Dodaj do ulubionych

7% VAT na ubranka niemowlęce, nowa definicja sa...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:32
NIECH ŻYJE POLITYKA PRORODZINNA PAŃSTWA POLSKIEGO !
Obserwuj wątek
    • Gość: santiago Jestem za podatkiem od głupoty, sejm 100% kretynów IP: *.acn.waw.pl 11.03.05, 14:34
      Paranoja... może jeszcze opodatkują pieluszki!

Powodzenia Polsko! Jadę do New Zeland.
      • Gość: Człowiek Re: Jestem za podatkiem od głupoty, sejm 100% kre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:35
        Proponuje zabijać każdego urzędasa !
        • Gość: ciahoo Re: niemowlak, wzrost 1,80m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:54
          Gdzie można nabyć ubranko na niemowlaka o wzroscie 1,80 m ?
          Pozdr wszystkie przerośnięte niemowlaki, i mowlaki tez!
          • wlodekzpoznania nareszcie skończy się nierówność na rynku samochod 11.03.05, 17:02
            samochodów słuzbowych - koniec z niby ciężarowymi Mondeo, Avensis i Hondą Accord
    • Gość: C-15 Widzę już problem IP: *.scene.pl 11.03.05, 15:06
      Mam w firmie dostawczego Citroena C-15z z kabiną dla kierowcy i częścią
      ładunkową w której jest zamontowana ława do siedzenia ( składana ). Rzadko się
      jej używa, ale jest .Gdy jest złożona to część ładunkowa jest większa od kabiny
      dla kierowcy. Gdy rozłożona to przestrzeń ładunkowa jest mniejsza niż kabina dla
      kierowcy plus głębokość ławy.
      Czy ta ława się będzie liczyła?
      • Gość: japi przepis o samochodach niezgodny z VI dyrektywą UE IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.03.05, 16:05
        niestety urzędnicy, ale wprowadzanie sobie nierównosci, ze ten moze odliczyc
        60%, a tamten 100% jest niezgodne z zapisami VI dyrektywy UE, trzeba będzie
        znów się procesować
    • Gość: k wymontować tylnie siedzenia i będzie ok. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 15:13
    • Gość: ZielonY Re: 7% VAT na ubranka niemowlęce, nowa definicja IP: *.centertel.pl 11.03.05, 15:30
      Wy chyba nie czytacie tego co Wam napisali. Czerno na białym jest, że VAT na
      ciuchy dla niemowlaków został obniżony - o co Wam zatem chodzi? Ma być wyższy?!
      • anka1 Re: 7% VAT na ubranka niemowlęce, nowa definicja 11.03.05, 15:40
        nie tylko niemowleta trzeba ubierac. starsze dzieci tez. a ceny ciuszkow
        wywoluja niezly szok, popatrzylam wczoraj w sklepie i malo nie zemdlalam.
        buciki firmy B... rozmiar 23 - kosztuja 119 zl !!! to horror. ile maluch takie
        buciki ponosi ? miesiac, dwa ? i co kolejne 119 zl na kolejne buciki ?
        popieram pomysl opodatkowania glupich urzedasow !
    • r306 Re: 7% VAT na ubranka niemowlęce, nowa definicja 11.03.05, 15:45
      Cholera, a ja na swoja firme chce kupic zwykly osobowy i nie moge odpisac
      calego VATu?? A to niby dlaczego? Gdzie, konstytucyjnie zagwarantowane mi,
      rowne traktowanie wobec prawa? W czym niby jestem gorszy w swej dzialalnosci
      gospodarczej gdy moim towarem jest moja wiedza, od faceta sprzedajacego plytki
      ceramiczne? No cholera juz bierze. Jak za komuny - ci zarabiajacy wlasnym
      rozumem sa gorzej traktowani niz "klasa robotnicza". Mentalnosc komunistyczna,
      psia jego mac.
    • Gość: normalny Re: 7% VAT na ubranka niemowlęce, nowa definicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 16:09
      ale z was idioci. przeciez vat zostal obnizony a nie podwyzszony.
      nic dziwnego ze tacy kretyni siedza w sejmie jak tacy analfabeci jak wy ich
      wybieraja

pozdrawiam
    • joanelle Re: 7% VAT na ubranka niemowlęce, nowa definicja 11.03.05, 16:11
      Szkoda, że z tymi ubraniami do 150 cm nie przeszło. Ja mam 151...
    • mysliwy73 Re: 7% VAT na ubranka niemowlęce, nowa definicja 11.03.05, 16:24
      A przecież mogli wprowadzić zerową stawkę Vat na ciuszki.
      Ale to się palantom nie mieści w głowach. Jak się ma ujemny przyrost naturalny
      to się debile nie podatkuje ubranek i nie stosuje półśrodków.
      • Gość: Longislander Re: 7% VAT na ubranka niemowlęce, nowa definicja IP: *.dsl.invision.com 11.03.05, 19:13
        Ujemna stawke tez mogli wprowadzic. Najlepiej by wszystko bylo za darmo ale na
        przydzial jak w KRLD. Zreszta mozna tez metoda Leppera - dodrukowac pieniedzy i
        rozdac.
    • Gość: bea kłamią; w Irlandii, GB nie ma vat na ubranka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:48
      Jak długo jeszcze będziemy okłamywani- są w unii kraje , w których stawka vat
      na odzież dziecięcą jest ZEROWA. Czy zamożnych mieszkańców Wielkiej Brytanii
      czy Irlandii obowiązuje inne prawo, czy też nasz rząd szuka kasy wszędzie tylko
      nie na swoim podwórku. Wielkie halo robią z obniżenia na 7 % odzieży z tkanin
      do 86 cm wzrostu- a tak naprawdę to partacze z naszego sejmu naprawili swój
      błąd. Przez nieuwagę bowiem zapisano, że odzież z dzianin jest objęta 7% a z
      tkanin22%.Był to absurd, idiotyzm jakich mało. Za np . sweterek płaciliśmy
      obniżony vat a spódniczkę do niego, tego samego rozmiaru kupowaliśmy z 22%.
    • Gość: cynik Nowa definicja smochodu. Ciekawe kiedy ci kretyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 22:39
      zdefiniuja konia powtarzajac slynna definicje "kon jaki jest, kazdy widzi". A
      swoja droga kwitnie wolnosc gospodarcza w eurosojuzie. W brukselce uwazaja, ze
      wiedza lepiej jaki vat na pieluchy ma byc w koluszkach. I co wy na to
      euroszolomy ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka