Dodaj do ulubionych

Większe przychody Ery

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.04, 17:37
Hej super się Era rozwija! Ja mam telefon w Erze, w Tak Taku i płacę mniej
niż mój Tata w Plusie w abonamencie, ale LOL! ;o)
Obserwuj wątek
    • Gość: As Gratulacje! IP: 62.29.199.* 07.10.04, 17:46
      Czyli ciągły zysk? Nawet po takich obniżkach, jakie PTC wprowadziła przy Heyah?
      To świetnie, mają pewnie speców od finansów tęgich. Chociaż dla mnie jako
      klienta najważnijsze są właśnie te obniżki, to i tak przyjemnie jest dowiedzieć
      się, że firma, w której ma sie telefon dobrze prosperuje. To mniej więcej tak,
      jak z bankiem, jak wiem, że dobrze się rozwija, to śpię spokojnie, bo wiem, że
      moja kasa też nie przepada.
      • Gość: jjaacek To jest pryszcz. IP: *.org / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 17:52
        Te ostatnie obniżki to jest nic w porównaniu do tego ile jeszcze można zejść z
        cen!
    • Gość: Obserwator Re: Większe przychody Ery IP: *.netlandia.pl 07.10.04, 17:52
      Era szybko poszła po rozum do głowy i wprowadziła w Tak-taku taryfe Happy,
      praktycznie taką samą jak w POPie dla każdego, czy jakoś tak. A Plusik po
      staremu - obedrzeć klientów ze skóry, tych co jescze muszą się trzymać umów. A
      inni juz dawno darowali sobie tego operatora.
      • Gość: umiejacy liczyc... widac ze nie jestes w plusie!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.04, 17:53
        10 gr za esa, 38 za polaczenie do sieci poza siec es 20 gr a pol 78gr,no i
        oczywiscie sekundowe naliczanie od pierszej sekundy(to juz chyba w tej chwili
        standart) czy jeszcze jakas siec ma takie niskie ceny?? NIE. tylko
        SIMPLUS..jest nawed od tego ubogiego heyaha tanszy nie mowiac juz o idei czy
        drogiej erze....
    • Gość: ssszaman DZIWI MNIE TO ZE POLACY NIE POTRAFIA LICZYC!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.04, 17:47
      jestem zszokowany tym ze erze przybywa klientow (pomijam fakt ze era jako
      piersza traci zasieg gdy wchodzimy ze znajomymi do jakiegos klubu[a jestem z
      wroclawia wiec zdarzac sie to w duzych miastach teoretycznie nie powinno]) nie
      mowie tez ze tylko do ery trzeba placic za esy wyslane z nety(w plusie i idei
      nie ma czegos takiego),pomine tez fakt ze w tel na karte nie dostaj sie tych
      pieniedzi ktore sie placi bo sobie jakies tam podatki odliczaja(wplusie i w
      idei tez tego nie ma) ale poza tym era jest najdrozsza i ma najmnie atrakcyjne
      propozycje telefonow na promaocji...najgorsza siec a jest
      najwieksza..dziwne..ale polak potrafi:/ co niestety niejednokrotnie juz
      pokazal...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka