
      Ja mogę polecić ubezpieczenie sygma z ręką na sercu. Kasiam79 czy możesz napisać coś więcej o multigwarancji?
    • alekmari Re: Ubezpieczenie domu 16.09.14, 19:11
      A czy porównywanie ofert na kalkulatorach takich jak ten z CUK faktycznie wskazuje najtańszą ofertę?
      Tekst linka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka