Dodaj do ulubionych

TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientów?

• Gość: leszek Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.adsl.wanadoo.nl 02.02.05, 08:04
      To całe tele 2 to tez lipa.Telefony w Polsce dalej są najdroższe na
      świecie.TPsa należy rozwalić i wprowadzić 30 operatorów wtedy potanieja
      rozmowy.Jak na razie zlodziejstwo nie ma końca.
    • Gość: mborus Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.chello.pl 02.02.05, 11:10
      I bardzo dobrze. Wolę płacić taniej. Nie korzystam ani z TPSA, ani z Tele2, ale
      po tym jak miałem telefon w TPSA, to już nigdy więcej.
    • Gość: abonent prawdziwa konkurencja bedzie jak wejdzie VoIP IP: 82.141.243.* 02.02.05, 12:46
      czyli jesli wezme sobie broadband z kablowki i bede do niego mogl podlaczyc
      telefon i dzwonic gdzie sie chce. Dopiero wtedy TP SA dostanie po dupie. Na
      calym swiecie sa call shopy gdzie idzie sie do budki i dzwoni za granice za
      grosze ! Gdzie one sa w Polsce ?? Sa zabronione bo TP SA trzyma lape na
      polaczeniach zagranicznych .
    • Gość: mara Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: 193.16.229.* 02.02.05, 13:43
      Konkurencja dla TPSA jest konieczna. TPSA odeszła od klienta, likwidując swoje
      przedstawicielstwa. Ludzie na 9393 nie zawsze są kompetentni. TPSA swoim
      działaniem będzie tracić klientów, bo ich nie chce. Sam przekonałem się, że aby
      przeniść numer telefonu na drugą ulicę zaproponowano mi okres 18 miesięcy.
    • Gość: Mirec Oto pazerność TPSA - Zginę a ceny nie obniżę IP: *.ld.euro-net.pl 08.02.05, 23:27
      Wielu operatorów, możliwość negocjacji cen to marzenie na skalę europejską.
      Dwóch operatorów to jeszcze nie wiosna.
    • Gość: Animek potop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:30
      Spoko monopolu może nie być abonentom to bardzo na rękę bo bedzie taniej.
      JEDNAK !!!!
      Jeśli o mnie chodzi to ja widzę tu tylko kolejny potop szwedzki i wcale mi się
      to nie podoba!!!
      Ale skoro wam się tak podoba to placie szwedom zamiast polakom tylko nie
      placzcie ze podatki sa za duże i ze polska pieniędzy nie ma :-P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka