Gość: Szwejk IP: *.chello.pl 22.09.04, 14:38 Kto za to płaci? (pytanie retoryczne). W każdym razie, niezła fucha dla takiego "artysty". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uff uff IP: 217.153.74.* 22.09.04, 14:40 a ja myslalem ze z ziolem przesadzilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cc Re: Jogin zamiast obrazu kontrolnego w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 14:50 Nic nie wiem o jakiś wieeelkich pieniądzach dla autora. Raczej będzie dobrze, gdy TV nie każe mu zapłacić za emisję. Taki twórczy ferment jest dobry, potrzebny. Pobudza uśpione spirytem z goryczką (niby polskie "piwo") szare komórki (Idea?) przeżuwaczy. Więcej niekonwencjonalnych, artystycznych działań! Precz ze Złotopolskimi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 zlikwidowac abonament RTV! 22.09.04, 15:14 Po co w ogole media tzw. publiczne? Ilez w nich marnotrawstwa podatniczych pieniedzy nie mowiac juz o nonsensownosci abonamentu radiowo-telewizyjnego. Przeciez media papierowe (prasa, ksiazki) znakomicie sobie radza bez wtracania sie panstwa. Czy rzad ma zaczac drukowac publiczne gazety, publiczne ksiazki i sciagac za to abonament prasowo-ksiazkowy? A coz takiego jest w RTV publicznym czego nie ma na kanalach prywatnych? Na ekranie ten sam Rambo tu i tam biega z karabinem a w radio leca te same "hity z satelity". Szczytem kuriozalnosci jest utrzymywanie telewizji "Polonia". Proponuje: zlikwidowac abonament RTV i zredukowac liczbe panstwowych kanalow radiowych do 1-go, telewizyjnych do 1-go i oplacac to z budzetu; zamiast dotychczasowego profilu TV Polonia (odgrzewane kotlety z innych kanalow) nadawac profesjonalny program w obcych jezykach promujacy Polske. I opublikowac mi tu liste plac redaktorkow RTV! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traeh dzieki bogu nie zwariowałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:32 ufff(gość) miałem tę samą obawę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: Jogin zamiast obrazu kontrolnego w telewizji IP: 195.205.22.* 22.09.04, 15:36 typowo polskie, szweju... zazdrościsz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa asp Re: Jogin zamiast obrazu kontrolnego w telewizji IP: *.icpnet.pl 22.09.04, 15:45 Gratulacje Kuba, nagrywałam akurat dokument o Łodzi Kaliskiej i zostawiłam kasetę - nagrał sie spory fragment Twojego materiału. Dziś rano przeglądałam to i osłupiałam widząc jogina :) i muszę rzec, że bardzo podoba mi się Twoja ingerencja w rzeczywistość medialną. Pozdrawiam, daleka znajoma z ASP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belial Re: Jogin zamiast obrazu kontrolnego w telewizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 16:02 Lepsze to,jak niedzielny miś z okienka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 16:08 fajny pomysl ale zlikwidujcie wreszcie to piiiiiii na obrazie kiontrolnym , piiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie , bardzo to irytuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel to smiec warto zobaczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 17:17 strona internetowa tego pseldo artysty : csw.art.pl/new/2002/bakowski.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jogin zamiast obrazu kontrolnego w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 17:21 a podobno mialo juz nie byc badziwia ja *nigdy* nie zaplace ani grosza na panstwowa tv ten "artysta" to napewno jakis syn/brat/kolega/tesc/itp./ kogos z sld albo z rady. Ciekawe ile ten badziew kosztowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxa Re: Jogin zamiast obrazu kontrolnego w telewizji IP: *.crowley.pl 22.09.04, 18:40 Nic, buraki, nic nie kosztował. Facet zmontował klipy, przywiózł do TV i tyle. TVP i tak puszcza sygnał kontrolny, więc razem z nim idą te filmiki w pętli. Bardzo to zabawne i niekonwencjonalne, i aż wierzyć się nie chce, że w skostniałej TVP ktoś się na to zdecydował. Buraczane wiochmeny widząc coś niekonwencjonalnego natychmiast węszą w tym spisek. W niemieckich telewizjach, np. w ARD czy ZDF, w nocy puszcza się np. pięciogodzinny film nakręcony kamerą przymocowaną do czoła lokomotywy. Siedzisz i oglądasz trasę pociągu z Hanoweru do Hamburga, drzewa, lasy, ludzie, stacyjki, bez żadnego komentarza. Jak ma iść obraz kontrolny, to już wolę takie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jogin zamiast obrazu kontrolnego w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 18:46 no chyba sie nie dziwisz ze wszedzie weszymy afere !!! a ja wole czysty obraz kontorlny a nie jakiegos przyglupa co mysli ze jest artysta. Pomysl z widokiem z pociagu za to bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HATER Re: Jogin zamiast obrazu kontrolnego w telewizji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.04, 16:03 nienawidze cie, jestes głupi. jestes synem/corka/wujem/cycem kogos z SLD. Za duzo kosztujesz panstwo. Jak sie teraz czujesz? bo ja dużo lepiej Odpowiedz Link Zgłoś