Gość: si IP: *.idea.pl 27.01.05, 18:17 A jaką składkę płaci Beger i spółka - 42zł/mc? -- forever.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Telesfor Co tam KRUS, aborcja to jest ważne (dla Jarugi)! IP: *.res.east.verizon.net 27.01.05, 19:48 To nam zapewni wzrost gospodarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ynwestor Jaruga, zostań przy pedałach i środach... IP: *.net.autocom.pl 27.01.05, 21:26 a od gospodarki się odpie..... Oto czerwona recepta na pobudzanie przedsiębiorczości i wzrost zatrudnienia, doj... większy ZUS, podwyższyc podatki, a gospodarka napewno będzie się szybciej rozwijać. Odejdźcie komuchy na śmietnik historii tam gdzie wasze miejsce jak najszybciej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan "Intensyfikacja poprzez wycofanie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:43 Albo w języku wojskowym: Udane natarcie na z góry upatrzone pozycje zapasowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPnie Up tylko sie wyglupia... IP: *.devs.futuro.pl 28.01.05, 00:00 a Jaruga jak Pol glupia. Po autostradach UP bierze sie za KRUS. I daje se kolejne pol roku (?) na zaszufladkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docent Re: Wicepremier Jaruga-Nowacka potwierdza informa IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.01.05, 00:19 czas w końcu zrobic porządek z KRUS, rolnicy wiecznie narzekaja, dostaja najwiecej i placa najmniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry moj kolega jest w KRUS-ie IP: *.brtn.cable.ntl.com 28.01.05, 01:34 facet pracuje normalnie w Warszawie, tylko ze na umowe o dzielo, kiedys go pytam: "a Ty sie nie boisz ze zachorujesz, moze powinienes sie ubezpieczyc w ZUS-ie?" a on mi na to: "a po co mi ZUS? Ja jestem ubezpieczony w KRUS-ie". Jego rodzice sa rolnikami, przepisali mu pare hektarow i odtad sie juz nie musial martwic o zaden ZUS. Moze kazdy z nas powinien o tym pomyslec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Chyba raczej wicepremiera??? IP: *.crowley.pl 28.01.05, 01:35 Kiedy pani Jaruga - Nowacka piastowała urząd ministerialny kazała się tytułować "ministra", a niektóre czasopisma np. "Polityka", tak też ją nazywały. Teraz powinna chyba używać tytułu "wicepremiera", oj, chyba pani wicepremiera nie szanuje dziennikarzy z "Polityki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.G. Płatnik ZUS-u utrzyma 9 z KRUS-u !!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 28.01.05, 03:24 Jak długo jeszcze wszyscy podatnicy-nierolnicy będą dopłacać 90% rent i emerytur rolnikom,a właściwie właścicielom jakiegoś kawałka ziemi. Wysokość rent i emerytur powinna zależeć wyłącznie od kwoty wpłaconych składek. Albo zalegalizujmy paranoję,wprowadzając do Konstytucji zapis,że rolnik żyje z dopłat unijnych/za posiadanie ziemi,której uprawiać nie musi/,a po osiągnięciu 60 lat utrzymują go wszyscy płatnicy ZUS.Przy poparciu Samoobrony i PSL jest to realne. Odpowiedz Link Zgłoś