Dodaj do ulubionych

Pekao SA może konsolidować rynek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:09
gdyby tylko przejeli moj bank do ktorego od nich ucieklem to znowu bede od
nich uciekal. Tak koszmarnych uslug i serwisu jaki ma PEKAO SA nie mialo
chyba nawet PKO (obecnie PKO BP SA) za czasow glebokiego PRLu.
Obserwuj wątek
    • Gość: grzes999 Re: Pekao SA może konsolidować rynek IP: *.hrk.pl 10.09.04, 13:09
      a gdzie uciekles jesli mozna spytac, bo ja tez chce uciec
      i jak wrazenia w nowym banku
      • Gość: Mikolaj Fortis Bank Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 16:31
        polecam E-pakiet.
        A jesli co miesiac macie wiekszy staly doplyw gotowki to zalozenie zarowno e-
        pakietu i tzw. pakietu srebrnego lub zlotego. Jedyny problem, to to, ze na
        jedno nazwisko nie mozna zalozyc e-pakietu oraz srebrnego lub zlotego. Wiec
        trzeba znalesc druga osobe, by jedne z tych kont zalozyc na obie osoby.
        szczegoly tutaj: www.fortisbank.com.pl
    • marekd65 Re: Pekao SA może konsolidować rynek 10.09.04, 13:38
      Czy może ktoś polecić dobry bank?
      • Gość: Mikolaj Fortis Bank Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 16:34
        wiecej poczytasz wyzej!
        powodzenia;-)
    • Gość: Jaro Wybrali chyba najgorszy bank IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 10.09.04, 13:41
      Miałem w PeKaO konto przez parę ładnych lat i nigdy więcej do tego banku nie
      wejdę. Załatwienie PRAKTYCZNIE KAŻDEJ sprawy to strata minimum pół godziny
      przy stanowisku plus czas spędzony w kolejce - kolejne pół godziny. To, co
      gdzie indziej jest standardową i szybką operacją, w PeKaO S.A. zakrawa na
      kwadraturę koła - wymaga wydrukowania kilku papierów, iluś tam konsultacji,
      telefonów, akceptacji, itd. W mięczasie za to można od pracowników usłyszeć jak
      to ciężko jest im skontaktować się z centralą w Łodzi, i jakże ciężko jest im
      uzyskać stamtąd jakiekolwiek informacje.

Ciekaw jestem, kiedy ten bank obudzi się z czasów starego, dobrego PRLu. Oby
      zdążył przed wyjściem ostatniego klienta.
      • Gość: do Jaro Re: Wybrali chyba najgorszy bank IP: *.mgt.pl / *.mgt.pl 10.09.04, 17:49
        Witaj w klubie, kolego. Ja też kiedyś miałem tam konto (dokładnie w oddziale na
        Podwale) - i nigdy w życiu nie wrócę. Koszmarna obsługa i biurokracja. Teraz
        jestem w Multi i jest mi dobrze.
      • Gość: tomcio PEKAO SA never again tego syfu i chamstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 18:06
        ja tez od nich ucieklem...
        i nigdy nie wroce, nawet swoim wrogom nie zycze by korzystali z tego koszmaru
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka