Gość: look Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.magma-net.pl 31.01.05, 21:00 mam nadzieje że kiedy moje dziecko spyta mnie co to było tpsa powiem mu że był to kosmiczny żart:-)pozdro dla wszystkich antytps:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linke Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:12 Wreście zbliża się koniec z tymi udawaczami, CWANIACZKAMI z TP SA. Mam was cwaniaczki z TP SA powyżej uszu. Odpowiedz Link Zgłoś
derrek Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó 31.01.05, 22:18 A wysłałeś ten komentarz wydaje mi sie, że z Neostrady. Dla mnie jesteś niewiarygodny. Każdego operatora mozna skrytykowac. Wskaz takiego którego wybierasz i do którego nikt nie ma zastrzeżeń. Zapewniam Cie, że ne ma operatora idealnego i jeżeli TP zniknełaby to wtedy Tele2 jako monopolista dopiero pokazałby swoje oblicze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh jeszcze jest Skype, Tlenofon IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 31.01.05, 22:41 jeszcze jest Skype, Tlenofon itp. - nie mam stacjonarki w ogóle a nie pamietam kiedy dzwonilem z domu z komórkowca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CF Popatrzcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:28 www.era.pl/index.php/id=komf_indy/section=indy/zone=-1 Dopiero to zobaczyłem, ale na pierwszy rzut oka tańsze od tepsuy i tych jej darmowych wieczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CF Re: Popatrzcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:34 Rzeczywiście, mały ogranicznik 2000 minut, ale to i tak chyba dużo. Wychodzi ponad godzina dziennie lub ponad 8 na każdy weekend. Ja mając darmowy weekend w POPie wygadałem ponad godzinę i miałem dosyć. Ale może są tam jeszcze jakieś kruczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:33 To byłaby istna paranoja ale gdzieś czytałem na necie, że osoby korzystające z usług Tele2 i tak nabijają kieszenie TP ponieważ Tele2 płaci TP za dzierżawę łącz i podobno TP dostaje nawet więcej kasy jak jej abonent korzysta z prefiksu Tele2. Jesteśmy skazani na TPSA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumcajs Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.acn.waw.pl 01.02.05, 00:07 Niech TPSA zdycha a razem z nia Kluczyki i Żabojady jak by ludzie zaczeli sie domagac poprzez UOKiK i URTIP darmowych minut jak w komorkach to szybko by sie okazalo ze jednak jestesmy my abonenci TPSy duza sila nacisku, bo za 42.5 to w kazdej sieci mamy ok 30 min no nie trzeba tylko pisac do urzedow skargi albo gotowe formulaże w neci zamiescic i zeby ludzie sie podpisywali w to wysylali TPSA DO GROBU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.chello.pl 01.02.05, 00:31 TELE2 TO OSZUŚCI GORSI NIŻ TPSA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.chello.pl 01.02.05, 01:10 James, jak masz chello to olej jednych i drugich i gadaj przez skype'a. 12 gr za rozmowy w Polsce, 9 gr zagranica (cywilizowana). No chyba że do innego użytkownika skype'a - wtedy za friko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domokrążca Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 01.02.05, 00:53 Jestem w tele 2 od dawna i jestem full zadowolony, rachunki płace przez net, olewam tpsa, popieram haslo OBUCHEM W MONOPOL, kretyni niech sie dalej opłacają w 100% w TPsa.Ja płace mniej, byłem lepszy z matmy !!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuski_parobek Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 01:11 Jezeli zdechnie tpsa jak jej wielu zyczy to zdechnie i pasozyt - ciagle wiekszosci rozwscieczonych naszych rodakow wydaje sie ze od mieszania w kubku herbata staje sie slodsza. Tele 2 to pasozyt - nic nie ma, w nic nie inwestuje i niczego poza kasa nie utrzymuje. A kto wybuduje te kolejne 30 linii na 100 gospodarstw domowych Tele -2 ???. Polacy to durny narod rzadzony przez durni = sprzedali tpsa francuzom i co maja , redukcje zero inwestycji i dalej najwyzsze taryfy. To Buzkowi and company trzeba podziekowac za tpsa a durni polacy wybrali go do parlamentu europejskiego - gratuluje moim rodakom oby tak dalej to wszyscy niedlugo bedziemy parobkami we wlasnym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotek Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 08:20 A kiedy wreszcie TP przestanie wymagać abonamentu dla Neo i Neo będzie indywidualną usługą? W moim przypadku Neo kosztuje 40PLN drożej, bo abonament płacę bo muszę, inaczej tel. stacjonarny poszedłby do piachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Kable TPSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 09:15 W komentowanym tekście jest informacja, że TELE2 korzysta z kabli położonych przez TP SA. Może warto przypomnieć jak często kable te były kładzione w czynie społecznym przez późniejszych abonentów (zwłaszcza na terenach wiejskich), a ci, którzy sami ich nie kładli mieli to wliczone w koszty instalacji. Dlatego nie wiem na jakiej podstawie łącza (a zwłaszcza te kładzione w czynie społecznym) zostały włączone do majątku TP SA. Odpowiedz Link Zgłoś
natalii5 Re: Kable TPSA 01.02.05, 14:29 nie masz racji miałam kładzione kable w czynie społecznym ale za to nie płaciłam rachunków dla TP aż zwróciły mi sie koszty zainstalowania tych kabli i tym sposobem TP stało się ich właścicielem zgodnie sprawem i bardzo dobrze bo co mi po tych kablach a kasa do mnie wróciła.!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magoo Infrastruktura TP - własnością wszystkich Polaków IP: *.bielsko.msk.pl 01.02.05, 09:56 To cały naród składał się na majątek TP, a ona teraz traktuje go jak swoje podwórko!!! - jakim prawem? To nasz majątek stworzony z pieniędzy państwowych, a także z naszych wygórowanych abonamentów! Jakim prawem TP czerpie z niego zyski i jeszcze nie daje działać innym operatorom? Odpowiedz Link Zgłoś
natalii5 Re: Infrastruktura TP - własnością wszystkich Pol 01.02.05, 14:32 Ale z was ciołki czy nie rozumiecie że tak samo wasze może być Orlen, Poczta Polska, PKO BP bo w ten sam sposób powstało i wywodzi się z komuny. Wasze rozgoryczenie wynika z tego że musicie płacić TP rachunki a wcale nie musicie zrezygnujcie z telefonów stacjonarncych i miejcie tylko komórkowe to zobaczyzie jek się opłaca.!!! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwikaJESZCZE Re: Infrastruktura TP - własnością wszystkich Pol IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 01.02.05, 21:38 I taka jest prawda! Tylko proszę nie nazywaj nas ciołkami. Wszyscy budowaliśmy te monopole i niech nam teraz oddadzą pieniądze! Bardzo złe jest to nasze państwo.Każdy dba tyko o siebie, a nie o naszą wspólną "polską" rodzinę. Jeszcze troszkę a polityków będą wieszać na latarniach( za korupcję i okradanie narodu). PRZYJDZIE-KRYSKA-NA-MATYSKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magoo Re: Infrastruktura TP - własnością wszystkich Pol IP: *.bielsko.msk.pl 03.02.05, 08:23 natalii5, i to właśnie chciałam powiedzieć poprzednim swoim postem, a że z twoją percepcją cos nie tak, więc ograniczyłaś swoje rozumowanie tylko do TP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis PROSZĘ O OPINIE KLIENTÓW O TELE2. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:38 Dostałem umowy do podpisania i czekam na opinie tych, którzy przenieśli sie do Tele2. Czy rachunki rzeczywiście tańsze? Czy żeby zatelefonować do sąsiada muszę wybrać wcześniej nr kierunkowy miejscowości, w której mieszkam i ja i sąsiad? Moi znajomi po miesiącu zrezygnowali z usług Tele2, twierdząc, że to podobne gó.. jak TP SA. Odpowiedz Link Zgłoś
natalii5 Re: PROSZĘ O OPINIE KLIENTÓW O TELE2. 01.02.05, 14:34 tak w tele2 wszedzie trzeba wybrac numer kierunkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stafu Re: PROSZĘ O OPINIE KLIENTÓW O TELE2. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.05, 21:50 tak, jest rzeczywiscie taniej. na tym polega cala ich filozofia - kazda ze stawek jest ilestam procent nizsza niz w tpsa i to jest prawda (mimo placenia 2 rachunkow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loi Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.bezkres.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:57 Jak sobie pomysle, że moi rodzice byli na liscie ponad 15 lat zanim dostali telefon, oraz o nie do końca czystej prywatyzacji, to dla mnie może tpsa upaść. A swoją drogą to może będzie miło poczuć się w TPSA klientem a nie intruzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.dyn.optonline.net 01.02.05, 15:37 ja mam Tele2 i jestem bardzo zadowolana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 17:44 Przechodzę doTele 2 negatywna reklama T P S A jest najbardziej przekonywująca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d...pa Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.marsoft.com.pl / 213.17.178.* 01.02.05, 18:09 sam sie trzymaj a najlepiej sie złap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:00 zamówiłem w telepsa SDI po 3 tygodniach dostałem sprzet /nie działał/ soft /nie czytałnawet formatu. umowa /nie zawierała hasła dostępu/ Dobić tele psa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrowana Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:29 Lamac monopole, na tym moga wygrac tylko konsumenci. TP SA jest droga i arogancka. Brawo Tele2. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Ale czad :) 01.02.05, 22:08 Podobał mi sie ten tekst. Uśmiałem sie czytając historie o akwizytorach :) Niech rzyje wolny rynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol To pijawki. Jedni i drudzy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:19 Co za różnica. Jeden szwedzki drugi francuzki. Klienta mają za nic. Oszukiwać tak bezczelnie że wszyscy o tym wiedzą, to już nie zarabianie kasy tylko śmianie się ludziom prosto w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.derbynet.waw.pl 01.02.05, 22:55 super,należy im (T psie!)taki kop w tyłek zapracowali na to Była klientka T psów żeby mnie ćwiartowali i żebym miała wogóle nie mieć telefonu do nich nie pójde.pół roku po likwidacji telefonu wysyłali faktury stracili bardzo wielu klientów. Miód na moje serce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyś Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 23:21 i bardzo dobrze! nie ma jak konkurencja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!jakos jak 5 lat temu minuta do usa kosztowala ponad 5 zl to bylo ok bo tp sa ponosi koszty!!!!!!!! tra la la! po prostu nie bylo konklurencji. wiec niech teraz tepsa nei chrzani jak to ona biedna- ze konkurent stosuje metody nie fair! a branie za wysokich cen od kilenta to ok?jakos teraz do buszlandu mozna zadzwonic ponizej 5 zł i jakos tp sa strat nie ponosi. ciekawe dlaczego ? (oczywiście po bolesenj restrukturyzacji- tego juz nie pisze z kpiną). pozdrawiam! a tele 2 tez czasami winno sie nad swoim postepowaniem zastanowic bo skonczy jak tp sa- ludzie nie beda za ta siecia przepadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.chello.pl 01.02.05, 23:33 Ja osobiście jestem zadowolony z TP SA. Jeżeli coś funkcjonuje sprawnie, nie będę tego zmieniał i życia sobie utrudniał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior82 Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: 82.160.21.* 02.02.05, 00:25 tak sie zastanawiam skoro tele2 zaczyna tez wstepowac na rynek rozmow lokalnych, a w TPsie abonament jest bardzo dorgi (nie liczac juz samych rozmow) to czy jezeli - wybiore abonament w TPsie na najtanszy (ponad 2x tanszy ale rozmowy bardzo drogie) - i przylacze sie do Tele2 by placic za rozmowy wedlug ich stawki to: a) TPsa bedzie musiala sie obejsc malym abnoamentem i brakiem kasy za rozmowy telefoniczne b) oprocz oplat za rozmowy dla Tele2 bede musial cos placic za te rozmowy TPsie c) TPsa bedzie zadac wymiany abonamentu na drozszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient konkurencji Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.05, 07:05 faktycznie rozstac sie z TELE 2 jest prawie ze niemozliwe,sam mialem straszne klopoty.Pol roku to trwalo a do dzisiaj nasze rozliczenia sa niedokonczone Odpowiedz Link Zgłoś