Dodaj do ulubionych

TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientów?

• Gość: look Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.magma-net.pl 31.01.05, 21:00
      mam nadzieje że kiedy moje dziecko spyta mnie co to było tpsa powiem mu że był
      to kosmiczny żart:-)pozdro dla wszystkich antytps:-)
    • Gość: Linke Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:12
      Wreście zbliża się koniec z tymi udawaczami, CWANIACZKAMI z TP SA.
      Mam was cwaniaczki z TP SA powyżej uszu.
      • derrek Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó 31.01.05, 22:18
        A wysłałeś ten komentarz wydaje mi sie, że z Neostrady. Dla mnie jesteś
        niewiarygodny. Każdego operatora mozna skrytykowac. Wskaz takiego którego
        wybierasz i do którego nikt nie ma zastrzeżeń. Zapewniam Cie, że ne ma operatora
        idealnego i jeżeli TP zniknełaby to wtedy Tele2 jako monopolista dopiero
        pokazałby swoje oblicze
    • Gość: sdh jeszcze jest Skype, Tlenofon IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 31.01.05, 22:41
      jeszcze jest Skype, Tlenofon itp. - nie mam stacjonarki w ogóle a nie pamietam
      kiedy dzwonilem z domu z komórkowca :-)
      • Gość: CF Popatrzcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:28
        www.era.pl/index.php/id=komf_indy/section=indy/zone=-1
        Dopiero to zobaczyłem, ale na pierwszy rzut oka tańsze od tepsuy i tych jej
        darmowych wieczorów.
        • Gość: CF Re: Popatrzcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:34
          Rzeczywiście, mały ogranicznik 2000 minut, ale to i tak chyba dużo. Wychodzi
          ponad godzina dziennie lub ponad 8 na każdy weekend.

Ja mając darmowy weekend w POPie wygadałem ponad godzinę i miałem dosyć.

Ale może są tam jeszcze jakieś kruczki.
    • Gość: alek Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:33
      To byłaby istna paranoja ale gdzieś czytałem na necie, że osoby korzystające z
      usług Tele2 i tak nabijają kieszenie TP ponieważ Tele2 płaci TP za dzierżawę
      łącz i podobno TP dostaje nawet więcej kasy jak jej abonent korzysta z prefiksu
      Tele2. Jesteśmy skazani na TPSA!
    • Gość: rumcajs Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.acn.waw.pl 01.02.05, 00:07
      Niech TPSA zdycha a razem z nia Kluczyki i Żabojady jak by ludzie zaczeli sie
      domagac poprzez UOKiK i URTIP darmowych minut jak w komorkach to szybko by sie
      okazalo ze jednak jestesmy my abonenci TPSy duza sila nacisku, bo za 42.5 to w
      kazdej sieci mamy ok 30 min no nie trzeba tylko pisac do urzedow skargi albo
      gotowe formulaże w neci zamiescic i zeby ludzie sie podpisywali w to wysylali
      TPSA DO GROBU
    • Gość: james Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.chello.pl 01.02.05, 00:31
      TELE2 TO OSZUŚCI GORSI NIŻ TPSA !!!!
      • Gość: mnm Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.chello.pl 01.02.05, 01:10
        James, jak masz chello to olej jednych i drugich i gadaj przez skype'a. 12 gr
        za rozmowy w Polsce, 9 gr zagranica (cywilizowana). No chyba że do innego
        użytkownika skype'a - wtedy za friko
    • Gość: domokrążca Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 01.02.05, 00:53
      Jestem w tele 2 od dawna i jestem full zadowolony, rachunki płace przez net,
      olewam tpsa, popieram haslo OBUCHEM W MONOPOL, kretyni niech sie dalej opłacają
      w 100% w TPsa.Ja płace mniej, byłem lepszy z matmy !!:))
    • Gość: francuski_parobek Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 01:11
      Jezeli zdechnie tpsa jak jej wielu zyczy to zdechnie i pasozyt - ciagle
      wiekszosci rozwscieczonych naszych rodakow wydaje sie ze od mieszania w kubku
      herbata staje sie slodsza. Tele 2 to pasozyt - nic nie ma, w nic nie inwestuje i
      niczego poza kasa nie utrzymuje. A kto wybuduje te kolejne 30 linii na 100
      gospodarstw domowych Tele -2 ???. Polacy to durny narod rzadzony przez durni =
      sprzedali tpsa francuzom i co maja , redukcje zero inwestycji i dalej najwyzsze
      taryfy. To Buzkowi and company trzeba podziekowac za tpsa a durni polacy wybrali
      go do parlamentu europejskiego - gratuluje moim rodakom oby tak dalej to wszyscy
      niedlugo bedziemy parobkami we wlasnym kraju
    • Gość: Kotek Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 08:20
      A kiedy wreszcie TP przestanie wymagać abonamentu dla Neo i Neo będzie
      indywidualną usługą? W moim przypadku Neo kosztuje 40PLN drożej, bo abonament
      płacę bo muszę, inaczej tel. stacjonarny poszedłby do piachu.
    • Gość: Marian Kable TPSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 09:15
      W komentowanym tekście jest informacja, że TELE2 korzysta z kabli położonych
      przez TP SA. Może warto przypomnieć jak często kable te były kładzione w czynie
      społecznym przez późniejszych abonentów (zwłaszcza na terenach wiejskich), a
      ci, którzy sami ich nie kładli mieli to wliczone w koszty instalacji. Dlatego
      nie wiem na jakiej podstawie łącza (a zwłaszcza te kładzione w czynie
      społecznym) zostały włączone do majątku TP SA.
      • natalii5 Re: Kable TPSA 01.02.05, 14:29
        nie masz racji miałam kładzione kable w czynie społecznym ale za to nie
        płaciłam rachunków dla TP aż zwróciły mi sie koszty zainstalowania tych kabli i
        tym sposobem TP stało się ich właścicielem zgodnie sprawem i bardzo dobrze bo
        co mi po tych kablach a kasa do mnie wróciła.!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: magoo Infrastruktura TP - własnością wszystkich Polaków IP: *.bielsko.msk.pl 01.02.05, 09:56
      To cały naród składał się na majątek TP, a ona teraz traktuje go jak swoje
      podwórko!!! - jakim prawem?

To nasz majątek stworzony z pieniędzy państwowych, a także z naszych
      wygórowanych abonamentów! Jakim prawem TP czerpie z niego zyski i jeszcze nie
      daje działać innym operatorom?
      • natalii5 Re: Infrastruktura TP - własnością wszystkich Pol 01.02.05, 14:32
        Ale z was ciołki czy nie rozumiecie że tak samo wasze może być Orlen, Poczta
        Polska, PKO BP bo w ten sam sposób powstało i wywodzi się z komuny. Wasze
        rozgoryczenie wynika z tego że musicie płacić TP rachunki a wcale nie musicie
        zrezygnujcie z telefonów stacjonarncych i miejcie tylko komórkowe to zobaczyzie
        jek się opłaca.!!! Powodzenia!
        • Gość: chwikaJESZCZE Re: Infrastruktura TP - własnością wszystkich Pol IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 01.02.05, 21:38
          I taka jest prawda! Tylko proszę nie nazywaj nas ciołkami. Wszyscy budowaliśmy te monopole i niech nam teraz oddadzą pieniądze! Bardzo złe jest to nasze państwo.Każdy dba tyko o siebie, a nie o naszą wspólną "polską" rodzinę. Jeszcze troszkę a polityków będą wieszać na latarniach( za korupcję i okradanie narodu). PRZYJDZIE-KRYSKA-NA-MATYSKA.
        • Gość: magoo Re: Infrastruktura TP - własnością wszystkich Pol IP: *.bielsko.msk.pl 03.02.05, 08:23
          natalii5, i to właśnie chciałam powiedzieć poprzednim swoim postem, a że z
          twoją percepcją cos nie tak, więc ograniczyłaś swoje rozumowanie tylko do TP
    • Gość: elvis PROSZĘ O OPINIE KLIENTÓW O TELE2. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:38
      Dostałem umowy do podpisania i czekam na opinie tych, którzy przenieśli sie do
      Tele2. Czy rachunki rzeczywiście tańsze? Czy żeby zatelefonować do sąsiada muszę
      wybrać wcześniej nr kierunkowy miejscowości, w której mieszkam i ja i sąsiad?
      Moi znajomi po miesiącu zrezygnowali z usług Tele2, twierdząc, że to podobne
      gó.. jak TP SA.
      • natalii5 Re: PROSZĘ O OPINIE KLIENTÓW O TELE2. 01.02.05, 14:34
        tak w tele2 wszedzie trzeba wybrac numer kierunkowy
      • Gość: stafu Re: PROSZĘ O OPINIE KLIENTÓW O TELE2. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.05, 21:50
        tak, jest rzeczywiscie taniej. na tym polega cala ich filozofia - kazda ze
        stawek jest ilestam procent nizsza niz w tpsa i to jest prawda (mimo placenia 2
        rachunkow)
    • Gość: loi Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.bezkres.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:57
      Jak sobie pomysle, że moi rodzice byli na liscie ponad 15 lat zanim dostali
      telefon, oraz o nie do końca czystej prywatyzacji, to dla mnie może tpsa upaść.
      A swoją drogą to może będzie miło poczuć się w TPSA klientem a nie intruzem.
    • Gość: asia Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.dyn.optonline.net 01.02.05, 15:37
      ja mam Tele2 i jestem bardzo zadowolana
    • Gość: Grażyna Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 17:44
      Przechodzę doTele 2 negatywna reklama T P S A jest najbardziej przekonywująca.
    • Gość: d...pa Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.marsoft.com.pl / 213.17.178.* 01.02.05, 18:09
      sam sie trzymaj a najlepiej sie złap
    • Gość: egon Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:00
      zamówiłem w telepsa SDI
      po 3 tygodniach
      dostałem sprzet /nie działał/ soft /nie czytałnawet formatu. umowa /nie
      zawierała hasła dostępu/

Dobić tele psa
    • Gość: sfrustrowana Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:29
      Lamac monopole, na tym moga wygrac tylko konsumenci. TP SA jest droga i
      arogancka. Brawo Tele2.
    • diabel.tasmanski Ale czad :) 01.02.05, 22:08
      Podobał mi sie ten tekst. Uśmiałem sie czytając historie o akwizytorach :)
      Niech rzyje wolny rynek
    • Gość: Karol To pijawki. Jedni i drudzy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:19
      Co za różnica. Jeden szwedzki drugi francuzki. Klienta mają za nic. Oszukiwać
      tak bezczelnie że wszyscy o tym wiedzą, to już nie zarabianie kasy tylko
      śmianie się ludziom prosto w twarz.
    • Gość: iga Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.derbynet.waw.pl 01.02.05, 22:55
      super,należy im (T psie!)taki kop w tyłek
      zapracowali na to
      Była klientka T psów żeby mnie ćwiartowali i żebym miała wogóle nie mieć
      telefonu
      do nich nie pójde.pół roku po likwidacji telefonu wysyłali faktury
      stracili bardzo wielu klientów.
      Miód na moje serce!
    • Gość: zbyś Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 23:21
      i bardzo dobrze! nie ma jak konkurencja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!jakos jak 5 lat temu minuta do usa kosztowala ponad 5 zl to bylo ok bo tp sa ponosi koszty!!!!!!!! tra la la! po prostu nie bylo konklurencji. wiec niech teraz tepsa nei chrzani jak to ona biedna- ze konkurent stosuje metody nie fair! a branie za wysokich cen od kilenta to ok?jakos teraz do buszlandu mozna zadzwonic ponizej 5 zł i jakos tp sa strat nie ponosi. ciekawe dlaczego ? (oczywiście po bolesenj restrukturyzacji- tego juz nie pisze z kpiną). pozdrawiam! a tele 2 tez czasami winno sie nad swoim postepowaniem zastanowic bo skonczy jak tp sa- ludzie nie beda za ta siecia przepadac.
    • Gość: Arek Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.chello.pl 01.02.05, 23:33
      Ja osobiście jestem zadowolony z TP SA. Jeżeli coś funkcjonuje sprawnie, nie
      będę tego zmieniał i życia sobie utrudniał.
    • Gość: junior82 Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: 82.160.21.* 02.02.05, 00:25
      tak sie zastanawiam skoro tele2 zaczyna tez wstepowac na rynek rozmow
      lokalnych, a w TPsie abonament jest bardzo dorgi (nie liczac juz samych rozmow)
      to czy jezeli
      - wybiore abonament w TPsie na najtanszy (ponad 2x tanszy ale rozmowy bardzo
      drogie)
      - i przylacze sie do Tele2 by placic za rozmowy wedlug ich stawki to:
      a) TPsa bedzie musiala sie obejsc malym abnoamentem i brakiem kasy za rozmowy
      telefoniczne
      b) oprocz oplat za rozmowy dla Tele2 bede musial cos placic za te rozmowy TPsie
      c) TPsa bedzie zadac wymiany abonamentu na drozszy
    • Gość: klient konkurencji Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.05, 07:05
      faktycznie rozstac sie z TELE 2 jest prawie ze niemozliwe,sam mialem straszne
      klopoty.Pol roku to trwalo a do dzisiaj nasze rozliczenia sa niedokonczone
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka