Gość: as IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:28 Już się nie mogę doczekać jak Max będzie wymawiać te Toptrendy ww.tylkopolityka.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turb Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie IP: *.aster.pl 16.06.05, 13:09 no rewelacyjny skladzik top i coraz lepszy trendy, faktycznie z roku na rok to lepiej, a za dwa lata to bedzie opole bis. A takie mialy byc alternatywne te koncerty. Brakuje tylko Kombi w topie i Kaji Paschalskiej w trendach. I koncerttu z okazji dziesieciolecia Bayer Fullu. Od 20 latu ta sama kiszka i to na wszystkich kanalach radiowychi telewizyjnych. A niektorym rzygac sie juz chce od tego.... no i rzygaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:18 Popieram ze wszech miar!!!! Kiszka, aż przykro.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam Re: Mariusz Max Kolonko = Polaczkowata Zawiść IP: 195.136.7.* 16.06.05, 13:24 Dlaczego czepiamy się człowieka, który umiał zdobyć się na oryginalność pomimo że dorastał w małym miasteczku? Przebił warsiawskie 'talenta' typu Durszlok - wierny swego czasu pachołek zlodzieja i kłamcy Millera bojący się mu nawet kilka prostych pytań (o status wykształcenia = zasadnicze zawodowe) zadać aby 'nie stacić fuchy'. Dziś SLD w tyłki wchodzi bez wazeliny. Miller na wolności :-(. Bogaci się ta nazistowsko-komunistyczna świnia która całowała ruskiego generała na ekranie TVP "aby nas nie opuszczał" szlakiem Urbana na jego następcę. To jak Mariusz wymawiał świadczy o poczuciu humoru, o świetnej umiejętności dostosowania się do miejsca i czasu. Pamiętam jego legendarne już reportaże z Teksasu. Tego żaden Durczok nie zdoła nigdy powtórzyć. Wymaga to ogromnej pracy i talentu. O muzyce nie piszę. Polskiej tylko poważnej słucham, z tzw. lekkiej zatrzymałem się na Janis Joplin. I tak ma pozostać, żal mi uszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam znów PS: Umowę z M.K. zerwała TVP na żądanie Prezia IP: 195.136.7.* 16.06.05, 13:35 To on przysłał do Polski film z pijanym Aleksandrem Kwaśniewskim próbujacym na 7Avenue wsiąść.. do bagażnika który eksploatuje obecnie Młodzież Wszechpolska pokazując myślacym kogo sobie Polacy wybrali dwa razy na Prezydenta. Karierowicza i pijaczynę. Lepszych już w Polsce nie było? (pytanie ogólne). Motto: "Nie wychylać się!" (kolejowe, PKP) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gt_1 oczywiscie ze nie bylo ! hu.. mnie obchodzi niech IP: 83.238.59.* 16.06.05, 15:27 se pije, swoj chlop dzieki temu.. moze se pic ile wlezie poki madrze rzadzi i nie kradnie.. zgadzalem sie z wiekszoscia jego decyzji... i mam was w d wy wszyscy katolicy ziejący nienawiscią do tych ktorzy maja inne poglady, popaprancy wszechpolacy i lpr-owcy.. gdzie w was milosc gdzie pokora ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamson Re: oczywiscie ze nie bylo ! hu.. mnie obchodzi n IP: 212.160.172.* 16.06.05, 16:24 zapomnij o ich odmiennym pogladzie....im sie juz nigdy nie odmieni, nawet jak jest artykol zupelnie o czym innym to i takl go naciagna na "zlych komuchow" zmiencie plyte "prawi ludzie" bo igla sie zuzyje .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurf Re: oczywiscie ze nie bylo ! hu.. mnie obchodzi n IP: *.159.240.251.Dial1.Chicago1.Level3.net 25.06.05, 10:55 Ha, to tatus Weroniki R. zalatwil Maxa na maxa! Wroci gosciu do kraju a coreczka zostanie robic kariere tam gdzie chciala, NY przed nia i Hollywod a nie wylenialy 'zbik'! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzielny Re: oczywiscie ze nie bylo ! hu.. mnie obchodzi n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 19:14 jakis wszechpolaczek sie wpisal z ligi poje..ych rodzin. run to your roman, sissy boy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: oczywiscie ze nie bylo ! hu.. mnie obchodzi n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:12 A co ty szukasz miłości i pokory ? Psa kup sobie może cię polubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: oczywiscie ze nie bylo ! hu.. mnie obchodzi n IP: 5.1.* / *.netcabo.net 16.06.05, 21:29 ´´ch..´´ pisze sie przez CH , bezmozgu jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyu jest jeszcze jedno ale: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:35 jak ktoś jest mały, krótki i na dodatek przycięty to nie ma go co przedłużać pisząc "CH" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macetti Zawsze wiadomo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:31 że maca jest ok www.uroda-zdrowie.pl/product_info.php/products_id/94?osCsid=de23f7a3de1e1cefc71d644c0f6dcb2e Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: oczywiscie ze nie bylo ! hu.. mnie obchodzi n 17.06.05, 06:01 Gość portalu: gt_1 napisał(a): > se pije, swoj chlop dzieki temu.. moze se pic ile wlezie poki madrze rzadzi i > nie kradnie.. zgadzalem sie z wiekszoscia jego decyzji... i mam was w d wy > wszyscy katolicy ziejący nienawiscią do tych ktorzy maja inne poglady, > popaprancy wszechpolacy i lpr-owcy.. gdzie w was milosc gdzie pokora ??? WRESZCIE ROZSĄDNA WYPOWIEDŻ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Twarda Re: oczywiscie ze nie bylo ! hu.. mnie obchodzi n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 16:24 > se pije, swoj chlop dzieki temu.. moze se pic ile wlezie poki madrze rzadzi i > nie kradnie.. zgadzalem sie z wiekszoscia jego decyzji... i mam was w d wy > wszyscy katolicy ziejący nienawiscią do tych ktorzy maja inne poglady, > popaprancy wszechpolacy i lpr-owcy.. gdzie w was milosc gdzie pokora ??? Spokojnie, koles, kto zieje to widac po tym co napisales... A ch...(uj) sie pisze wlasnie pezez CH! Jakie to decyzje prezia popierales? Mozesz wymienic TRZY projekty podpisane przez prezia, ktore tobie sie podobaly. Mnie podoba sie ostatni projekt: ustawa o szkolnictwie wyzszym, jest tak skopana ze wlosy mozna sobie wyrywac z glowy. Jest tylko nadzieja, ze prezio nie podpisze jej jak do niego dojdzie i w ten sposob kółeczko sie zamknie - zawetuje sam siebie! Na pozegnanie! Andrzej twarda PS. Ja zamierzam do konca swych dni zyc w Polsce, mam chyba do tego prawo, mam prawo tez byc katolikiem i mam prawo wybierac na prezydenta czlowieka niepijacego, madrego i spokojnego. Niech zyje Kaczynski - prezydent wszystkich trzeźwych Polaków!!! AT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: televifon Re: PS: Umowę z M.K. zerwała TVP na żądanie Prezi IP: *.fluor.com 17.06.05, 09:51 > do bagażnika który eksploatuje obecnie Młodzież Wszechpolska w jaki sposób Giertychjugend eksloatuje ten bagażnik??? Odpowiedz Link Zgłoś
babariba666 puknij się w łepek, czekał Boląca Goleń... 24.06.05, 17:04 ...na Dworzaka, żeby Kolonkę zamieść pod dywan??? Bo z Kwiatkowskim tego nie mógł może załatwić, co? Są jednak jakieś granice absurdu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Mariusz Max Kolonko = Polaczkowata Zawiść IP: 212.244.129.* 16.06.05, 13:44 Własnie dałeś przykład tej "Polaczkowatej Zawiści" pisząc o K.Durczoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam jeszcze Re: Mariusz Max Kolonko = Polaczkowata Zawiść IP: 195.136.7.* 16.06.05, 13:52 Gość portalu: j23 napisał(a): > Własnie dałeś przykład tej "Polaczkowatej Zawiści" pisząc o K.Durczoku. Nie przypadkiem. Składałem się na leczenie Durczoka. Chodziłem na Msze. Ale gdy wyzdrowiał odmienił się nie do poznania. Na prośby błagającej go o pomoc dręczonej kobiety nie reagował, choć pomóc mógł (miał P. w garści) na ogólne prośby aby się w milleryzm nie angażował odpowiadał szyderczym uśmieszkiem. Czasem żal mi że się tacy ludzie.. (nie umiem tego napisać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EA Re: Mariusz Max Kolonko = Polaczkowata Zawiść IP: *.acnet.com.pl 16.06.05, 13:53 Nie wiem dlaczego piszesz tonem lekcewarzącym o warsiawskim durszloku. Po pierwsze ton obrażliwy (nie wiem dlaczego) dla Warszawy, a po drugie Kamil Durczok jest ze Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam już Re: Mariusz Max Kolonko = Polaczkowata Zawiść IP: 195.136.7.* 16.06.05, 14:05 Gość portalu: EA napisał(a): > Nie wiem dlaczego piszesz tonem lekcewarzącym o warsiawskim durszloku. Po > pierwsze ton obrażliwy (nie wiem dlaczego) dla Warszawy, a po drugie Kamil > Durczok jest ze Śląska. Dlaczego - odpowiedziałem już obok, więcej pluł nie będę, choć sporo wiem. Czy mogę lekceważyć miasto w którym sam mieszkam i w którym pracuję? (choć mi wstyd za to nie raz przed Polakami z Polski). Dziwne to by było.. Gdzie się urodził i gdzie dorastał Kamil świetnie wiem. Wiem coś jeszcze. Pozdrawiam, u nas też żar i duchota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajacy Panie i Panowie...mam pewne Pytanie!!! IP: 212.160.172.* 16.06.05, 16:44 pytanie generalnie dotyczy pojecia zdrajcy.Mianowicie powiedzmy ze mam inne poglady niz prawicowa spolecznosc ,nie kocham USA,nie kocham kapitalizmu ale za to kocham wolnosc (w kapitalizmie nie ma wolnosci) no iz iemie na ktorej mieszkam-polska ziemie dochodzi do wojny powiedzmy ze amerykansko-bialoruska gdzie wiadoma rzecza jest iz za Bialorusia wstawi sie Rosja (generalnie mi zwisa ale wzbudza wieksza symp niz amerykanskie zaklamanie). oczywiscie Polska jest w to chac nie chcac wplatana no i oczywiscie (obserwujac co sie dzieje ) jest po stronie amerykanskiej. co dalej. zabieraja mnie z rez. do woja i karza (wbrew mojej woli i wbrew moim pogladam) napieprzac ruskich i bialorusinow w imie jakiejs tam jedynie slusznej amerykanskiej demokr..(fuuu). wiec, chcac pozostac na ziemi ktora (jak juz wspomnialem) kocham i i byc w zgodzie ze swoim sumieniem albo chowam sie do bunkra i przeczekuje drugi czarnobyl albo.....przechodze na strone ruskich... no i tu jest sedno bo podejrzewam ze jestem mniejszoscia (choc napewno znajda sie osoby podobne do mnie) i zostane uznany za zdrajce polkiego (a w zasadzie polsko-amerykanskiego) narodu......a nikt mi wtedy k...a nie powie ze ....eee ten koles ma po prostu inne poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
minia1000 Re: Mariusz Max Kolonko = Polaczkowata Zawiść 16.06.05, 18:22 "Przebił warsiawskie 'talenta' typu Durszlok " a przez ciebie przepraszam co przemawia.....???? bo chyba nie dobre serce....zalosne. a poza tym mow za siebie ja sie nikogo nie czepiam, ale ty ewidentnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam zajrzał Re: Polaczkowata Zawiść - garść FAKTÓW IP: 195.136.7.* 16.06.05, 20:06 minia1000 napisała: > "Przebił warsiawskie 'talenta' typu Durszlok " > > a przez ciebie przepraszam co przemawia.....???? bo chyba nie dobre serce....za > losne. > a poza tym mow za siebie ja sie nikogo nie czepiam, ale ty ewidentnie tak. -------------------------------------------------------------- Przeczytaj wypowiedż jakiegoś smroda z "tpnet", cytuję: ----------------------------------------- Autor: Gość: niedzielny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 16.06.2005 19:14 jakis wszechpolaczek sie wpisal z ligi poje..ych rodzin. run to your roman, sissy boy. ---------------------------------------- Wiem że to tylko internet, bo smród: - musiałby odszczkać swe kłamstwa pod stołem; - zaplacić mi za nie odszkodowanie; - odpowiadać za pomówienie w sądzie; *niepotrzebne skreślić, wybrać jedno. Czy dostrzegasz tą "kulturę, szacunek do ludzi i piękno słowa"? Co ciekawsze smród posikałby się ze strachu gdyby się musiał ujawnić. Pluć anonimowo umie. To zaś "minia100" nie wadzi, tego nie dojrzysz, bo podobnie sama myślisz.. Pluralizm taki. Pora chyba na treść będzie. Po pierwsze nie mam nic wspólnego z polityką, pracuję w jednej z redakcji TVP przy technice. Po drugie o tym filmie przeczytałem w internecie wlaśnie bo go reklamują. Czyli - co tu jest FAKTEM? Może tylko to że umiem na podstawie niuansów i wieloletniego zawodowstwa odróżnić talent od byle-kogo, kto na fali współczucia wypłynął nie wahając się swojej choroby wykorzystać do kariery. Teraz kradnie bezczelnie cudze pomysły (talk show) choć jego bożek Miller udaje "stypendyste" choć nie ma nawet świadectwa maturalnego. Teraz nosi teczkę za prezesem Dworakiem i otwiera mu drzwi. Kamil Durczok, tak, ten sam.. Piszac "Miller" piszę o tym spod Łodzi, bez zęba, mitomanie. Do sądu by się ze mną stawić bał bo za durny. Ktoś inny pisze że nie piszę na temat, że się "polityczki wszędzie wcina" a ja po prostu skomentowałem już dawno szeptany fakt przejścia Mariusza do konkurencji. Kto wie, moze i ja przejdę? Obecne układy są straszne a ja nigdy polityczny nie byłem i do zadnej "parti" nie należałem, nie musiałem i nie mam zamiaru należeć. Choćby to byla "partia Dworakowa".. Koniec FAKTów. Pora na przemyślenie. Nie oczekuję na oklaski. Podziwiam tutejszą Kulturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam Kolanko Zadziwiające IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 20:16 jak niewiele trzeba aby zrazić do swojej telewizji widzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golonko Uroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 20:19 Mały, śniady, nieproporcjonalny, corny i lekko łysięjący tygrys. Chyba nie potrzeba mówić kim jest, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MFN76 gwolis scislosci IP: 80.245.39.* 17.06.05, 09:30 To Durczok nie jest z Warszawy tylko z Katowic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant-anty-anty Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie IP: *.onlink.net 16.06.05, 13:33 no to rzygaj, mnie sie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amazonka Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie IP: *.chello.pl 16.06.05, 18:50 fakt, mandaryna, ich toje- niekwestionowane gwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jg Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie IP: 80.246.106.* 16.06.05, 13:21 Czy tylko mi sie wydaje, czy moze skadinand ladna p.Weronika na zalaczonym zdjeciu wyglada jak dziecko Michaela Jacksona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie IP: *.bahnhofbredband.net 16.06.05, 13:46 W tej wiadomosci to nie pan M. Kolonko jest glownym bohaterem tylko wspaniali sluchacze polskiej muzyki rozrywkowej. Tudziez ich genialne upodobania muzyczne. Spis najczesciej kupowanych plyt mowi sam za siebie - podwojne dno. Az przykro byc takowych rodakiem... Chyba ze to oszustwo: ilosc SPRZEDANYCH plyt wcale nie musi odpowiadac ilosci sluchanych bo tych pewnie jest kilkadziesiat razy wiecej, tyle ze pirackich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lama Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 01:13 tylko proszę nie nazywać Lady Panka "dnem" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polish-American Mariuszek z Bydgoszczy, czyli Max z Greenpointu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 14:00 W Stanach spedzilem 1/3 swojego zycia i nigdy nie widzialem podobnego blazna w telewizji amerykanskiej. Facet jest zalosna farsa ,,pollacka" z Ameryki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam kpi Re: Mariuszek z Bydgoszczy, czyli Max z Greenpoin IP: 195.136.7.* 16.06.05, 14:09 "Stanow" to ty, dziecino w pampersach na oczy nie widziałeś - chyba ze w telewizorze tatusia. O ile byłeś, mitomanku z 'tpnetu' grzeczny. Prześpij się Pomyśl jak powinien Miller: "..jestem zerem, jestem zerem..". Powinno pomóc. Jeśli nie, tylko Tworki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ix Tworki to raczej dla ciebie, przygłupie IP: *.chello.pl 16.06.05, 14:25 Wszędzie widzisz millera i kwaśniewskiego, pewnie żydów i masonów czajacych się na Polskę też, dzwon szybko po kaftan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam zmyka Nie ja "wszędzie widzę" tylko wy nie dostrzegacie IP: 195.136.7.* 16.06.05, 14:32 kto was wpędził na wiele lat w koszmarne dlugi i w nędzę nazywajac to szyderczo "wzrostem" i zwiał bez pośpiechu. I nie był to Mariusz Max Kolonko.. Tyle co do treści. A forma (wymysły pod moim adresem) komentuje się sama. Piszesz w internecie aby zeszły pryszcze :-)? Sa już maści na to. A może.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gt_1 o widzisz znow dales przyklad polaczkowatosci, IP: 83.238.59.* 16.06.05, 15:34 a raczej polactwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: Mariuszek z Bydgoszczy, czyli Max z Greenpoin 17.06.05, 06:17 Gość portalu: taki tam kpi napisał(a): > "Stanow" to ty, dziecino w pampersach na oczy nie widziałeś - chyba ze w > telewizorze tatusia. O ile byłeś, mitomanku z 'tpnetu' grzeczny. Prześpij się > Pomyśl jak powinien Miller: "..jestem zerem, jestem zerem..". Powinno pomóc. > Jeśli nie, tylko Tworki Chyba się pomyliłeś - jest pan zerem,jest pan zerem - chociaż zerem to ty jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam finis Tutejsze komusze NIC czyli jakis penis "finish1" IP: 195.136.7.* 17.06.05, 11:02 A w buzie, to kolezko faszystowski komunisto chcesz? Lubie komuchow tluc. Ojciec zerem, matka zerem - synus "finis1" zebrakiem. Wielbicielem zlodziei i bandytow z wkrotce juz nielegalnej kanapowej partyjki czerwonego smiecia i roznych seksualnych porabancow. Dostosowalem sie do waszego poziomu, tutejsze gnojki i smrody? A lomot moge wam spuscic (W-wa) chocby i wszystkim razem. Jeszcze sile mam. komunistow, niezaleznie od ich wieku NIGDY sie nie obawialem. Zryjcie obiery w weekend;-) Zawdzieczacie to wlasnie kmunistom.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie IP: 193.41.113.* 16.06.05, 14:39 No to mu Wojewodzki zalatwil robote:-) tak jak obiecal w swoim programie , :-) Bravo Kuba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwan A GDZIE IWAN I DELFINY? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 14:46 przeciez oni sa najbardziej top i trendy. bez nich zaden festiwal nie moze sie udac;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienka Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 14:49 Max Kolonko jest beznadziejny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:11 Zwykły showman!Każada jego relacja była "cyrkiem na kółkach"Dlaczego w większosci ludziom jak tylko wyjadą do U.S.A od razu woda sodowa uderza do głowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie IP: 217.17.45.* 16.06.05, 14:50 Będzie przemawiał z mikrofonu, takiego jakie u niego w Stanach ma każde Amełykańskie niemowle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stephen Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie IP: 217.153.51.* 16.06.05, 16:25 no własnie - jak to jest sam byłem kilka lat w USA i nie wiem, jak to możliwe, że MAX tak błyskawicznie załapał "akcent" - ale to w sumie nie jest ważne - to po prostu bardziej showman niż dziennikaż - no ale co w tym złego ? Czy każdy ma odpowiadać wzorcowi LISA lub DURCZOKA ? Moim zdaniem o wiele ważniejsze jest to, że MAX wypracował sobie swój własny styl - jaki by on nie był. Dziwi mnie też również to, że u nas (w Polsce) nikt nie potrafi odejść z posady - powiedzmy znajdującej się na świeczniku - bez węszenia spisków itp. - oglądałem rozmowę MAXA z KUBĄ WOJEWÓDZ. i mówił, że to chyba jego szefowa uknuła z TVP jego odejście (sic!) - dla mnie to jest śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yunnan Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie IP: *.net / *.pl 16.06.05, 16:26 Wojewódzki go tak wymęczył, że wręcz mu uciekł z programu. I generalnie miał Wojewódzki rację, że Max nie powinien się za bardzo ujawniać publicznie, bo wtedy dużo traci ze swojej tajemniczności. Moim zdaniem przede wszystkim widać, że faciu nie jest wystarczająco rozgarnięty żeby błyszczeć w talk show'ach itp. Generalnie normalny, prosty faciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujas Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 00:48 prosty faciu jak budowa cepa ale 10 tysiaków baksów łykał jak ryba na głodzie ......... Odpowiedz Link Zgłoś
szkropek Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie 16.06.05, 17:25 LUDZIE GLOSUJCIE NA VAVAMUFFIN TO NAPRAWDE DOBRY ZESPOL I TRZEBA GO WSPIERAC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
keily Gorszego bufona i debila 16.06.05, 17:46 chyba w zyciu nie spotkalem. Nie chce mi sie szczegolowo komentowac , czas ma wartosc za duza dla mnie. Pragne dodac ,ze od wielu lat mieszkam w USA/NY i widze, co ten glupek wypisuje chociazby na swej www. Polecam spragnionym zabawy.......... www.media2000.com/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tot Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie IP: *.aster.pl 16.06.05, 19:08 przewierci na wylot ten polsat Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie 16.06.05, 20:46 No chyba nie jestem na czasie. Kto to jest ten facet? Pozatym, ze się kapitalnie nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:14 Sto tysięcy amerykanskych marines jest mocno zdziwionych, że MMK przeszedł do Polsatu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony33 Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.05, 21:32 Tak tatuś narzeczonej Maxia - Rosati- jest kumplem Balcerowicza a Solorz ma kłopoty z Nadzorem Bankowym - dokapitalizowanie Invest Banku/Wyspy Dziewicze się kłaniają/ -więc aby jeszcze przeciągnąć można pokombinować.....i załatwić cóś na boku...haha A jak jest po hebrajsku Myszka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tad jaki prowadzacy taki koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:15 same lamusy tylko kukiz i piersi tam nie pasuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe [...] IP: *.range81-155.btcentralplus.com 16.06.05, 23:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujas Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 00:43 No to jednak Kuba Wojewódzki znalazł dla niego robotę, fakt w programie już póżniej zrobiło mu się go żal i już po nim nie jeżdził ale trochę jestem w..rwiony jak się dowiedziałem że za nasze podatki telewizja płaciła MAXOWI ZA JEGO WCZASY W STANACH 10000$.....FUCK Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie 17.06.05, 05:57 A ten palant czego w Polsce szuka? Kasiora mu się kończy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie IP: 217.153.187.* 17.06.05, 09:39 a ty frajerze finish1 co się czepiasz. zadzrośc cię zżera? no tak to bywa jak się nic lub prawie nic w życiu nie osiagnęło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam oddaje Re: "finish1" na Dworcu Centralnym? IP: 195.136.7.* 17.06.05, 11:16 śmieć "finish1" napisał: > A ten palant czego w Polsce szuka? Kasiora mu się kończy? Nie każdy jest koleżko takim żebraczkiem-dresiarzem jak ty.. Nie masz pieniędzy bo popierasz partię nazikomunistyczną. Spróbuj może na Centralnym? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopalinski11 max to geniusz IP: 65.198.108.* 19.06.05, 04:04 No I co sie tak plujecie tu ciapciaki? Max nie dostawal 10 tysiakow bo TVP na utrzymanie Dupka kraski w Hameryce TVP wydac ma 12tys dolcow miediecznie plus 30 tys zlotych na jego kontrakt . Tym sie przejmuj cieciu bo Max juz na TVP narzygal i nie zre twojego zasranego abonamentu . Ty stephen : hehehehehehe a moze po prostu stefek co? Co byles w hameryce i juz piszes sie stephen ? Max mieszka tam 20 lat na stale i to was wkurza dupki heheheh ze wy jedziecie tylko na fuche i potem cyyyk! Spowrotem do Plocka hehehehehehehehhe Max mial wlasnie wypasc u Wojewodzkeigo jak zwykly facet a nie jakis showman i to osiagnal , robil co chcial i jak chcial , pierwszy gosc kuby ktory wstal od stolu jak uznal to za stosowne, wszyscy innni nie mieli dosyc siebie . Aha: Max prowadzi koncert to nie znaczy ze jest w polscaie ale tak czy inaczej wroze mu siwetlana przyszosc. Ma fajna dupe te weronike rosati .....zeby wasza stara miala jedna taka noge jak ona !!!!!hehehehehehehhhehehehehh Nie ma sie co spierac – Max to geniusz a z was ZzERA hehehehhehhe dupciaki hehehehehehehhehhehhehehehehhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) MMX Kolonko w Polsacie IP: *.mech.pw.edu.pl 17.06.05, 07:43 Znow usylyszymy jak Kolonko mowic po polski z emericanskym achsentem. On szybko ojczysty jezyki zapomniec i miec z nim trudnosci. Znam ludzi, ktorzy dluzej mieszkaja w stanach niz MAX i jakos nie maja klopotu z polska wymowa, tylko, ze oni sa jaby troche bardziej inteligentni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zzenek Kolonko, daj sobie spokój, jesteś nudny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 08:10 Nie wiem kto i po co jest zaintersowany promowaniem tego wioskowego mędrka. Naprawdę, tylu jest ciekawych i wartościowych ludzi - co to kogo obchodzi, co robi jakiś pan Golonko z Greenpointu - nowojorskiego Pacanowa. Załosne, jak Boga kocham! Jakby cała Polska równała w dół, do poziomu Targówka, czy Szmulek. Nie ujmując nic targówczanom, czy szmulowiakom, przecież swoje miejce znają i się nie pchają na afisz, jak ten (nadęty, pretensjonalny, żałosny brakiem elementarnego poczucia rzeczywistości i równie elementarnej samokrytyki) chłopaczyna wyrabia! Odpowiedz Link Zgłoś
biznesforum Re: Mariusz Max Kolonko w Polsacie 17.06.05, 10:16 Kuba mu załatwil :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idol Polsat Solorza powli ale cały czas do przodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 08:30 Odpowiedz Link Zgłoś