Dodaj do ulubionych

Wicepremier Jaruga-Nowacka potwierdza informacj...

IP: *.idea.pl 27.01.05, 18:17
A jaką składkę płaci Beger i spółka - 42zł/mc?
--
forever.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Telesfor Co tam KRUS, aborcja to jest ważne (dla Jarugi)! IP: *.res.east.verizon.net 27.01.05, 19:48
      To nam zapewni wzrost gospodarczy!
    • Gość: Ynwestor Jaruga, zostań przy pedałach i środach... IP: *.net.autocom.pl 27.01.05, 21:26
      a od gospodarki się odpie..... Oto czerwona recepta na pobudzanie
      przedsiębiorczości i wzrost zatrudnienia, doj... większy ZUS, podwyższyc
      podatki, a gospodarka napewno będzie się szybciej rozwijać. Odejdźcie komuchy
      na śmietnik historii tam gdzie wasze miejsce jak najszybciej!!!
    • Gość: Dan "Intensyfikacja poprzez wycofanie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:43
      Albo w języku wojskowym: Udane natarcie na z góry upatrzone pozycje zapasowe.
    • Gość: UPnie Up tylko sie wyglupia... IP: *.devs.futuro.pl 28.01.05, 00:00
      a Jaruga jak Pol glupia.
      Po autostradach UP bierze sie za KRUS.
      I daje se kolejne pol roku (?) na zaszufladkowanie.

• Gość: docent Re: Wicepremier Jaruga-Nowacka potwierdza informa IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.01.05, 00:19
      czas w końcu zrobic porządek z KRUS, rolnicy wiecznie narzekaja, dostaja
      najwiecej i placa najmniej
    • Gość: jerry moj kolega jest w KRUS-ie IP: *.brtn.cable.ntl.com 28.01.05, 01:34
      facet pracuje normalnie w Warszawie, tylko ze na umowe o dzielo, kiedys go
      pytam: "a Ty sie nie boisz ze zachorujesz, moze powinienes sie ubezpieczyc w
      ZUS-ie?" a on mi na to: "a po co mi ZUS? Ja jestem ubezpieczony w KRUS-ie". Jego
      rodzice sa rolnikami, przepisali mu pare hektarow i odtad sie juz nie musial
      martwic o zaden ZUS. Moze kazdy z nas powinien o tym pomyslec?
    • Gość: dg Chyba raczej wicepremiera??? IP: *.crowley.pl 28.01.05, 01:35
      Kiedy pani Jaruga - Nowacka piastowała urząd ministerialny kazała się tytułować
      "ministra", a niektóre czasopisma np. "Polityka", tak też ją nazywały. Teraz
      powinna chyba używać tytułu "wicepremiera", oj, chyba pani wicepremiera nie
      szanuje dziennikarzy z "Polityki".
    • Gość: J.G. Płatnik ZUS-u utrzyma 9 z KRUS-u !!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 28.01.05, 03:24
      Jak długo jeszcze wszyscy podatnicy-nierolnicy będą dopłacać 90% rent i
      emerytur rolnikom,a właściwie właścicielom jakiegoś kawałka ziemi.
      Wysokość rent i emerytur powinna zależeć wyłącznie od kwoty wpłaconych składek.
      Albo zalegalizujmy paranoję,wprowadzając do Konstytucji zapis,że rolnik żyje z
      dopłat unijnych/za posiadanie ziemi,której uprawiać nie musi/,a po osiągnięciu
      60 lat utrzymują go wszyscy płatnicy ZUS.Przy poparciu Samoobrony i PSL jest to
      realne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka