Gość: leszek Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.adsl.wanadoo.nl 02.02.05, 08:04 To całe tele 2 to tez lipa.Telefony w Polsce dalej są najdroższe na świecie.TPsa należy rozwalić i wprowadzić 30 operatorów wtedy potanieja rozmowy.Jak na razie zlodziejstwo nie ma końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mborus Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.chello.pl 02.02.05, 11:10 I bardzo dobrze. Wolę płacić taniej. Nie korzystam ani z TPSA, ani z Tele2, ale po tym jak miałem telefon w TPSA, to już nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abonent prawdziwa konkurencja bedzie jak wejdzie VoIP IP: 82.141.243.* 02.02.05, 12:46 czyli jesli wezme sobie broadband z kablowki i bede do niego mogl podlaczyc telefon i dzwonic gdzie sie chce. Dopiero wtedy TP SA dostanie po dupie. Na calym swiecie sa call shopy gdzie idzie sie do budki i dzwoni za granice za grosze ! Gdzie one sa w Polsce ?? Sa zabronione bo TP SA trzyma lape na polaczeniach zagranicznych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: 193.16.229.* 02.02.05, 13:43 Konkurencja dla TPSA jest konieczna. TPSA odeszła od klienta, likwidując swoje przedstawicielstwa. Ludzie na 9393 nie zawsze są kompetentni. TPSA swoim działaniem będzie tracić klientów, bo ich nie chce. Sam przekonałem się, że aby przeniść numer telefonu na drugą ulicę zaproponowano mi okres 18 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirec Oto pazerność TPSA - Zginę a ceny nie obniżę IP: *.ld.euro-net.pl 08.02.05, 23:27 Wielu operatorów, możliwość negocjacji cen to marzenie na skalę europejską. Dwóch operatorów to jeszcze nie wiosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Animek potop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:30 Spoko monopolu może nie być abonentom to bardzo na rękę bo bedzie taniej. JEDNAK !!!! Jeśli o mnie chodzi to ja widzę tu tylko kolejny potop szwedzki i wcale mi się to nie podoba!!! Ale skoro wam się tak podoba to placie szwedom zamiast polakom tylko nie placzcie ze podatki sa za duże i ze polska pieniędzy nie ma :-P Odpowiedz Link Zgłoś